Форум >
Публикувано на 08-02-2013 18:42 | RE: Wizz Air / Уиз Еър
То в последно време как го измислиха с багажа.. евтиното е ако пътуваш без багаж едва ли не.. само с раница. )
Публикувано на 08-02-2013 22:39 | RE: Wizz Air / Уиз Еър
Айде още един глас от мен в анкетата за Уиз...
И да си дойдем на думата с багажа. Чета какво пише за багажа на сайта им:
http://wizzair.com/bg-BG/useful_information/baggage
Изгледах и видеото. И се чудя: може ли едновременно да имам малък салонен багаж (раница, безплатно) и голям салонен багаж (предплатен 20лв. с резервацията)? Като гледам видеото - вторият пич слага горе големия багаж и долу пъха чанта под предната седалка. Обаче на сайта пише:
Та може ли да си взема едновременно и голям и малък салонен/ръчен багаж? Или ще ми кажат, че са две бройки багаж и не може...
И да си дойдем на думата с багажа. Чета какво пише за багажа на сайта им:
http://wizzair.com/bg-BG/useful_information/baggage
Изгледах и видеото. И се чудя: може ли едновременно да имам малък салонен багаж (раница, безплатно) и голям салонен багаж (предплатен 20лв. с резервацията)? Като гледам видеото - вторият пич слага горе големия багаж и долу пъха чанта под предната седалка. Обаче на сайта пише:
Стриктното правило на Wizz Air "една бройка салонен багаж на пътник” остава непроменено.
Та може ли да си взема едновременно и голям и малък салонен/ръчен багаж? Или ще ми кажат, че са две бройки багаж и не може...
Публикувано на 09-02-2013 00:00 | RE: Wizz Air / Уиз Еър
Стриктното правило на Wizz Air " една бройка салонен багаж на пътник ” остава непроменено.
Само една бройка може да бъде ръчния багаж - голям салонен багаж или малък!!!
А на клипа дето се вижда че носи и плик - сигурно си е взел нещо за пиюскане от безмитна
Само една бройка може да бъде ръчния багаж - голям салонен багаж или малък!!!
А на клипа дето се вижда че носи и плик - сигурно си е взел нещо за пиюскане от безмитна
Танцът е вертикално положение за хоризонтални намерения.
Редактирано от stiliqnestiq на 09-02-2013 00:02
Публикувано на 09-02-2013 19:10 | RE: Wizz Air / Уиз Еър
Всички ли мислят така - раницата изхвърча зад борда?
Публикувано на 09-02-2013 19:22 | RE: Wizz Air / Уиз Еър
Мда, и аз мисля, че основното правило за 1 брой багаж остава.
Просто направиха още по-малък безплатния багаж.
Просто направиха още по-малък безплатния багаж.
Публикувано на 09-02-2013 19:23 | RE: Wizz Air / Уиз Еър
marino писа:
Всички ли мислят така - раницата изхвърча зад борда?
Значи доколкото съм виждал и то доста пъти, мисля че е напълно възможно и реално да бъдеш с 2 ръчни багажа.Виждал съм много такива хора с по 2 багажа.Единия го слагат горе в отделението за багаж а другия, който е във вид на офис чанта му стои в краката и от нея си вади вече разни неща.Много пъти съм виждал такива случаи, както и на хора с по 2 сакчета малки.Плащаш ли си човече и на дядо мраз чувала можеш да внесеш ако искаш.Друг е въпроса че ми се струва безсмислено да имаш 2 ръчни след като можеш да си навреш нещата при нормалния багаж и за ръчния да оставиш някъв комп апарат зарядни телефони връхни дрехи и т.н.което за 10на кила са си достатъчниВсички ли мислят така - раницата изхвърча зад борда?
Публикувано на 09-02-2013 19:29 | RE: Wizz Air / Уиз Еър
Ааа.. тва за варианта да си плащаш е ясно. )
Иначе в сайта си им пише:
Всеки пътник има право да носи:
Една бройка салонен багаж
и
До 6 бройки регистриран багаж, като всяка от тях не надвишава 32 кг.
Сумата за такса багаж се изчислява въз основа на планираното време на полета и датата на полета Ви.
Иначе в сайта си им пише:
Всеки пътник има право да носи:
Една бройка салонен багаж
и
До 6 бройки регистриран багаж, като всяка от тях не надвишава 32 кг.
Сумата за такса багаж се изчислява въз основа на планираното време на полета и датата на полета Ви.
Публикувано на 09-02-2013 21:56 | RE: Wizz Air / Уиз Еър
То тва за 32 кила багаж и 10 ръчен е ясно, но сякаш човека се интересува за 2 ръчни багажа което е безумно някак си
Публикувано на 09-02-2013 22:13 | RE: Wizz Air / Уиз Еър
Мисля, че нЕма такова животно Дори и последно аз като ходих така беше. Хората от моята ферма масово си купуваха от там билети за да може с 1 ръчен 10 кг + 1 куфар 32 кг да пренесат повече багаж към БГ. Единствената компания, с която съм летяла и може 2 ръчни е British, като всъщност единия ръчен си е нормалния до 10 кг, а второто, което е позволено е лаптоп в отделна чанта
Публикувано на 09-02-2013 23:05 | RE: Wizz Air / Уиз Еър
Elektra писа:
Единствената компания, с която съм летяла и може 2 ръчни е British, като всъщност единия ръчен си е нормалния до 10 кг, а второто, което е позволено е лаптоп в отделна чанта
Значи може 2 ръчни, но всъщност си е 1 ръчен.......така излиза.Че лаптопа бил отделно...ми че и аз съм бил с един ръчен много пъти и в последствие от него съм вадил лаптопа и разни дрехи и кви ли не неща.То дали ще са в ръчния или не значение няма след като по всяко време човек може да си ги извади и да си ги ползва.И на гейта и в самолета, въобще няма логика тва което казваш че само онези давали след като при всички може.Но тук идеята беше че може да имаш 2 ръчни т.е.2 сакчета евнтуално и последното което си спомням беше човек с малко квадратно куфарче на колелца с дълга дръжка и в ръката със сакче леко спортно.Сакчето си го сложи горе в отделението за багаж а това куфарче беше в краката му и от него си вадеше разни неща през целия полет и такива не съм виждал един или двама...но тва няма да го обръщаме на спор просто идеята ми беше че е абсолютно излишно човек да бъде с 2 ръчни просто безумие Единствената компания, с която съм летяла и може 2 ръчни е British, като всъщност единия ръчен си е нормалния до 10 кг, а второто, което е позволено е лаптоп в отделна чанта
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители