Форум >
Публикувано на 10-03-2015 16:05 | RE: PDM - 1 май
Чудесно, значи сме заедно. Аз до края на седмицата ще ходя до София да подпиша. Ако подпише утре или други ден, пиши ми на ЛС, да ми кажеш, какво с а ти казали.
Надявам се още хора да пишат, които ще заминават.
Надявам се още хора да пишат, които ще заминават.
Публикувано на 10-03-2015 16:35 | RE: PDM - 1 май
Знаете ли англииски??Просто ми е интересно по какъв критерии се избират хората?Имам познати дето и името си не могат да кажат на англииски , но са били избрани.Благодаря
Публикувано на 10-03-2015 17:15 | RE: PDM - 1 май
Английски, не е критерия изобщо. Ти няма да комуникираш със салатата за да ти искат Английски. Гледат хора с предишен опит, независимо дали е в чужбина или в България. 

Публикувано на 10-03-2015 17:33 | RE: PDM - 1 май
По тая логика - аз трябва да съм заминал още на интервюто - англичаните да ме вземат със самолета като си отиват. ха ха - аз съм на 42 години и имам 22 години стаж в селското стопанство - като 12 години съм работел в наи-големия завод за изкуствени торове Агрополихим и съм се занимавал с наторяване и отглеждане на ВСЯКАКВИ полски култури.От 10 години се занимавам с транспорт и логистика на селскостопански продукти- директно от полето.Имам всички категории за кото може да се сетите - всичко което има колела.
Публикувано на 10-03-2015 18:03 | RE: PDM - 1 май
На мен лично ми казаха, че залагат само на млади кандидати. 40+ може да им се е сторило, доста възрастен. Нищо лично, гадая.
п.с. И зависи за какво си кандидатствал, за берачи или тракторист.
п.с. И зависи за какво си кандидатствал, за берачи или тракторист.
Редактирано от Georgi Kostadinov на 10-03-2015 18:20
Публикувано на 10-03-2015 18:26 | RE: PDM - 1 май
Да колега , но на презентацията в София (07.03) тези над 40+ бяхме около 30% от всичките кандидати.Аз лично говорих с една дама - 64-ти набор - която от 4-5 години си ходи всяка година на бригада - било в Германия - било в Англия
Публикувано на 10-03-2015 18:30 | RE: PDM - 1 май
ти с тоя опит си направо за мениджър щоти е да се занимаваш тука с тия
Публикувано на 10-03-2015 18:40 | RE: PDM - 1 май
Искам да се пробвам в чужбина.Не знам англииски - което е голям минус за мен.Маи ще се хвана да изуча езика и тогава ще се пробвам с транспотната деиност.Моята кошница е изплетена - имам семеиство - 2 пораснали деца , къща - голяма , време е таткото да отлети и да остави вече всеки сам да се оправя в живота.2-пъти съм се изпрявял пред фалит и 2-пъти съм започвал от нулата - НЕ ИСКАМ ДА РИСКУВАМ 3-ТИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ.
Редактирано от paynera на 10-03-2015 18:58
Публикувано на 10-03-2015 19:45 | RE: PDM - 1 май
Те тези дами ги взимат, много малка част от тях за пакетажа. Мъжете предимно за берачи но, тази ферма както казах явно залагат на млади кадри.
А за трактористите, излишно казаха,че е задължително Английски.
А за трактористите, излишно казаха,че е задължително Английски.
Публикувано на 11-03-2015 12:21 | RE: PDM - 1 май
Хайде няма ли още хора за 1 Май, в PDM farm? Хайде, активизирайте се за да се съберем и да пътуваме заедно.
п.с. Извинявам се за 2-та, поредни поста Иво.

п.с. Извинявам се за 2-та, поредни поста Иво.
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители