Форум >
Публикувано на 10-03-2015 16:05 | RE: PDM - 1 май
Чудесно, значи сме заедно. Аз до края на седмицата ще ходя до София да подпиша. Ако подпише утре или други ден, пиши ми на ЛС, да ми кажеш, какво с а ти казали.
Надявам се още хора да пишат, които ще заминават.
Надявам се още хора да пишат, които ще заминават.
Публикувано на 10-03-2015 16:35 | RE: PDM - 1 май
Знаете ли англииски??Просто ми е интересно по какъв критерии се избират хората?Имам познати дето и името си не могат да кажат на англииски , но са били избрани.Благодаря
Публикувано на 10-03-2015 17:15 | RE: PDM - 1 май
Английски, не е критерия изобщо. Ти няма да комуникираш със салатата за да ти искат Английски. Гледат хора с предишен опит, независимо дали е в чужбина или в България. 

Публикувано на 10-03-2015 17:33 | RE: PDM - 1 май
По тая логика - аз трябва да съм заминал още на интервюто - англичаните да ме вземат със самолета като си отиват. ха ха - аз съм на 42 години и имам 22 години стаж в селското стопанство - като 12 години съм работел в наи-големия завод за изкуствени торове Агрополихим и съм се занимавал с наторяване и отглеждане на ВСЯКАКВИ полски култури.От 10 години се занимавам с транспорт и логистика на селскостопански продукти- директно от полето.Имам всички категории за кото може да се сетите - всичко което има колела.
Публикувано на 10-03-2015 18:03 | RE: PDM - 1 май
На мен лично ми казаха, че залагат само на млади кандидати. 40+ може да им се е сторило, доста възрастен. Нищо лично, гадая.
п.с. И зависи за какво си кандидатствал, за берачи или тракторист.
п.с. И зависи за какво си кандидатствал, за берачи или тракторист.
Редактирано от Georgi Kostadinov на 10-03-2015 18:20
Публикувано на 10-03-2015 18:26 | RE: PDM - 1 май
Да колега , но на презентацията в София (07.03) тези над 40+ бяхме около 30% от всичките кандидати.Аз лично говорих с една дама - 64-ти набор - която от 4-5 години си ходи всяка година на бригада - било в Германия - било в Англия
Публикувано на 10-03-2015 18:30 | RE: PDM - 1 май
ти с тоя опит си направо за мениджър щоти е да се занимаваш тука с тия
Публикувано на 10-03-2015 18:40 | RE: PDM - 1 май
Искам да се пробвам в чужбина.Не знам англииски - което е голям минус за мен.Маи ще се хвана да изуча езика и тогава ще се пробвам с транспотната деиност.Моята кошница е изплетена - имам семеиство - 2 пораснали деца , къща - голяма , време е таткото да отлети и да остави вече всеки сам да се оправя в живота.2-пъти съм се изпрявял пред фалит и 2-пъти съм започвал от нулата - НЕ ИСКАМ ДА РИСКУВАМ 3-ТИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ.
Редактирано от paynera на 10-03-2015 18:58
Публикувано на 10-03-2015 19:45 | RE: PDM - 1 май
Те тези дами ги взимат, много малка част от тях за пакетажа. Мъжете предимно за берачи но, тази ферма както казах явно залагат на млади кадри.
А за трактористите, излишно казаха,че е задължително Английски.
А за трактористите, излишно казаха,че е задължително Английски.
Публикувано на 11-03-2015 12:21 | RE: PDM - 1 май
Хайде няма ли още хора за 1 Май, в PDM farm? Хайде, активизирайте се за да се съберем и да пътуваме заедно.
п.с. Извинявам се за 2-та, поредни поста Иво.

п.с. Извинявам се за 2-та, поредни поста Иво.
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители