Форум >
Публикувано на 11-03-2015 16:22 | RE: PDM - 1 май
Името е PDM Produce,за 4 май е айсберга,за 1май може да е коз или нещо друго.40+ гледат да не взимат защото миналата година имаше много такива румънци и букварно за нищо не ставаха,а се работи на РИГове,демек се дели и го носиш на гръб.Младите които дойдоха в нашия РИГ 95% не издържаха и си тръгваха,кой след ден,кой след два,че и още на обед ,така че възрастта въобще не е критерий за работа ама английска му работа
Ми смо си Ми
Публикувано на 11-03-2015 16:45 | RE: PDM - 1 май
nikolino30 писа:
Името е PDM Produce,за 4 май е айсберга,за 1май може да е коз или нещо друго.40+ гледат да не взимат защото миналата година имаше много такива румънци и букварно за нищо не ставаха,а се работи на РИГове,демек се дели и го носиш на гръб.Младите които дойдоха в нашия РИГ 95% не издържаха и си тръгваха,кой след ден,кой след два,че и още на обед ,така че възрастта въобще не е критерий за работа ама английска му работа
Ти миналата година там ли си бил? А тази ще ходиш ли?
Публикувано на 11-03-2015 17:15 | RE: PDM - 1 май
Да,и тази ще ходя!
Ми смо си Ми
Публикувано на 12-03-2015 14:57 | RE: PDM - 1 май
Ъп.

Публикувано на 15-03-2015 16:39 | RE: PDM - 1 май
Никой ли няма за тази ферма Май месец 

Публикувано на 30-03-2015 23:38 | RE: PDM - 1 май
Някой на 27 Април, да лети за PDM Produce? 

Публикувано на 13-04-2015 11:24 | RE: PDM - 1 май
Сериозно ли няма желаещи да кажат кога заминават за ПДМ ????? В София бяха около 40 човека! Дето се вика,да знам да ви посрещам! Аз ще съм там на 24 април,който иска мога да го взема от летището!
Ми смо си Ми
Публикувано на 14-04-2015 09:04 | RE: PDM - 1 май
С моята група от 8 човека ще сме там на 26 сутринта, транспорт ни е подсигурен от летището до вратата на фермата. Другите 2 групи, пътуват на 2 3 Май. На тях същи им е подсигурен транспорта.
Публикувано на 14-04-2015 10:12 | RE: PDM - 1 май
Благодаря на секретарката на групата,но вие не сте всички. Вие не сте цялата ферма.Освен вас,пътуват хора които се връщат във фермата и хора които са със други посредници,които нямат осигурен транспорт от летището.

Ми смо си Ми
Публикувано на 14-04-2015 13:30 | RE: PDM - 1 май
Ами най - добре остави си данните за връзка, цената която предлагаш ще бъде най - лесни за всички които търсят. Нас ще ни вземат от Хийтрол до фермата за 35 паунда, Българска фирма. Доста изгодно! На който му трябва името и номера на фирмата да ми пише а ЛС.

Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители