Форум >
>
Архив >
Тема: Връщане на данъци?

страница 5 от 27

<< < 2 3 4 5 6 7 8 > >>
Публикувано на 09-02-2011 19:23 | RE: Връщане на данъци?
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Кои бланки имаш преснимани?
То сега май остана само p85 за попълване, така че сигурно не е необходимо да пишеш за две ферми. Не мога да ти кажа точен отговор - някой ако има опит да каже.

Публикувано на 11-02-2011 16:11 | RE: Връщане на данъци?
VK
Потребител

за информация на всички които си връщат данъците чрез фирма:
http://www.ustaxworld.com/contact.aspаз реших да използвам тази
и никак не съм доволен естествено няколко пъти беше уточнено че удържат 45 паунда за фирмата и 12 за банката, в последствие обаче след превода на парите и установяване на по малкия размер на сумата ми обясниха че удържат по 45 паунда за всяка данъчна година и понеже аз хващам 2 месеца преди април и 2 след него ми останаха данъци да пия едно кафе... надявам се да помогне на някой моят горчив опитcry
Публикувано на 17-02-2011 22:04 | RE: Връщане на данъци?
tweety
Потребител

tweety писа:
здравейте аз подадох от Англия преди 2 седмици : пи 45 и пи85 +копие от последния пейслип ..понеже четох тука някъде за п85и new п85 и не съм съвсем наясно дали съм пратила каквото трябва ..ако може някой да ми каже -колко време се чака за връщане на данъци, като съм си пуснала док. от УК? и дали ако си подам сега и документи за розова карта от тук ще имам проблеми -чудех се защото нали п85 е за напускане на страната им а пък аз съм си тука пак но по друга работа,и си искам данъците пък не съм мн мн наясно с хоум офис и такс офис работите им..

Здравейте отново! едно голямо Благодаряяяя на всички бригадири които споделят опит тук!!
Както бях писала -бях си изпратила горепосочените документи собственоръчно без посредници и работата стана!- вчера си получих писмото където ме уведомяват за върнати данъци за 2009-до април 2010 -останалата част със сигурност след април 2011, искам да уточня за всички които са объркани кое да изпратят със сигурност точно с "пи 45 и пи85 +копие от последния пейслип" на адреса посочен на п85 изпратени моежете да си върнете данъците .

carpe di m..
Публикувано на 21-03-2011 22:11 | RE: Връщане на данъци?
Tarikat_666
Потребител

Здравейте на всички потребители на сайта искам да ви споделя моя опит с връщане на данъците си от UK. Връщал сам си сам първия път от uk без такси през 2009 , и останах много доволен но понеже си закрих баковата сметка и картата в ЛЛоъдс като се прибрах от UK в края на 2010 година , реших да се доверя на фирма ORANGE>БГ и така почнаха моите мъки. ЗА да не се прекарате като мен ако искате да ползвате фирма посредник за връщане на данъци просто не го правете с ORANGE>БГ, първо ще ви вземат 60 паунда комисионна а и може да чакате 5 или 6 месеца да ви върнат парите аз чакам вече 5 месеца. Сега ще ви разкага подробно за моето чакане на 09.10.2010 подадох моите документи и на 13.01.2011 получих моятя данъчна декларация за сумата която трябва да ми бъде върната и в нея пишеше че до няколко седмици ще ми бъде изпратен чека ми до ORANGE>БГ и така чаканеееееееееее до припадък.Звънях им сигурно 20 пъти а те ми казваха още няма чек и така до началото на март когато им звънях ми казаха че чека ми е изпратен на 21.02.2011 и че до 15 дена ще го получа да ама не нищо не съм получил до момента все се оправдават че пощата им закъснява , страно защото получих за този период 5 писма от REVENUE по различни теми за мен а писмата им ги получавам за окло 10-15 дена. Свързах се с друга фирма и ми казаха че до края на март не си ли получа чека има нещо нередно в това и ще се наложи да си подам документите в друга фирма те да ми възтоновят парите. Звънях и два пъти до REVENUE и те ми казаха че трябва вече да съм си получил чека и съответно и парите си , какво да ви кажа изглежда взимат парите и можеби ги въртат а и в банките дават доста добри лихви ако е по голяма сумата, мошеници от класа.Моят съвет ако ви се налага да си връщате ПАЙ TAX и неможете сами да го направите него правете с тия тъпанари и мошеници от ORANGE>БГ, има и други начини и моя случай конкретно да ви е за урок за да не изпаднете и вие в моето състояние да се ядосвате и нервите. Иначе може да има и доволни от ORANGE>БГ за което не се и съмнявам просто аз не съм от тях.Пожелавам на всички на които им предстои да си връщат данъци, да върнат безпрепятствено и бързо иначе така изработените с тежък труд пари в чужбина .
Редактирано от Tarikat_666 на 21-03-2011 22:14
Публикувано на 31-03-2011 13:49 | RE: Връщане на данъци?
Stoyan
Потребител

Здравейте, може ли да посоча банкова сметка която не е в Английски лири, а такава в ЕВРО. Става въпрос в формата P85 в раздела където трябва да посочим начин за връщане на данъците. Защото нямам сметка в лири а се чудих дали може да използвам сметката си в ЕВРО. Някой има ли информация ...
Публикувано на 31-03-2011 15:58 | RE: Връщане на данъци?
iliyanapopcheva
Потребител
markoranka

[quote]Tarikat_666 писа:
Здравейте на всички потребители на сайта искам да ви споделя моя опит с звънях не изпаднете и вие в моето състояние да се ядосвате и нервите.

Защо пак не си си върнал сам данъците,а си използвал фирма?
Публикувано на 31-03-2011 16:06 | RE: Връщане на данъци?
Tarikat_666
Потребител

защото не ми се рискуваше да чакам чека по нашите пощи за това
Публикувано на 31-03-2011 16:07 | RE: Връщане на данъци?
iliyanapopcheva
Потребител
markoranka

Здравей те,

не може ли някой да качи всички формуляри който трябва да се поъпнят за връщането на данъци и под тях да се обясни точно,къде и какво трябва да се попълва.Така ще е удобно за всички и няма да бъдат излъгани от "мошеннечески фирми" -посредници.
Публикувано на 31-03-2011 16:33 | RE: Връщане на данъци?
alex
Потребител

Ами ако се разровиш по добре в форума ще намериш....някой беше качил има го като снимки и много добре пише къде какво се попълва
Публикувано на 31-03-2011 17:24 | RE: Връщане на данъци?
iliyanapopcheva
Потребител
markoranka

alex писа:
Ами ако се разровиш по добре в форума ще намериш....някой беше качил има го като снимки и много добре пише къде какво се попълва

Потърсих снимков материал както каза,но не открих нищо..може ли да дадеш линк...

страница 5 от 27

<< < 2 3 4 5 6 7 8 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 57 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти