Форум >
>
Архив >
Тема: Връщане на данъци?

страница 12 от 27

<< < 9 10 11 12 13 14 15 > >>
Публикувано на 04-08-2011 16:26 | RE: danuci
berry
Потребител

четох, четох, но така и не разбрах-на кой адрес да си пратя документите за възстановяване на данъка /ще се мъча сама да се справя/

Публикувано на 04-08-2011 16:38 | RE: Връщане на данъци?
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Това трябва да ти свърши работа.
ЦЪК

Ако не върши някой да ме поправи...или ти като провериш да споделиш тук. laugh

Публикувано на 04-08-2011 16:52 | RE: Връщане на данъци?
Oli_K
Модератор

Обаждаш се в данъчната служба,казваш си кода от П45 или НИН-а и те ще ти кажат в кое поделение и на кой адрес да ги изпратиш
Публикувано на 26-08-2011 12:57 | RE: проблем с данъците
dimitarS
Потребител

Здравеите!Имам проблем с данъците!Значи 2008 г бях на бригада и не можах да си варна данаците,2009 не влезнах в данаци а 2010 почнаха да ми одържат отначалото на работния процес!Тази година получих даначна калкулация за 2008-2009г,а два месеца по късно и калкулация за 2009-2010.Но вече 4 месеца след това няма и вес от чек!Моля за савет!Благодаря!
Публикувано на 26-08-2011 13:10 | RE: Връщане на данъци?
Fairy
Модератор
http://www.facebook.com/Fairy.Brigadiri

Значи 2008 г бях на бригада и не можах да си варна данаците

Защо?

За 2009 - 2010 след като не си влезнал в данъци каква калкулация имаш?

Вече не съм много в час с данъците, но все си мисля, че се изисква действие от ваша страна, за да си върнете данъците ( изпращане на п45 + др. документи). Това, че сте получили данъчна калкулация или каквото и да е писмо от Inland Revenue не означава, че трябва да чакате чек с върнати данъци. Инланд ревеню може би пращат някакви информативни писма, и дори и да има някаква сума надвнесени данъци това не означава автоматично, че е задействана процедурата по пращането им във вашата сметка или на посочен от вас адрес.

Публикувано на 18-10-2011 13:47 | RE: Връщане на данъци?
taralej
Потребител

Ivo писа:
Това трябва да ти свърши работа.
ЦЪК

Ако не върши някой да ме поправи...или ти като провериш да споделиш тук. laugh

Искам да попитам някой от запознатите във форума дали знае как да открия на кой адрес да пратя документите за връщането на данъците-казаха ми че е най-хубаво това да бъде данъчното с което е работило фермата за да стане по бързо. Това ЦЪК дето е по горе на мен лично не ми помогна да открия адрес(не знам дали работи ,може и аз да греша нещо)
Та общо въпроса ми е ,на кой адрес се пращат документи за връщане на данъци?
Благодаря
Публикувано на 18-10-2011 13:53 | RE: Връщане на данъци?
taralej
Потребител

Oli_K писа:
Обаждаш се в данъчната служба,казваш си кода от П45 или НИН-а и те ще ти кажат в кое поделение и на кой адрес да ги изпратиш

Да ,но не всички са с хубав английски -опитах се -казах им осигурителния номер,а ония от другата страна ми наговори някакви неща който не разбрах и ми даде някакъв адрес в Ливърпул-което е мноооого далече от фермата в която бях.cry
Публикувано на 18-10-2011 16:13 | RE: Връщане на данъци?
miroslav111
Потребител

taralej писа:
Oli_K писа:

Да ,но не всички са с хубав английски -опитах се -казах им осигурителния номер,а ония от другата страна ми наговори някакви неща който не разбрах и ми даде някакъв адрес в Ливърпул-което е мноооого далече от фермата в която бях.cry

а е в Ливърпул май имат някав главен офис понеже мн хора имахме проблеми с данъците от миналата година, при напълно изрядно подадени документи просто не ни ги пратиха.След като звъняхме като шахсави ни казаха да изпратим документи на адрес в Ливърпул, и след месец ги преведаха на всички.То даже не документи се пращаха а само писмо с данните ти (иншуранс номер,размер на данъка,и банкова сметка).А месно равеню ше намериш лесно в сайта им има май цялата мрежа в UK, или напиши в google мястото на което си бачкал и то ше намериш.
Публикувано на 18-10-2011 23:14 | RE: Връщане на данъци?
mgovedarska
Потребител

напиши в google HMRC,името на най близкия по голям град(например HMRC Birmingham).в резултатите със сигурност ще има такъв-името на града,Tax Office-HMRC Enquiry Centre-Inland Revenue.Там сте си намериш адреса още на главната страница.пиши после дали ти е свършило работа.и търси с името на близък по голям град,а не най близкото малко градче.и между другото не знам дали сам извадила късмет или всъщност няма значение къде се пращат ама аз миналата година работих в Шотландия,а си пратих документите в Бирмингам,защото ми е най близко и пак си получих данъците.успех
Публикувано на 23-10-2011 20:08 | RE: Връщане на данъци от Англия
dyhito
Потребител

Здравейте на всички бригадири.
Аз работих 4 години във ферма за ягоди в Англия и Шотладния. През всичките години ми вземаха Pay tax, обаче намерих една фирма - GlobalTaxRefund и чрез тях ми върнаха всички взети данъци. Много са коректни, работят бързо и не взимат много пари - 25 паунда ми струваше услугата, което на фона на голямата сума, която чаках не ми беше проблем
Надявам се, че ще помогна на някои колега.
телефона на тази фирма е 0884469199
адреса им е http://www.globaltaxrefund.co/bg/index.html

Дерзайте и успех на всички бригадири

страница 12 от 27

<< < 9 10 11 12 13 14 15 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 60 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти