Форум >
Архив >
Публикувано на 04-08-2011 16:26 | RE: danuci
четох, четох, но така и не разбрах-на кой адрес да си пратя документите за възстановяване на данъка /ще се мъча сама да се справя/
Публикувано на 04-08-2011 16:38 | RE: Връщане на данъци?
Това трябва да ти свърши работа.
ЦЪК
Ако не върши някой да ме поправи...или ти като провериш да споделиш тук.
ЦЪК
Публикувано на 04-08-2011 16:52 | RE: Връщане на данъци?
Обаждаш се в данъчната служба,казваш си кода от П45 или НИН-а и те ще ти кажат в кое поделение и на кой адрес да ги изпратиш
Публикувано на 26-08-2011 12:57 | RE: проблем с данъците
Здравеите!Имам проблем с данъците!Значи 2008 г бях на бригада и не можах да си варна данаците,2009 не влезнах в данаци а 2010 почнаха да ми одържат отначалото на работния процес!Тази година получих даначна калкулация за 2008-2009г,а два месеца по късно и калкулация за 2009-2010.Но вече 4 месеца след това няма и вес от чек!Моля за савет!Благодаря!
Публикувано на 26-08-2011 13:10 | RE: Връщане на данъци?
Значи 2008 г бях на бригада и не можах да си варна данаците
Защо?
За 2009 - 2010 след като не си влезнал в данъци каква калкулация имаш?
Вече не съм много в час с данъците, но все си мисля, че се изисква действие от ваша страна, за да си върнете данъците ( изпращане на п45 + др. документи). Това, че сте получили данъчна калкулация или каквото и да е писмо от Inland Revenue не означава, че трябва да чакате чек с върнати данъци. Инланд ревеню може би пращат някакви информативни писма, и дори и да има някаква сума надвнесени данъци това не означава автоматично, че е задействана процедурата по пращането им във вашата сметка или на посочен от вас адрес.
Публикувано на 18-10-2011 13:47 | RE: Връщане на данъци?
Ivo писа:
ЦЪК
ЦЪК
Искам да попитам някой от запознатите във форума дали знае как да открия на кой адрес да пратя документите за връщането на данъците-казаха ми че е най-хубаво това да бъде данъчното с което е работило фермата за да стане по бързо. Това ЦЪК дето е по горе на мен лично не ми помогна да открия адрес(не знам дали работи ,може и аз да греша нещо)
Та общо въпроса ми е ,на кой адрес се пращат документи за връщане на данъци?
Благодаря
Публикувано на 18-10-2011 13:53 | RE: Връщане на данъци?
Oli_K писа:
Обаждаш се в данъчната служба,казваш си кода от П45 или НИН-а и те ще ти кажат в кое поделение и на кой адрес да ги изпратиш
Да ,но не всички са с хубав английски -опитах се -казах им осигурителния номер,а ония от другата страна ми наговори някакви неща който не разбрах и ми даде някакъв адрес в Ливърпул-което е мноооого далече от фермата в която бях.
Публикувано на 18-10-2011 16:13 | RE: Връщане на данъци?
taralej писа:
Да ,но не всички са с хубав английски -опитах се -казах им осигурителния номер,а ония от другата страна ми наговори някакви неща който не разбрах и ми даде някакъв адрес в Ливърпул-което е мноооого далече от фермата в която бях.
Oli_K писа:
а е в Ливърпул май имат някав главен офис понеже мн хора имахме проблеми с данъците от миналата година, при напълно изрядно подадени документи просто не ни ги пратиха.След като звъняхме като шахсави ни казаха да изпратим документи на адрес в Ливърпул, и след месец ги преведаха на всички.То даже не документи се пращаха а само писмо с данните ти (иншуранс номер,размер на данъка,и банкова сметка).А месно равеню ше намериш лесно в сайта им има май цялата мрежа в UK, или напиши в google мястото на което си бачкал и то ше намериш.
Публикувано на 18-10-2011 23:14 | RE: Връщане на данъци?
напиши в google HMRC,името на най близкия по голям град(например HMRC Birmingham).в резултатите със сигурност ще има такъв-името на града,Tax Office-HMRC Enquiry Centre-Inland Revenue.Там сте си намериш адреса още на главната страница.пиши после дали ти е свършило работа.и търси с името на близък по голям град,а не най близкото малко градче.и между другото не знам дали сам извадила късмет или всъщност няма значение къде се пращат ама аз миналата година работих в Шотландия,а си пратих документите в Бирмингам,защото ми е най близко и пак си получих данъците.успех
Публикувано на 23-10-2011 20:08 | RE: Връщане на данъци от Англия
Здравейте на всички бригадири.
Аз работих 4 години във ферма за ягоди в Англия и Шотладния. През всичките години ми вземаха Pay tax, обаче намерих една фирма - GlobalTaxRefund и чрез тях ми върнаха всички взети данъци. Много са коректни, работят бързо и не взимат много пари - 25 паунда ми струваше услугата, което на фона на голямата сума, която чаках не ми беше проблем
Надявам се, че ще помогна на някои колега.
телефона на тази фирма е 0884469199
адреса им е http://www.globaltaxrefund.co/bg/index.html
Дерзайте и успех на всички бригадири
Аз работих 4 години във ферма за ягоди в Англия и Шотладния. През всичките години ми вземаха Pay tax, обаче намерих една фирма - GlobalTaxRefund и чрез тях ми върнаха всички взети данъци. Много са коректни, работят бързо и не взимат много пари - 25 паунда ми струваше услугата, което на фона на голямата сума, която чаках не ми беше проблем
Надявам се, че ще помогна на някои колега.
телефона на тази фирма е 0884469199
адреса им е http://www.globaltaxrefund.co/bg/index.html
Дерзайте и успех на всички бригадири
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители