Форум >
Архив >
Публикувано на 17-10-2012 19:06 | RE: Връщане на данъци?
До колкото знам, най-изгодно чекове се осребряват в ЦКБ и ДСК.
www.dendax.com
info@dendax.com
Връщане на данъци от Англия, САЩ, Италия, Германия, Чехия, Холандия и др. Професионална помощ, подаване на данъчна декларация, връзка с данъчния офис.
info@dendax.com
Връщане на данъци от Англия, САЩ, Италия, Германия, Чехия, Холандия и др. Професионална помощ, подаване на данъчна декларация, връзка с данъчния офис.
Публикувано на 21-10-2012 23:41 | RE: Връщане на данъци?
Добре де,а може ли и аз да ви изцепа един въпрос сега? Имам да си взимам данъци, но от периода 05.2011 - 08.2011г., а сега сме октомври 2012г. Иначе имам всичко необходимо - p45, p85, бе всичко. Ще има ли прблем, да си ги пратя сега нещата сам,като е минало толкова време?
Публикувано на 24-10-2012 21:05 | RE: Връщане на данъци?
brobro, няма никакви проблеми пращай си документите, аз си върнах данъците от 2009, чак 2011.
Публикувано на 13-11-2012 17:45 | RE: Връщане на данъци?
Може би на зад във темата има споменато,но все пак да попитам да си спестя ровенето.Кажете някоя фирма,която се занимава с връщане на данъци и съответно колко горе долу струва това
Публикувано на 13-11-2012 17:52 | RE: Връщане на данъци?
Ти с това "пестене" на четенето си готов да се "похарчиш". )
Защо не си попълниш документите, които са описани тук и да си върнеш сам?
http://brigadiri.com/photogallery.php?album_id=6
Или имаш някакъв по-сложен казус?
Защо не си попълниш документите, които са описани тук и да си върнеш сам?
http://brigadiri.com/photogallery.php?album_id=6
Или имаш някакъв по-сложен казус?
Редактирано от Ivo на 13-11-2012 17:54
Публикувано на 13-11-2012 21:13 | RE: Връщане на данъци?
мерси Иво
Публикувано на 14-11-2012 11:58 | RE: Връщане на данъци?
Вчера ми бяха пратени две писма, чека с пей таксата, това отне точно 30 дена ...
Публикувано на 14-11-2012 18:22 | RE: Връщане на данъци?
Звравейте имам следният въпрос, надявам се че някой ще може да ми отговори.
Тази година бях в Англия от 3ти януари до 3ти юли. Като средата на април отидох на трансвер и си подадох документите за връщането да данъците от януари до 4ти април - края на данъчната година. Парите ми бяха преведени юни месец.
Та въпроса ми е, мога лисега да си пратя наново п45 и п85 за данъците от трансвера ми от 15ти април до края на юни. Трябва ли да изчакам да изтече данъчната година, а именно 4ти април 2013г. И може ли да се окаже проблем че са мивръщали данъци наскоро.
Благодаря!
Тази година бях в Англия от 3ти януари до 3ти юли. Като средата на април отидох на трансвер и си подадох документите за връщането да данъците от януари до 4ти април - края на данъчната година. Парите ми бяха преведени юни месец.
Та въпроса ми е, мога лисега да си пратя наново п45 и п85 за данъците от трансвера ми от 15ти април до края на юни. Трябва ли да изчакам да изтече данъчната година, а именно 4ти април 2013г. И може ли да се окаже проблем че са мивръщали данъци наскоро.
Благодаря!
Публикувано на 15-11-2012 13:55 | RE: Връщане на данъци?
Проблем ли ще бъде,ако пусна едновремено молба към НОИ за обещетение и към фирма,заявление за връчане на данъци?
Публикувано на 15-11-2012 15:04 | RE: Връщане на данъци?
Е то обезщетението ти е за това, че си безработен.
Данъците са си данъци.
Данъците са си данъци.
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители