Форум >
Архив >
Публикувано на 17-10-2012 19:06 | RE: Връщане на данъци?
До колкото знам, най-изгодно чекове се осребряват в ЦКБ и ДСК.
www.dendax.com
info@dendax.com
Връщане на данъци от Англия, САЩ, Италия, Германия, Чехия, Холандия и др. Професионална помощ, подаване на данъчна декларация, връзка с данъчния офис.
info@dendax.com
Връщане на данъци от Англия, САЩ, Италия, Германия, Чехия, Холандия и др. Професионална помощ, подаване на данъчна декларация, връзка с данъчния офис.
Публикувано на 21-10-2012 23:41 | RE: Връщане на данъци?
Добре де,а може ли и аз да ви изцепа един въпрос сега? Имам да си взимам данъци, но от периода 05.2011 - 08.2011г., а сега сме октомври 2012г. Иначе имам всичко необходимо - p45, p85, бе всичко. Ще има ли прблем, да си ги пратя сега нещата сам,като е минало толкова време?
Публикувано на 24-10-2012 21:05 | RE: Връщане на данъци?
brobro, няма никакви проблеми пращай си документите, аз си върнах данъците от 2009, чак 2011.
Публикувано на 13-11-2012 17:45 | RE: Връщане на данъци?
Може би на зад във темата има споменато,но все пак да попитам да си спестя ровенето.Кажете някоя фирма,която се занимава с връщане на данъци и съответно колко горе долу струва това

Публикувано на 13-11-2012 17:52 | RE: Връщане на данъци?
Ти с това "пестене" на четенето си готов да се "похарчиш".
)
Защо не си попълниш документите, които са описани тук и да си върнеш сам?
http://brigadiri.com/photogallery.php?album_id=6
Или имаш някакъв по-сложен казус?

Защо не си попълниш документите, които са описани тук и да си върнеш сам?
http://brigadiri.com/photogallery.php?album_id=6
Или имаш някакъв по-сложен казус?
Редактирано от Ivo на 13-11-2012 17:54
Публикувано на 13-11-2012 21:13 | RE: Връщане на данъци?
мерси Иво

Публикувано на 14-11-2012 11:58 | RE: Връщане на данъци?
Вчера ми бяха пратени две писма, чека с пей таксата, това отне точно 30 дена ...

Публикувано на 14-11-2012 18:22 | RE: Връщане на данъци?
Звравейте имам следният въпрос, надявам се че някой ще може да ми отговори.
Тази година бях в Англия от 3ти януари до 3ти юли. Като средата на април отидох на трансвер и си подадох документите за връщането да данъците от януари до 4ти април - края на данъчната година. Парите ми бяха преведени юни месец.
Та въпроса ми е, мога лисега да си пратя наново п45 и п85 за данъците от трансвера ми от 15ти април до края на юни. Трябва ли да изчакам да изтече данъчната година, а именно 4ти април 2013г. И може ли да се окаже проблем че са мивръщали данъци наскоро.
Благодаря!
Тази година бях в Англия от 3ти януари до 3ти юли. Като средата на април отидох на трансвер и си подадох документите за връщането да данъците от януари до 4ти април - края на данъчната година. Парите ми бяха преведени юни месец.
Та въпроса ми е, мога лисега да си пратя наново п45 и п85 за данъците от трансвера ми от 15ти април до края на юни. Трябва ли да изчакам да изтече данъчната година, а именно 4ти април 2013г. И може ли да се окаже проблем че са мивръщали данъци наскоро.
Благодаря!
Публикувано на 15-11-2012 13:55 | RE: Връщане на данъци?
Проблем ли ще бъде,ако пусна едновремено молба към НОИ за обещетение и към фирма,заявление за връчане на данъци? 

Публикувано на 15-11-2012 15:04 | RE: Връщане на данъци?
Е то обезщетението ти е за това, че си безработен.
Данъците са си данъци.
Данъците са си данъци.
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители