Форум >
Архив >
Публикувано на 17-11-2012 12:20 | RE: Връщане на данъци?
здраюейте извинявам се за латиницата но компа ми се прецака нещо
искам да попитам дали някои знае колко паунда 6те полу4а данаци при полойение 4е имам 9000 паунда заработка какав процент се вращат .благодаря ви
Ivo: има си кирилизатор тук за целта.
искам да попитам дали някои знае колко паунда 6те полу4а данаци при полойение 4е имам 9000 паунда заработка какав процент се вращат .благодаря ви
Ivo: има си кирилизатор тук за целта.
Редактирано от Ivo на 17-11-2012 12:30
Публикувано на 18-11-2012 16:13 | RE: Връщане на данъци?
Здравейте,искам и аз да се включа в темата за данъците.Изчетох доста от нещата,които сте писали,и установих,че аз също преди доста време получих две писна-на едното има чек,а на другото някакво известие.Едва сега разбирам,че по този начин ще успея най-накрая да си възвърна парите.Някои от вас знае ли,как става осребряването на чека ?
Публикувано на 18-11-2012 17:20 | RE: Връщане на данъци?
В банка ...
Публикувано на 18-11-2012 23:29 | RE: Връщане на данъци?
То това ясно,но в банката на какво основание ще осребряват пари...?
Публикувано на 19-11-2012 12:03 | RE: Връщане на данъци?
Те не ти го осребряват веднага. Пращат си запитване до Англия и след 2 седмици най-рано може да провериш. Понякога и до 1 месец отнема, поне в банка ЦКБ е така, за др. незнам. Отваряш си сметка в паунди, оставяш чека, чакаш и проверяваш.
Публикувано на 19-11-2012 13:49 | RE: Връщане на данъци?
На основание изпратения чек )
Публикувано на 27-11-2012 20:31 | RE: Връщане на данъци?
Благодаря Ви за помощта,но имам сериозен проблем с този чек.Тъй като не съм знаела,че такъв е редът за връщане на данъка,не съм си потърсила чека,а от Англия ми го пратиха две седмици след,като си подадох документите,и сега е невалиден,т.е изтекъл е.Знаете ли как мога да се свържа с тях ,за да ми пратят нов.По мейл не дават такава информация и не знам по какъв начин да се свържа с тях.Спомням си,че някой беше писал,че имал проблем с получаването на чека и се е свързал с данъчната служба за издаване на друг.Ако някой знае,нека даде някакъв контакт.
Публикувано на 28-11-2012 20:27 | RE: Връщане на данъци?
Ето какво написаха на фейсбук страницата:
Процедурата за преиздаване е много лесна. Обаждате се - най-добре по телефона на данъчните и искаш да се преиздаде. Има две опции - да кажеш, че никога не си получавал чека и че искаш да се преиздаде. Номер две е да кажеш, че е изтекъл и искаш преиздаване, но тогава ще те накарат да пратиш изтеклия чек по пощата и чак като го получат, тогава ще преиздадат. Работя във фирма за връщане на данъци и информацията е сигурна.
И само да поясня, не си мислете, че може по този начин да осребрите два чека. В момента на преиздаване, те канселират предишния и няма как и двата да ги осребрите.
Процедурата за преиздаване е много лесна. Обаждате се - най-добре по телефона на данъчните и искаш да се преиздаде. Има две опции - да кажеш, че никога не си получавал чека и че искаш да се преиздаде. Номер две е да кажеш, че е изтекъл и искаш преиздаване, но тогава ще те накарат да пратиш изтеклия чек по пощата и чак като го получат, тогава ще преиздадат. Работя във фирма за връщане на данъци и информацията е сигурна.
И само да поясня, не си мислете, че може по този начин да осребрите два чека. В момента на преиздаване, те канселират предишния и няма как и двата да ги осребрите.
Публикувано на 28-11-2012 22:46 | RE: Връщане на данъци?
Здравейте ! Имам проблем относно връщането на данъците от Англия. Подадох си документите , всичко беше попълнено както трябва. След един месец ми пратиха писмо че са получили документите , обработени са , но трябвало да сравнят данните от него със някаква справка от фермата в която съм била. Това беше на 13.11, тогава ми дойде писмото. Днес вече сме 28 .11 и нямам отговор, нито чек, нито нищо. На някой случвало ли му се е същото нещо. Колко още да чакам, или да им пиша писмо със свободен текст относно това което ме притеснява или какво да правя...... За първи път се сблъсквам с такова нещо
Публикувано на 29-11-2012 09:03 | RE: Връщане на данъци?
Благодаря ти за изчерпателния отговор, Иво...
Ivo: аз само копирах написаното във фейсбук - можеш да блалгодариш на момичето там.
Ivo: аз само копирах написаното във фейсбук - можеш да блалгодариш на момичето там.
Редактирано от Ivo на 29-11-2012 11:00
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители