Форум >
Архив >
Публикувано на 20-11-2013 17:46 | RE: Връщане на данъци?
natalito87 писа:
Ако нямаш НИН пречи ли да получиш данъците си?
Ако нямаш НИН пречи ли да получиш данъците си?
Аз нямах (хартийката за НИН) , но пак си ги върнах . Важното е да имаш другите документи .
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2254 - За всеки начинаещ човек интересуващ се от бригади !
Редактирано от bloodyroot на 20-11-2013 17:47
Публикувано на 20-11-2013 17:51 | RE: Връщане на данъци?
ок мерси
а относно попълването,винаги сама го правя,даже и на приятели...мн е лесно,няма смисъл да си давате излишно парите
а относно попълването,винаги сама го правя,даже и на приятели...мн е лесно,няма смисъл да си давате излишно парите
Публикувано на 22-11-2013 23:42 | RE: Връщане на данъци?
Добре де, как разбираме, че ще ни върнат данъците? Преди месец пратих - нито имейл, нито обаждане...
Публикувано на 04-01-2014 16:39 | RE: Връщане на данъци?
zdraveite. Iskam.Iskam da popitam slednoto:bqh na brigada v uk ot mart do septemvri i sega rabotq v sverata na stroitelstvoto v london i iskam da si vaztanovq natrupanite do sega danuci.poneje sam self-employer imam li pravo da si gi varna predi kraq na danu4nata godina v uk.
Blagodarq Vi predvaritelno
*Аз искам да пишеш на кирилица
Blagodarq Vi predvaritelno
*Аз искам да пишеш на кирилица
Редактирано от Elektra на 04-01-2014 17:08
Публикувано на 14-01-2014 18:07 | RE: Връщане на данъци?
Здравейте! Имам и аз един въпрос.. работих в Англия през периода май-октомври 2013, получих си P45, но още не съм си пуснала документите за връщане на данъци.. та.. сега февруари пак ще почвам работа в Англия.. въпроса ми е дали мога сега да си върна данъците или да изчакам да им приключи данъчната година(април)?
Публикувано на 14-01-2014 19:03 | RE: Връщане на данъци?
По- добре е да изчакаш, и след като си получиш P60 тогава да подаваш за връщане на данъците от 2013. Ще стане по-бързо така, отколкото да подадеш сега, те да те засекат че работиш от февруари и да ти изискват още допълнителни справки и документи - и ако не го направят сега, догодина със сигурност ще им светне несъответствие в периодите и ще стане по-сложно.
Публикувано на 14-01-2014 19:22 | RE: Връщане на данъци?
kaka_draka писа:
По- добре е да изчакаш, и след като си получиш P60 тогава да подаваш за връщане на данъците от 2013. Ще стане по-бързо така, отколкото да подадеш сега, те да те засекат че работиш от февруари и да ти изискват още допълнителни справки и документи - и ако не го направят сега, догодина със сигурност ще им светне несъответствие в периодите и ще стане по-сложно.
P60 отново ли от работодателя се изисква? и сега това P45 ми е ненужно така ли?
Публикувано на 14-01-2014 20:07 | RE: Връщане на данъци?
p60 е документ, който дава информация за заработката ти до приключването на данъчната година - от 05.04.2013 до 05.04.2014 в твоя случай, а Р45 е един вид служебна бележка за доходите получени за някакъв период при определен работодател - тоест, и двата документа са ти необходими за възстановяване на данъка от 2013, след като ти ще започнеш работа от февруари 2014 / тоест в данъчна година 2013/... малко е объркано, но...
Публикувано на 16-01-2014 10:41 | RE: Връщане на данъци?
Здравейте, моята ситуация е доста подобна с тази на devilkata. Имам 1 въпрос и се надявам някой да ми отговори. Имате ли представа какът е давностният срок за връщането на данъците, дали е както в БГ 3 години? Съжалявам ако някъде е споменато това и се повтаря, но не успях да намеря отговор на въпросът ми.
Публикувано на 20-01-2014 18:18 | RE:Vrushtane na danacite
Moje li nqkoi da mi kaje v kakuv srok se poluchavat danacite ot UK,pri polojenie che sum izpratila pismo s neobhodimite dokumenti v Revenue na 5 dekemvri 2013g .
Blagodarq predvaritelno!
Blagodarq predvaritelno!
Редактирано от evivita на 20-01-2014 18:21
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители