Форум >
Архив >
Публикувано на 17-12-2014 14:37 | RE: Връщане на данъци?
Kaзаха ми, че данъците можело да се върнат като попълниш формите онлайн чрез сайта на HMRC без да е нужно да се пращат писма. Някой правил ли го е и може ли дефакто?
Публикувано на 30-12-2014 14:17 | RE: Връщане на данъци?
Здравейте! Имам малко затруднение в попълването на P85.. не знам как да отговоря на няколко въпроса... бях за първи път на бригада от май до октомври.. преди това не съм си връщала данъци.. и въпросите са следните :
How long had you lived in the UK before the date you left (or the date you intend to leave)?
- т.е. да напиша колко месеца съм била там или какво?
втория :
From the 6 April in the tax year you left the UK up to the date you left, were you resident in the UK?
For example: Your date of leaving the UK was 10 August 2013, use tax year 6 April 2013 to 5 April 2014
Yes or NO
.. идея си нямам как да отговоря
третия:
Were you a resident in the UK in the tax year before the tax year you left?
For example: Your date of leaving the UK was 10 August 2013, use tax year 6 April 2012 to 5 April 2013
Yes or NO
тук също не знам какво да пиша..
четвърти:
How many days do you expect to spend in the UK between your date of leaving the UK and the following 5 April?
трябва да отговоря с дни??
и последния:
How many days do you expect to spend in the UK in each of the next three tax years? (From 6 April one year to 5 April the
next)..
и имам няколко полета за първа година и да пиша колко дни.. за втора година...
Моля Ви, помогнете ми с попълването!!
Благодаря предварително!
How long had you lived in the UK before the date you left (or the date you intend to leave)?
- т.е. да напиша колко месеца съм била там или какво?
втория :
From the 6 April in the tax year you left the UK up to the date you left, were you resident in the UK?
For example: Your date of leaving the UK was 10 August 2013, use tax year 6 April 2013 to 5 April 2014
Yes or NO
.. идея си нямам как да отговоря
третия:
Were you a resident in the UK in the tax year before the tax year you left?
For example: Your date of leaving the UK was 10 August 2013, use tax year 6 April 2012 to 5 April 2013
Yes or NO
тук също не знам какво да пиша..
четвърти:
How many days do you expect to spend in the UK between your date of leaving the UK and the following 5 April?
трябва да отговоря с дни??
и последния:
How many days do you expect to spend in the UK in each of the next three tax years? (From 6 April one year to 5 April the
next)..
и имам няколко полета за първа година и да пиша колко дни.. за втора година...
Моля Ви, помогнете ми с попълването!!
Благодаря предварително!
Публикувано на 30-12-2014 15:01 | RE: Връщане на данъци?
1.пишеш колко дни си прекарала в UK
2 и 3 отбелязваш NO
4.пишеш колко дни ще прекараш в UK в следващите 3 години
посочваш с цифри дори ако не си сигурна за дните трябва да напишеш някаква цифра
2 и 3 отбелязваш NO
4.пишеш колко дни ще прекараш в UK в следващите 3 години
посочваш с цифри дори ако не си сигурна за дните трябва да напишеш някаква цифра
Публикувано на 03-01-2015 14:30 | RE: Връщане на данъци?
Искам да попитам ако някои знае.Испратих си документите за връщане на данъци и след около 6 седмици получих писмо на което пише "Thank you for sending us th enclosed documents,which i am retirning for you to keep".В плика имаше и посленния ми пеислип.Нямапе чек.Ще ми върнат ли данъците?или трябва да направя друго?
Публикувано на 06-01-2015 10:21 | RE: Връщане на данъци?
здравеите не мога да намеря П85 за 2014 ако някои я има ще сам благодарен да каже от каде я е изтеглил да даде линк
благодаря предварително
благодаря предварително
Публикувано на 06-01-2015 14:15 | RE: Връщане на данъци?
В сайта на равеню,попълваш я и си я принтираш
Публикувано на 06-01-2015 17:59 | RE: Връщане на данъци?
Публикувано на 07-01-2015 12:04 | RE: Връщане на данъци?
мерси много
Публикувано на 26-02-2015 19:31 | RE: Връщане на данъци?
Здравейте,искам някой да ми даде малко информация.Нормално ли е след като дойде чека да ти го осребрят 1 чак след 25-30 работни дни
Публикувано на 27-02-2015 15:14 | RE: Връщане на данъци?
Да, толко отнема в банка. Все пак не ти пречи да разгледаш условията на различните банки.
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители