Форум >
Архив >
Публикувано на 31-03-2011 17:41 | RE: Връщане на данъци?
В тази тема се разискваше за p85s
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=12&thread_id=1556&rowstart=10
В последствие нали p85s отпадна и остана p85 - в горната тема има линк към документа.
Попълват се страници 1,2 и 5.
Общо взето всичко се разбира, кое какво се попълва. Разгледай го и в темата, която дадох можеш да споделиш затрудненията, за да се видят.
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=12&thread_id=1556&rowstart=10
В последствие нали p85s отпадна и остана p85 - в горната тема има линк към документа.
Общо взето всичко се разбира, кое какво се попълва. Разгледай го и в темата, която дадох можеш да споделиш затрудненията, за да се видят.
Публикувано на 31-03-2011 22:04 | RE: Връщане на данъци?
С риск да се повторя:
Здравейте, може ли да посоча банкова сметка която не е в Английски лири, а такава в ЕВРО. Става въпрос в формата P85 в раздела където трябва да посочим начин за връщане на данъците. Защото нямам сметка в лири а се чудих дали може да използвам сметката си в ЕВРО. Някой има ли информация ...
Здравейте, може ли да посоча банкова сметка която не е в Английски лири, а такава в ЕВРО. Става въпрос в формата P85 в раздела където трябва да посочим начин за връщане на данъците. Защото нямам сметка в лири а се чудих дали може да използвам сметката си в ЕВРО. Някой има ли информация ...
Публикувано на 01-04-2011 13:29 | RE: Връщане на данъци?
Ivo писа:
Благодаря за информацията,действителност не е трудно да я попълниш ,а важното е че има кой да те упъти..къде-какво....
Поздрави
Илияна
Илияна
Редактирано от iliyanapopcheva на 01-04-2011 13:30
Публикувано на 01-04-2011 13:45 | RE: Връщане на данъци?
Браво.
Стояне, не съм сигурен, че съм прав, но според мен трябва да ти е в паунди сметката... или искай чек пък тук вече нали може и без сметка.
Стояне, не съм сигурен, че съм прав, но според мен трябва да ти е в паунди сметката... или искай чек пък тук вече нали може и без сметка.
Публикувано на 01-04-2011 14:48 | RE: Връщане на данъци?
Този ли е новия формуляр:
http://www.hmrc.gov.uk/cnr/p85.pdf
и какво би следвало да се отговори на въпроси от 15 до 18 вкл. при положение че искам да си върна максимално данъците и имам намерение пак да ходя догодина в UK.Възможно ли е да се "излъже" че нямам намерение да се връщам следващата година за си ги върна максимално или изобщо има ли значение?
Ако някой знае да ми отговори ще съм мн.благодарен понеже мисля сам да си ги връщам(данък)
http://www.hmrc.gov.uk/cnr/p85.pdf
и какво би следвало да се отговори на въпроси от 15 до 18 вкл. при положение че искам да си върна максимално данъците и имам намерение пак да ходя догодина в UK.Възможно ли е да се "излъже" че нямам намерение да се връщам следващата година за си ги върна максимално или изобщо има ли значение?
Ако някой знае да ми отговори ще съм мн.благодарен понеже мисля сам да си ги връщам(данък)
Редактирано от rusenecut на 01-04-2011 14:49
Публикувано на 02-04-2011 14:18 | RE: Връщане на данъци?
ох недейте се занимава с глупости за пореден път ви съветвам идете в ориндж , до 1000 паунда всичко се връща на 100 %
Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам, ЛЕВСКАР дори и след смъртта
Публикувано на 03-04-2011 09:20 | RE: Връщане на данъци?
prodanov писа:
ох недейте се занимава с глупости за пореден път ви съветвам идете в ориндж , до 1000 паунда всичко се връща на 100 %
Точно при тия НИКОГА няма да отида.Достатъчно е да им звъннеш по телефона и да ги питаш каква всъщтност услуга предлагат и да ти стане ясно колко са зле.!!!
Публикувано на 03-04-2011 11:05 | RE: Връщане на данъци?
И добре ще направиш.
Публикувано на 03-04-2011 22:24 | RE: Връщане на данъци?
krastevbg писа:
Точно при тия НИКОГА няма да отида.Достатъчно е да им звъннеш по телефона и да ги питаш каква всъщтност услуга предлагат и да ти стане ясно колко са зле.!!!
prodanov писа:
Приятел връщал сам си данаци с конкордия (офис в софия), ориндж (офис велико търново) и директно от англия, най-малко одържат ориндж, а 50 на 50 е дали ще си получиш чека от англия
Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам, ЛЕВСКАР дори и след смъртта
Публикувано на 04-04-2011 03:48 | RE: Връщане на данъци?
Аз Ви саветвам да си попалвате документите за данаци още в Англия.На всички е ясно че има ли посредник взема комисион.А колкото до това че до 1000 паунда ти ги вращат на 100% няма как да стане.Казвам го щото го знам от опит.
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители