Форум >
>
Архив >
Тема: Курса на британската лира...

страница 9 от 9

<< < 6 7 8 9
Публикувано на 21-07-2012 09:01 | RE: Курса на британската лира...
Elektra
Модератор

Мдаа и аз всеки ден го гледам как се изстрелва, ама йок вече - няма паунди.
Като си помисля, че последно сменях на 2.28 ..

Публикувано на 31-07-2012 07:46 | RE: Курса на британската лира...
lik79
Потребител

Gladiator13 писа:
2, 49 .Тяхната мама! Когато преди 3 години си попилявах здравето по бригади беше паднал на 2,06.Сега по каква логика тръгна нагоре?

Ами по простата логока че еврото пада.Идеално както от близо две години не си бях идвал сега ще имам много повече левове за отпуската.И изобшо нямам намерение да си развалям отпуската с твоите тъпотий.Стой си в БГ и се прави на умник,А простите като мен ще работим там(на бесрочни договори),ще живеем на океана,ще караме старите им коли(7 годишните) и най-важното----ще живеем там.
Публикувано на 31-07-2012 15:20 | RE: Курса на британската лира...
hgi
Потребител

lik79 писа:
Gladiator13 писа:
2, 49 .Тяхната мама! Когато преди 3 години си попилявах здравето по бригади беше паднал на 2,06.Сега по каква логика тръгна нагоре?

Ами по простата логока че еврото пада.Идеално както от близо две години не си бях идвал сега ще имам много повече левове за отпуската.И изобшо нямам намерение да си развалям отпуската с твоите тъпотий.Стой си в БГ и се прави на умник,А простите като мен ще работим там(на бесрочни договори),ще живеем на океана,ще караме старите им коли(7 годишните) и най-важното----ще живеем там.
Гoлям икономист излезна човече и сигурно работиш за блумбърг...изключително тъпо нещо си написал относно покачването на паунда но както и да е не че няма и по кухи неща из този форум писани от подобни на тебе самоизтъкващи се индивиди....Относно покачването това се наблюдава месеци преди да започне олимпиадата, както и факта че се покачиха хиляди и милиони стоки в спортни магазини хранителни и т.н.паунда включително, лично аз наблюдавам неща които аз съм купувал преди още 2 години сега с по 10на паунда отгоре което е нетипично за UK особенно когато има разпродажби а те ми го дават намалено с 10 паунда отгоре...поскапвания има и в наемите в Лондон, услуги и какво ли още не и това започна няколко месеца преди олимпиадата.Що се отнася до икономиста обясни ми какво общо има паунда с еврото също и какво общо има с долар, крона, иена и т.н.Защо точно евро и с какво еврото а не долара влияе на паунда.А за колата ти точно на 7 години ли е или на 7 и 4 месеца??? Според тебе някои интересува ли го какво караш, по колко пъти ядеш на ден и кога акаш???
Публикувано на 31-07-2012 19:55 | RE: Курса на британската лира...
lik79
Потребител

не,не работя за него-но все пак съм работник.И знам че съм такъв.А не като другите-всички разбирате от политика,футбол и икономика.Според мен затова се качва паунда.и да не забравя-горния ми пост е до определен човек.Ако съм те обидил-изв,.А до това дали съм икономист-като не ми знаеш образованието те съветвам да си траеш.Не се самоизтъквам-толкова хора съм уредил на постоянна работа при мен че не искам да ги изброявам,през деня не ям-спя защото съм нощна,нямам кола-но имах,а за курса на паунда-от години паунда и долара са на един курс горе-долу,а лева е с фиксиран курс към еврото,падне ли еврор-пада и лева.от 2 лева за паунд през 2009 до 2.50 в момента.ако Гърция излезне от еврозоната може и 3 да стигне.За икономика може доста да ти обяснявам,но не искам.
Публикувано на 01-03-2013 21:04 | RE: Курса на британската лира...
Elektra
Модератор

Към днешна дата:

Публикувано на 01-03-2013 21:32 | RE: Курса на британската лира...
hgi
Потребител

Няколко месеца след края на Олимпиядата тук вече се вижда ясно как паунда си придоби обичайния вид от 2.20+........Господина който работи за Блумбърг да не се прай на Симеон Дянков другия път с експертните си мнения.Ситуацията преди и сега след Олимпиядата ясно показват това, което съм писал преди няколко месеца колко е вярно
Публикувано на 24-03-2013 13:17 | RE: Курса на британската лира...
prodanov
Потребител
pfclevski https://facebook.com/Plamen Prodanov

ОББ 2.27140Купува (24.03.2013) , не е много добре но има някакъв възход

Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам, ЛЕВСКАР дори и след смъртта
Публикувано на 24-03-2013 14:01 | RE: Курса на британската лира...
hgi
Потребител

prodanov писа:
Много си е добре даже.Има хора взимат заплати в евро и са доволни бъдете и вие доволни че е все пак над 2 и 20 лева.И ако човек искарва добри пари на острова и на 2.27 ще е доволен.Ако не искарва и 3 лева да е файда няма....laugh
Публикувано на 24-03-2013 18:43 | RE: Курса на британската лира...
magdanoz
Потребител

hgi писа:
prodanov писа:
Много си е добре даже.Има хора взимат заплати в евро и са доволни бъдете и вие доволни че е все пак над 2 и 20 лева.И ако човек искарва добри пари на острова и на 2.27 ще е доволен.Ако не искарва и 3 лева да е файда няма....laugh

Традиционно, летните месеци се вдига. Така че, споко : )

страница 9 от 9

<< < 6 7 8 9

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 82 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти