Форум >
Публикувано на 05-10-2008 00:25 | Alaska
Alaska se vodi nai-visoko plateniq 6tat v USA, az li4no raboteh na dve raboti :
1. pomohtnik servitior v restorant na hotel - kato zaplahtaneto be6e 8,50$ na 4as , 40 4asa na sednmica mi davaha + tip (bak6i6) + overtime, koito praveh po4ti vseki,da ne kaja vseki den.Ot resturanta mi be6e osigurena zakuska + obed
2. vtora rabota zapo4nah v MC Donalds, tam zaplahtaneto be6e po nisko , 7,50 na 4as , no hubavoto be6e 4e bqha 4isti t.e. ne mi odarjaha nikakvi danaci i tam sahto raboteh po 5 dni po 40 4asa , a v pove4eto slu4ai i po 7 ot 7 dni bez po4ivka, managarite mi pozvolqvaha da rabotq obhto vzeto kolkoto iskam .....i hrana kolkoto iska6 i ot kakvoto poiska6
Imam kolega, koito sahto zamina za Alaska,no rabote6e v ribna fabrika - tam se raboti po 20 4asa na den ,no pak s eizkarvat ludi $, obhto vzeto toi za 2 meseca izkara tolkova kolkoto az za 4
Moga da kaja 4e sam dosta dovolna ot lqtoto mi v Alaska
1. pomohtnik servitior v restorant na hotel - kato zaplahtaneto be6e 8,50$ na 4as , 40 4asa na sednmica mi davaha + tip (bak6i6) + overtime, koito praveh po4ti vseki,da ne kaja vseki den.Ot resturanta mi be6e osigurena zakuska + obed
2. vtora rabota zapo4nah v MC Donalds, tam zaplahtaneto be6e po nisko , 7,50 na 4as , no hubavoto be6e 4e bqha 4isti t.e. ne mi odarjaha nikakvi danaci i tam sahto raboteh po 5 dni po 40 4asa , a v pove4eto slu4ai i po 7 ot 7 dni bez po4ivka, managarite mi pozvolqvaha da rabotq obhto vzeto kolkoto iskam .....i hrana kolkoto iska6 i ot kakvoto poiska6
Imam kolega, koito sahto zamina za Alaska,no rabote6e v ribna fabrika - tam se raboti po 20 4asa na den ,no pak s eizkarvat ludi $, obhto vzeto toi za 2 meseca izkara tolkova kolkoto az za 4

Moga da kaja 4e sam dosta dovolna ot lqtoto mi v Alaska

Публикувано на 05-10-2008 08:21 | RE: Alaska
Alaska e nai-strahotnoto mqsto,na koeto mojete da otidete na brigada!Unikalno e!!!Eh spomeni,spomeni-kolko prostotii napravihme za edno lqto
Beshe strashen kupon prez cialoto vreme-rafting,hiking,severnoto sianie,mechki,lisici,beli noshti,mnogo otkachalki sabrani na kup...kakvo drugo mu triabva na chovek....Ne sajaliavam za nito edna sekunda prekarana tam
)))Na sledvashtoto liato hodih v super gazarskata Florida i prez cialoto vreme mi idvashe da si hvana samoleta za AK....

Публикувано на 12-01-2009 20:14 | RE: Alaska
a moje li da kaje6 s koq firma zamina za aliaska
trqbva mi otgovor spe6no
trqbva mi otgovor spe6no
Публикувано на 12-01-2009 20:23 | RE: Alaska
с USIT COLOURS е ходила.
Публикувано на 14-01-2009 16:44 | RE: Alaska
Аляска baby 

Публикувано на 04-02-2009 16:38 | RE: Alaska
Az vse o6te ne sam hodila v Aliaska,no vaznameriavam.Gradat, v koito 6te hodia se kazva Ketchikan i ve4e niamam tarpenie.4uvam samo hubavi otzivi za tam i se nadiavam da prekaram edno nezabravimo liato! 

Публикувано на 04-02-2009 19:42 | RE: Alaska
В аляска е супер.там се събират шебеци от цял сват,голямо шоу става,нищо общо със скашаните фермим,абе USA
Публикувано на 07-01-2010 21:48 | RE: Alaska
Gore dolo koklko pari struva6e vsi4ko do zapo4vaneto na rabota ?
Публикувано на 10-02-2010 23:51 | RE: Alaska
ivomatev писа:
Самолетния билет ако си късметлия е 1000 Евро
Такси прогама 500-700$ зависи кога се запишеш и дали те сами ти намират работа или ти сам си имаш оферта
Виза и севис такса 131$
ТОТАЛ=3100лв +-400лв
Това всичко е без да се слагат джобните който трябва да са,поне според мен 400-500$
ПС.Ако някой ще заминава на Skagway,Alaska да пише,мога да му дам "безкрайно" инфо за града,2008 и 2009 работих там.
ПС2.Имайте в предвид че като пристигнете там трябва да си извадите карта за социална осигуровка(social security card),тоест трябва да останете да спите евентуално в града кадето си го вадите и трябва да платите хотел или хостел,също така самолетните ви билети са до Juneau ili Anchorage и за да се предвижите до местоработата се плаща самолетен билет или ферибот на място в аласка,от БГ няма как да си ги купите.
Редактирано от vladimir_pigov на 10-02-2010 23:57
Публикувано на 11-02-2010 00:00 | RE: Alaska
Ето ви и сайтовете на:
ФЕРИБОТА http://www.dot.state.ak.us/amhs/index.shtml
МАЛКТЕ САМОЛЕТИ КОЙТО ЛЕТЯТ ИЗ АЛЯСКА http://www.wingsofalaska.com/index.php?flash_loaded=2
ФЕРИБОТА http://www.dot.state.ak.us/amhs/index.shtml
МАЛКТЕ САМОЛЕТИ КОЙТО ЛЕТЯТ ИЗ АЛЯСКА http://www.wingsofalaska.com/index.php?flash_loaded=2
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители