Форум >
Публикувано на 13-02-2009 13:24 | Бригада в САЩ или бригада в Англия?
Пускам темата тук, за да се развижи малко и тази част на форума.
А и темата е между двата раздела така че... все тая.
Какви са причините да се избере САЩ пред Англия и обратно?
Моите - защо избрах Англия?
1. По-близо е.
2. По-малко пари влагаш, за да заминеш.
3. Повече пари се изкарват (е не винаги)
4. За щатите знам, че за да направиш пари бачкаш на 2 места като луд ...и ако си в някакви фабрики няма да разбереш даже, че си бил в САЩ.
5. .... не съм привърженик на САЩ.
А и темата е между двата раздела така че... все тая.
Какви са причините да се избере САЩ пред Англия и обратно?
Моите - защо избрах Англия?
1. По-близо е.
2. По-малко пари влагаш, за да заминеш.
3. Повече пари се изкарват (е не винаги)
4. За щатите знам, че за да направиш пари бачкаш на 2 места като луд ...и ако си в някакви фабрики няма да разбереш даже, че си бил в САЩ.
5. .... не съм привърженик на САЩ.
Публикувано на 13-02-2009 13:55 | RE: Бригада в САЩ или бригада в Англия?
Az pak sam privarjenik na sa6t.NO,po daleko e,pove4e pari sa nujni za da otideh,a i ako se slu4i ne6to nepredvideno(zaboliavane,ili incident niakav) po trudno se reagira..Az li4no ne izkarah koi znae kakvi pari ,no pak be6e prejiviavane...Vapreki 4e hodih v Anglia si ostavam za USA..
Anglia e blizo ,a i ne6tata sa po uredeni v smisal , i ako se razbolee6 si4ko e bez pari..Dokato v USA tria si plati6 i posle ot zastrahovatelnata moje i da ti varnat parite,palen ta6ak..Anglia zvu4i po sigurno,niakak
Anglia e blizo ,a i ne6tata sa po uredeni v smisal , i ako se razbolee6 si4ko e bez pari..Dokato v USA tria si plati6 i posle ot zastrahovatelnata moje i da ti varnat parite,palen ta6ak..Anglia zvu4i po sigurno,niakak
Редактирано от Silver Fox на 13-02-2009 14:10
Публикувано на 24-02-2009 22:48 | RE: Бригада в САЩ или бригада в Англия?
sega subiram mneniq ot vseki, za6toto sum za purvi put. Mislq 4e v USA e po - dobre za zaplatata, no zaosigurqvaneto ne sum oburnal vnimanie..
Публикувано на 25-02-2009 00:59 | RE: Бригада в САЩ или бригада в Англия?
В UK се печелят повече пари от USA,но изживяването в щатите не може да сравни с англия.Все едно да сравняваш Смолян със Свети Влас.
Публикувано на 04-03-2009 19:55 | RE: Бригада в САЩ или бригада в Англия?
Ivo писа:
и ако си в някакви фабрики няма да разбереш даже, че си бил в САЩ.
и ако си в някакви фабрики няма да разбереш даже, че си бил в САЩ.
Ами ти като си в фургон, на средата на нищото, и ще спиш едва ли не на полето, какво ще разбереш от Англия? Може би тракторите дето ще са около теб, ще се движат в дясната лента
Редактирано от H1pNoTiC на 04-03-2009 19:59
Публикувано на 04-03-2009 20:18 | RE: Бригада в САЩ или бригада в Англия?
Видял съм достатъчно.
Публикувано на 05-03-2009 08:52 | RE: Бригада в САЩ или бригада в Англия?
Не съм била в САЩ, но бях в Англия и твърдо си заставам зад идеята за бригада именно там. Първо е по-близо и второ не си на тръни ще ти издадат ли виза или не. Освен това факта, че живееш и спиш в каравана няма значение - от теб зависи дали ще отидеш да разгледаш. Време има достатъчно за всичко. И съм чувала, че в САЩ трябва да работиш на две места, за да си избиеш вложените средства, докато в Англия не е така. Така че и аз съм тлърдо за бригада в Англия.
Публикувано на 14-09-2009 12:34 | RE: Бригада в САЩ или бригада в Англия?
Аз се интересувам по-специално от работа в Аляска и бригада в Англия. Ще помоля тези, които са били да споделят отзиви, интересувам се горе-долу какви пари са ти нужни за заминаването, колко се изкарват, отношението на другите към теб. Знам, че всичко е относително, защото зависи на каква агенция/работодател и т.н. ще попаднеш , но все пак в голяма част нещата предполагам са горе -долу еднакви.
Публикувано на 09-10-2009 22:40 | RE: Бригада в САЩ или бригада в Англия?
Тук , всеки говори спрямо собствените си преживявания , нали така ?
Т.е някой са отишли в Англия добре им е било , изкарали са пари , кефили са се по някакъв начин и това автоматично означава ,че Англия е по-добра дестинация .. мм не, не !!! Не съм била в Англия , не мисля и да ходя там , и не защото ми разказват какви ли не абсурди относно условията , работата и това ,че си третиран като роб , а просто защото бригадата не означава само и единствено парата , а клишето е "Ееее къде е паунда , къде е долара ?" Но в никакъв случай не искам да споря кое е по-добре и т.н , защото някой заминават да съберат пари , за други това не е на първо място, а за самото изживяване , да видят свят така ,че .. всичко е много индивидуално !
А относно коментара,че ако си във фабрика , дори няма да разбереш ,че си бил в САЩ , извинявай , но по-тъпо нещо не съм чувала..
В САЩ можеш да усетиш как в действителност живеят хората, докато на полето в Англия едва ли е най-типичния пример за живот ..
Бях тази година в САЩ и мога да кажа ,че изкарах страхотно лято , с незабравими моменти , работих на две места и не умрях от умора и не станах сумнамбул, нито съм вървяла като робот, спестих пари и събрах много впечатления, както и посетих по-известните дестинации , така че мога спокойно да кажа ,че САЩ си заслужава и потенето за ВИЗИ и парите , които влагаш , и чакането .. и все пак искам да кажа ,че всеки си избира пътя , по-важното е ,че човек е мотивиран да замине и да обмени опит ..
Т.е някой са отишли в Англия добре им е било , изкарали са пари , кефили са се по някакъв начин и това автоматично означава ,че Англия е по-добра дестинация .. мм не, не !!! Не съм била в Англия , не мисля и да ходя там , и не защото ми разказват какви ли не абсурди относно условията , работата и това ,че си третиран като роб , а просто защото бригадата не означава само и единствено парата , а клишето е "Ееее къде е паунда , къде е долара ?" Но в никакъв случай не искам да споря кое е по-добре и т.н , защото някой заминават да съберат пари , за други това не е на първо място, а за самото изживяване , да видят свят така ,че .. всичко е много индивидуално !
А относно коментара,че ако си във фабрика , дори няма да разбереш ,че си бил в САЩ , извинявай , но по-тъпо нещо не съм чувала..
В САЩ можеш да усетиш как в действителност живеят хората, докато на полето в Англия едва ли е най-типичния пример за живот ..
Бях тази година в САЩ и мога да кажа ,че изкарах страхотно лято , с незабравими моменти , работих на две места и не умрях от умора и не станах сумнамбул, нито съм вървяла като робот, спестих пари и събрах много впечатления, както и посетих по-известните дестинации , така че мога спокойно да кажа ,че САЩ си заслужава и потенето за ВИЗИ и парите , които влагаш , и чакането .. и все пак искам да кажа ,че всеки си избира пътя , по-важното е ,че човек е мотивиран да замине и да обмени опит ..
You can do anything you set your mind to ..
Публикувано на 23-11-2009 16:09 | RE: Бригада в САЩ или бригада в Англия?
Аз също съм за САЩ,защото ако искаш да видиш нещо интересно и забавно,там е мястото!Но това зависи от целта на пътуването ест. Има много фирми,които предлагат супер оферти за Сащ с добро заплащане. Аз съм от Велико Търново и преди 1 седмица мои приятели се записаха с една фирма тук да ходят в аляска за работа в хотел,за страхотна цена. За съжаление аз съм последна година в университета и не мога да отида!
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители