Форум >
Публикувано на 25-03-2014 00:30 | RE: Издаване на виза?
Някой тази година минал ли е вече на ВИЗА и как е протекло , защото тази година ми предстои и на мен , а ми е за пръв път и сам малко притеснен
Публикувано на 25-03-2014 14:23 | RE: Издаване на виза?
EduArd0 писа:
Някой тази година минал ли е вече на ВИЗА и как е протекло , защото тази година ми предстои и на мен , а ми е за пръв път и сам малко притеснен
Здравей. Бях на интервю на 19.03 и беше много лесно, усмихвай се, подготви си примерни въпроси! Никой няма да ти откаже виза, освен ако не дадеш причина Успех
Публикувано на 25-03-2014 22:21 | RE: Издаване на виза?
svetoslaw писа:
[quote]EduArd0 писа:
[quote]EduArd0 писа:
Здравей. Бях на интервю на 19.03 и беше много лесно, усмихвай се, подготви си примерни въпроси! Никой няма да ти откаже виза, освен ако не дадеш причина Успех[d/quote]
Аха мерси . Питам , защото и английският ми не е цветущ , затова пак и се съмнявам да питат нещо различно от тези примерните въпроси които са дадени в нета
Публикувано на 16-04-2014 17:28 | RE: Издаване на виза?
Някой, който си е получил визата може ли да каже колко време е отнело да пристигне паспорта му?
Публикувано на 16-04-2014 19:25 | RE: Издаване на виза?
На мен лично паспорта ми беше готов за 3 работни дена след датата на интервюто.Но не се ангажирам да ти кажа дали и при теб ще бъде така
Публикувано на 28-04-2014 00:42 | RE: Издаване на виза?
Някой знае ли горе-долу какви са ми шансовете за виза, при положение че съм последен семестър и имам 5 невзети изпита?
Публикувано на 10-05-2014 22:28 | RE: Издаване на виза?
Пхахахахаха евала да не ти пука и аз прекъвсвам ама е*л съм им майката, права каквота си искам в Америка, балканци сме не сме шибаните западняци айде с поздрав от Вашингтон с радио перник ултра
Публикувано на 23-04-2015 14:56 | RE: Издаване на виза?
Ivo: не знам защо избра тази тема само...
Редактирано от Ivo на 23-04-2015 15:00
Публикувано на 06-12-2016 12:50 | RE: Издаване на виза?
Някой знае ли кога се провеждат първите интервюта за виза в Американското посолство? Питам, защото съм магистратура последна година и февруари завършвам семестриално. Това, което ме интересуваше е дали ако интервютата са февруари/март? Благодаря за отговора!
Публикувано на 06-04-2017 21:25 | RE: Издаване на виза?
Здравейте, имам нужда от съвет и малко помощ? Кандидатствам за първи път за бригада в САЩ, имам одобрена работна оферта и преди няколко дни бях на визово интервю в посолството. Но за съжаление ми отказаха виза, което е много тъпо дадоха ми един лист и това беше тяхната аргументация. Въпроса ми е, имал ли е някой подобен случай и ако ДА, дали след това се е решавал да обжалва отказа, и да се яви повторно отново? Моля ви пишете за да знам как да постъпя?
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители