Форум >
Публикувано на 23-10-2012 17:50 | RE: Най-добрия район за работа в САЩ
Благодаря много за препоръките, ще ги имам предвид. За спасител съм се чудил и преди, но не е ли много отговорна работа? Ако не дай си боже някой се удави на твоя пост, после няма ли да имаш много проблеми? За мен това е отговорна работа и не е като да се дава на някакви си стажанти.
Виж ако седиш на някакъв басейн е друга работа, но не знам как точно стоят нещата.
Виж ако седиш на някакъв басейн е друга работа, но не знам как точно стоят нещата.
Публикувано на 30-10-2012 22:34 | RE: Най-добрия район за работа в САЩ
Здравей, спасителските позиции са главно на малки басейни, където по цял ден седиш на слънце ( или под чадъра) и се оглеждаш. Отговорна работа е и е важно ти самия да си съвестен. Следиш предимно малките деца - родителите им ги оставят без надзор и някое може да падне в дълбоката част на басейна и да се наложи да скочиш да го вадиш. Има курсове в БГ, на които те учат да оказваш първа помощ - изкуствено дишане и тн. Малко скучно е да седиш по цял ден, но се изкарват пари.
Публикувано на 18-11-2012 22:20 | RE: Най-добрия район за работа в САЩ
И аз съм за Кейпа...
))) Ако има някой за там ...пишете

Публикувано на 20-12-2012 22:02 | RE: Най-добрия район за работа в САЩ
Ocean city MD,CAPE MAY i WILDWOOD NJ,Myrtle Beach SC,Panama city FL,SANTA MONICA CA,ALL city in AK,МЕ, за всички тези места има добри възможности за добри заработки.Търсете места където има повече работодатели на едно място и разходите за храна и квартира да са минимални а и не на последно място малко източно европейци(най-вече българи които ще ви подливат вода през времето на целия ви престои а и ще заемат свободните работни места)
Публикувано на 21-12-2012 08:34 | RE: Най-добрия район за работа в САЩ
Аз в крайна сметка подписах договор за Балтимор , МД ,ще живея на 20 мин от града с кола, в едно градче Rossville.Като камериерка .Според вас това добра дестинация ли е ? Намерих примерни цени на някой продукти ,но не мога да преценя дали са скъпи или не ,тъй като ще ми е за 1ва година. Ето ги :
TBone Steak $9.70
Ground Beef $3.78
Fried Chicken $1.50
Milk $2.65 $2.31
Dozen Eggs $2.30
Potatoes $3.02
Bananas $0.55
Bread $1.45
Ще сe радвам ,ако изразите мнеие по - опитните .
TBone Steak $9.70
Ground Beef $3.78
Fried Chicken $1.50
Milk $2.65 $2.31
Dozen Eggs $2.30
Potatoes $3.02
Bananas $0.55
Bread $1.45
Ще сe радвам ,ако изразите мнеие по - опитните .
Редактирано от silvia11 на 21-12-2012 08:51
Публикувано на 15-01-2013 21:06 | RE: Най-добрия район за работа в САЩ
Не ти я препоръчвам гаден град с много много голяма престъпност много много внимавай.
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители