Форум >
Публикувано на 11-10-2013 16:06 | САЩ WAT 2014
Как мислите ще има ли смисъл от гледна точка на парите да се заминава другото лято или с клатещата се икономика по-скоро не.
Публикувано на 11-10-2013 19:37 | RE: САЩ WAT 2014
Всичко е до късмет като цяло бригадите в Америка от към пари вече не са така на далавера и много са малко хората,които правят пари и все по-малко ще стават /Но всичко е до късмет .
Публикувано на 11-10-2013 20:07 | RE: САЩ WAT 2014
Ами според мен ако тръгваш с идеята да правиш пари не е добре защото от приятели и познати знам че е много относително дали ще спечелиш. Обаче парите които инвестираш се връщат.
Публикувано на 12-10-2013 13:45 | RE: САЩ WAT 2014
Така е брато, няма да донесеш торбата с парите от там, но пак спокойно можеш да се върнеш с една достатъчно добра сума и да удвоиш вложеното, а за влаганите пари няма смисъл да говорим -избиват се на 100% освен ако не си някъв мухльо и не знаеш и не можеш нищо. Слушал съм всякакви коментари на хора дето ходили пък останали на червено - е аз не видях такива покрай мен. Всеки беше дошъл с работна оферта, работеше плащаше му се и така..Аз ходих и съм много доволен, сега ще се записвам пак. Мога да ти дам съвет да седиш далече от разни увеселителни паркове щото плащат 7-8 долара и няма втора работа, не си заслужава ако отиваш за пари, ако отиваш само за забавление - става
След време е възможно тея бригади да не са това дето са били така че моя съвет е ходи сега 

Публикувано на 12-10-2013 22:15 | RE: САЩ WAT 2014
Всяка година офертите се покачват. Тази година запичват от 990$ с осигурена работна оферта. Колеги насочете ни, споделете минусите от преживения опит, малко или много сте забелязали дали си заслужава дадена работа ?
Публикувано на 13-10-2013 23:17 | RE: САЩ WAT 2014
Аз искам да замина на бригада в Америка точно заради това че рядко човек има шанс да види Aмерика и то за 3 и повече месеца. Исках да разбера точно това дали минимум поне се връщат парите, а и е мисля че е ясно на всеки че парите, които се изкарват в Америка не са космически. Благодаря за мненията!
Публикувано на 14-10-2013 11:01 | RE: САЩ WAT 2014
Можеш да видиш Америка. Аз за съжаление не пътувах, щото трябваше да се връщам в БГ след края на бригадата, ама следващото лято със сигурност. Колкото до парите в 95% от случайте се връщат и си отгоре - не го мисли и не си прави планове от сега и всичко ще е наред. Аз тръгнах с не много добра нагласа, щото като чета по форуми всеки пишеше, че не е доволен и тн, ама то реално се оказа друго повечето хора са доволни и си избиват парите. Трябваше да видиш на 1ия джоб феър колко народ бяхме - лудница 

Публикувано на 14-10-2013 12:07 | RE: САЩ WAT 2014
Не е за изпускане! 

Публикувано на 24-11-2013 23:04 | RE: САЩ WAT 2014
Здравейте напълно нов съм в тези неща и искам да попитам някой от вас може ли да препоръча регион/щат/град/, в който условията биха би ли благоприятни.
Публикувано на 25-11-2013 01:33 | RE: САЩ WAT 2014
MilenD, твърде субективно е. Един от подценяваните според мен полезни ориентири е предпочитаният от теб климат. В крайна сметка важно е да се чувстваш добре. Помисли за това и без да се опитвам да рекламирам, препоръчвам ти да гледаш клиповете на Orange в YouTube. Просто това е единствената агенция, за която ми е известно, че публикува такива.
Редактирано от Pepper на 25-11-2013 01:34
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители