Форум >
>
Кофа >
Тема: Кола от Англия
Публикувано на 12-07-2010 01:59 | Кола от Англия
ge2tarikata
Потребител

Така...понеже доста който ходят в Англия по бригади се връщат с кола за спомен, та да питам и аз как ги докарвате тези коли, как е най-изгодно и най-вече какви документи трябва да се оправят?!Че съм си наумил сега като замина ако искарам парички да си докарам нещичко да си го карам тука в Българията, но наистина някой ако може да ме информира (някой който си е купувал кола от там) ще му бъда благодарен...пък вече да се моля да има работа и парички и да свикна бързо там че за първи път ще ходя

...аа и изкачат ли коли с ляв волан laugh

Публикувано на 12-07-2010 02:18 | RE: Кола от Англия
tretoklasnika
Потребител

по добре недей ,нямаш опит !!!no
документите са много и тн.
технически преглед (МОТ) ,застрахка ,която ще ти излезе 2-3 хил паунда =защото си млад шьофер с 6-7 годишен стаж,не си с английска книжка
абе "чок" сериозно си е
дори ,ако се загледаш в договора подписан между теб и Бг. фирмата посредник ще видиш ,че нямаш право на кола
лично аз си купех ,ама имах един куп проблеми ,и със шефове и с документи
и полиция -че там няма рушвети - и ако не са ти изрядни документите колата за скраб ,парична глоба и арест
хем че съм професионален преводач с английски
мога да ти дам един съвет
трябва да си с някой колито го е правел и преди
Публикувано на 12-07-2010 02:23 | RE: Кола от Англия
tretoklasnika
Потребител

ако си всемеш с ляв волан си най на далавера !!!
търси из интернет- дори са по евтени от тези с десЕН.
след известно пазарене ,в което няма нищо лошоlaugh
виж дали пътния диск ( винетка по наше му) да не изтича
да можеш я прекара през страната.
ползвай Фериботите
Публикувано на 12-07-2010 03:28 | RE: Кола от Англия
ge2tarikata
Потребител

другите какво ще кажете какви са тия 2-3 хил паунда застраховка бе, толкова народ докара коли стига да са ми редовни документитте няма лида мога
Публикувано на 12-07-2010 10:05 | RE: Кола от Англия
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Ей тука е писано доста подробно по този въпрос.
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=14&thread_id=243

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 33 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти