Форум >
Кофа >
Публикувано на 13-02-2013 19:29 | за ферна D G Long месец май
има ли заминаващи за тази ферма месец Май 

Публикувано на 13-02-2013 19:44 | RE: за ферна D G Long месец май
Ако заминавате за DJ Long май месец пишете и на лично да се организираме с транспорта
Публикувано на 22-02-2013 14:50 | RE: за ферна D G Long месец май
Здравейте аз съшто съм разпределен за тази ферма с дата 12 май. Ще се радвам да патуваме заедно, че съм за първа година и не съм много наясно как ще се придвижа като пристигна. званнете да се организираме 0899583146
Публикувано на 23-02-2013 19:31 | RE: за ферна D G Long месец май
Imali hora za D J Long za 25 mart,da pishat

Публикувано на 28-02-2013 14:47 | RE: за ферна D G Long месец май
koq po to4no e taq ferma az 6te zaminavam za Langdon Manor Farm okolo 10-12 mai za tazi li stava na vapros ili taq e druga .
Публикувано на 05-04-2013 14:28 | RE: за ферна D G Long месец май
фермата е готина, изкарват се средно 3000-3500 ако не те мързи много и ако не вали всеки ден. Ваизерките навън понякога се заяждат ако се правиш на интересен. Берат се ягоди и в края на сезона круши, междувременно каквото има- чистене, плевене, разхвърляне на слама.
Ако влезеш под кожата на шефа ще си добре и ще изкараш повече, ама трябва яко подмазване. Има 2 българи те вече са 5-6 година. Момичето(Мария) е най-големия омраз, но пред шефа е цвете, съответно ходи и порти всички и накрая винаги работи най малко като труд, но най много като часове. Съответно пред нея внимавайте какво споделяте, че е двулична много.
Условията за живот колегите са обяснили по-горе. Миналата година валя много дъжд и по слабо като работа.
Успех на заминаващите
Ако влезеш под кожата на шефа ще си добре и ще изкараш повече, ама трябва яко подмазване. Има 2 българи те вече са 5-6 година. Момичето(Мария) е най-големия омраз, но пред шефа е цвете, съответно ходи и порти всички и накрая винаги работи най малко като труд, но най много като часове. Съответно пред нея внимавайте какво споделяте, че е двулична много.
Условията за живот колегите са обяснили по-горе. Миналата година валя много дъжд и по слабо като работа.
Успех на заминаващите
Публикувано на 05-09-2013 16:12 | RE: за ферна D G Long месец май
Коя е тази ферма за ягоди , къде се намира , близо ли е до Лондон ? Ходите ли почивните дни до Лондон ,правихте ли си екскурзии, магазините за храна близо ли са?
Публикувано на 05-09-2013 16:19 | RE: за ферна D G Long месец май
Коя е тази ферма за ягоди , къде се намира , близо ли е до Лондон ? Ходите ли почивните дни до Лондон ,правихте ли си екскурзии, магазините за храна близо ли са? Скоя фирма пътувахте?
Публикувано на 24-09-2013 09:14 | RE: за ферна D G Long месец май
Ако заминавате за DJ Long na 26.09.2013g. пишете 

на лично да се организираме с транспорта

Публикувано на 26-09-2013 15:14 | RE: за ферна D G Long месец май
Здравейте от скоро съм във форома. Някой можели да ми каже как се кандидатства например за тази ферма и от каде научавате за тях.
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители