Форум >
Кофа >
Публикувано на 08-05-2014 22:37 | RE: CASTLETON FRUIT LTD Шотландия
От Вaрнa съм.A ти
Публикувано на 08-05-2014 22:51 | RE: CASTLETON FRUIT LTD Шотландия
ОЩЕ ЛИ НЯМА КОЙ ДА ДАДЕ НЯКАКВА ИНФОРМАЦИЯ ОТ ТАЗИ ГОДИНА ЗА ТАЗИ ФЕРМА ИЛИ СТАРИТЕ КОМЕНТАРИ ВАЖАТ ОЩЕ
Публикувано на 09-05-2014 19:31 | RE: CASTLETON FRUIT LTD Шотландия
valencety писа:
за 2-ри път ще ходя там.. ако има някой който ще пътува на 30.06 да пише ако иска
за 2-ри път ще ходя там.. ако има някой който ще пътува на 30.06 да пише ако иска
А първия път как си организира пътуването..до Лондон ли летя или до Глазгоу, че ние сме пред дилема
Публикувано на 09-05-2014 21:11 | RE: CASTLETON FRUIT LTD Шотландия
до лондон.. ако стигате на хийтроу може направо от терминала да си хванете нешънъл експрес които е 40 паунда до абърдийн
Публикувано на 18-05-2014 20:31 | RE: CASTLETON FRUIT LTD Шотландия
Заедно ще сме! Моят договор започва на 9 юни, преди това ще заминаваме. Който е бил да разкаже малко как е живота,работата и организацяита в Castleton.
Публикувано на 06-06-2014 13:29 | RE: CASTLETON FRUIT LTD Шотландия
Здравейте. Искам да знам има ли някой с начална дата за работа 07.07. И някой който е там да пише как е. Благодаря предварително!
Публикувано на 06-06-2014 22:31 | RE: CASTLETON FRUIT LTD Шотландия
Здравей ! Моята начална дата е 07.07.
Публикувано на 12-06-2014 23:36 | RE: CASTLETON FRUIT LTD Шотландия
valencety писа:
Здравей!Днес разбрах,че една моя позната ще пътува за същата ферма на същата дата.Тя ще пътува за първи път и ако искате може да се разберете да пътувате заедно.А аз имам познат с кола в тази ферма,който може да ви закара по изгодно от Абърдийн до фермата,а ти след като си за втора година може би го познаваш.Ако искаш мога да те свържа с нея и да се разберете.за 2-ри път ще ходя там.. ако има някой който ще пътува на 30.06 да пише ако иска
Редактирано от vivafresh на 12-06-2014 23:37
Публикувано на 13-06-2014 00:00 | RE: CASTLETON FRUIT LTD Шотландия
Stef_Meri писа:
Здравейте,колеги!Предстои ни отговор "да или "не" за тази ферма в Шотландия.Нищо не намерихме нито в гугъл,нито тук.Може ли някой,който е ходил или знае нещо да искаже мнение.Благодарим ви!
Аз имам приятели в тази ферма и знам,че е средна хубост.Има горе долу ок 400 човека.Всичко е въпрос на късмет.Зависи също и от езиковите ви умения .Ако го знаете добре,имате по-голям шанс да се уредите с по-добра и заплатена работа.Например в пакхауса.Здравейте,колеги!Предстои ни отговор "да или "не" за тази ферма в Шотландия.Нищо не намерихме нито в гугъл,нито тук.Може ли някой,който е ходил или знае нещо да искаже мнение.Благодарим ви!
Публикувано на 13-06-2014 16:23 | RE: CASTLETON FRUIT LTD Шотландия
vivafresh писа:
Днес разбрах,че една моя позната ще пътува за същата ферма на същата дата.Тя ще пътува за първи път и ако искате може да се разберете да пътувате заедно.А аз имам познат с кола в тази ферма,който може да ви закара по изгодно от Абърдийн до фермата,а ти след като си за втора година може би го познаваш.Ако искаш мога да те свържа с нея и да се разберете.
Днес разбрах,че една моя позната ще пътува за същата ферма на същата дата.Тя ще пътува за първи път и ако искате може да се разберете да пътувате заедно.А аз имам познат с кола в тази ферма,който може да ви закара по изгодно от Абърдийн до фермата,а ти след като си за втора година може би го познаваш.Ако искаш мога да те свържа с нея и да се разберете.
Прави връзката да видим :Д
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители