Форум >
>
Кофа >
Тема: Staffline Group
Публикувано на 09-10-2015 11:56 | Staffline Group
f0r3v3r__
Потребител

Здравейте на всички. Това лято бях на бригада в Англия и от Staffline group ми пратиха емайл, ако искам да удължа периода си в Англия да съм звъннел. Прибрах се, но се чудя дали да се възползвам от офертата. Някой запознат ли е повече с услугите на Staffline group.До колко са сериозни и до колко местата на които пращат са качествени и си заслужават. Като цяло вашите впечатления

Публикувано на 10-10-2015 15:52 | RE: Staffline Group
stefka74
Потребител

Здравей,ние тази година заминахме в Англия точно със тях .Мога да кажа че стафлайн ти предлагат работа и ти осигуряват такава ,но тя е първо на много некачествени места и второ те контролират всичко .Получаваш заплащането чрез тях ,те ти правят графика и часовете, вземат ти процент от заработката,без ти да знаеш това, просто фабриката примерно плаща 7.10 на час ,но те те наемат на 6.50. Изобщо пълен монопол над работника,а те уж са агенция за подбор на персонал ,а в крайна сметка излиза че са работодатели. Радвам се че не работим вече с тях .
Публикувано на 16-05-2016 23:07 | RE: Staffline Group
Blacky
Потребител

Здравейте,
писах и в друг форум,но все още няма отговор..Трябва да заминавам с ***** лятото като складов работник.Но се появяват някакви негативни мнения,относно липсата на работа .Нямам приятели в Англия и сама на себе си и работата ще разчитам...А липсата на достатъчно такава,определено ще ми е проблем,нямам NIN,банкова сметка,с езика съм добре.А за начало няма и много опции..Но ми се появи предложение за работа и в друга европейска страна.Англия си ми е фаворит,но трябва да взема решение бързо.Моля ви,ако някой е заминал чрез тази фирма да сподели мнения и впечатления,защото не желая да се набутвам с пари,а е ясно,че всяко начало е трудно,но да замина и да стоя без работа-не искам и да си го представям Много ще съм ви благодарна

Ivo: тази тема е пропусната, иначе е забранено коментарите относно агенции във форума.
Редактирано от Ivo на 16-05-2016 23:29
Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 67 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти