Форум >
Публикувано на 01-11-2016 16:11 | RE: Бране на ябълки
@motsart, писах ви лично съобщение.
Публикувано на 02-11-2016 17:57 | RE: Бране на ябълки
motsart писа:
Здравейте, по какъв начин може да се започне работа в селското стопанство за бране на ябълки, или други култури? Синът ми е в Холандия, но иска да се прехвърли в Англия. Знае отлично езика. Към кого да се обърне за подробна информация, свързана и с квартирата, и със заплатата, въобще, да добие конкретна представа и разбира се, да започне работа? Не знам дали пиша на подходящото място, но вярвам да ме извините, ако е така. Благодаря и за отговорите и отделеното време!
Zdraveite az do skoro bqh vav ferma za brane na qbalki , a predi tova na asperji ...preporachvam da posavetvate sina si sled kato dobre vladee ezika da ne raboti tova tai kato tova po skoro e za hora koito nqmat koi znae kakvi poznaniq ot ezika . Sled kato govori dobre Angliiski da kandidatstva v legalni agencii za drug sort rabota ( selskostopanskata rabota amortizira i ne e preporachitelno da se raboti dalgo vreme ot mladi hora) Kolkoto do tova po kakav nachin i kak stava zapochvaneto na rabota vav ferma e po sledniq nachin : 1 - vo ...direktno ...nabelqzva ferma i pishe na rabotodatela Здравейте, по какъв начин може да се започне работа в селското стопанство за бране на ябълки, или други култури? Синът ми е в Холандия, но иска да се прехвърли в Англия. Знае отлично езика. Към кого да се обърне за подробна информация, свързана и с квартирата, и със заплатата, въобще, да добие конкретна представа и разбира се, да започне работа? Не знам дали пиша на подходящото място, но вярвам да ме извините, ако е така. Благодаря и за отговорите и отделеното време!
2 -ri ....kandidatstva s agenciq i preminava intervu sled tova go prashtat v saotvetnata ferma ili fabrika .. za koeto zaplashta suma na posrednika ( tova moje da bade spesteno ) pojelavam uspeh
*Във форума се пише на кирилица!!!
Редактирано от Elektra на 02-11-2016 18:12
Публикувано на 26-05-2017 18:55 | RE: Бране на ябълки
Ако някой знае ферма за ябълки,която набира работници без фирма посредник,ще съм му благодарен ако сподели
Публикувано на 28-05-2017 18:06 | RE: Бране на ябълки
здравейте някой има ли инфоза Hempstead farm ровя из форумите но не намирам никаква информация за фермата
Публикувано на 12-06-2017 18:55 | RE: Бране на ябълки
Здравейте имали някой за 29 август в broadwater farm .
Публикувано на 14-06-2017 14:17 | RE: Бране на ябълки
PG32 писа:
Ако някой знае ферма за ябълки,която набира работници без фирма посредник,ще съм му благодарен ако сподели
Ако имаш интерес, можеш да ми пишеш ще дам инфо.
Публикувано на 25-06-2017 10:15 | RE: Бране на ябълки
Здравейте. Можете ли да ми кажете сезонът на ябълки до кога е? В момента съм във ферма за цветя, но искам ако е възможно септември да ходя на ябълки
Публикувано на 24-07-2017 00:54 | RE: Бране на ябълки
Ябълките са до ноември.
Публикувано на 06-08-2017 22:25 | RE: Бране на ябълки
Здравейте. Има ли някой на ябълки от 17-18 Август в тази ферма Shrubbery Farm
Dover Road
Sandwich
Kent
CT13 0DQ
Dover Road
Sandwich
Kent
CT13 0DQ
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители