Форум >
>
Видовете селскостопански култури и работа по фермите >
Тема: Най- гадната работа, която сте работили

страница 3 от 4

< 1 2 3 4 >
Публикувано на 03-01-2010 19:28 | RE: Най- гадната работа, която сте работили
vetso1
Потребител

не ме притеснява дали ще е тежко,но където и да чета не мога да разбера как е в тъз ферма и ми е интересно

Публикувано на 03-01-2010 19:48 | RE: Най- гадната работа, която сте работили
Trixy
Потребител

vetso1 писа:
здравейте бих искал да ви попитам какво мислите за строенето на тунели,защото след някоя седмица заминаваме с мои приятели за аллан хилл фарм и казват че работата с тез тунели е била тежка..ще се радвам някой който е ходил да си даде мнение по въпроса..

работата не е никак лека, трудно си е. двамата ми съквартиранти в началото ги бяха сложили в тунел тима и за ден-два се махнаха, тъй като не издържаха и се прехвърлиха на друга работа. но те си бяха и слабички момчета.
трябва да си як, железата се носят на дълги разстояния и изобщо не е лека работата. поне в нашата ферма, обаче, тази работа беше доста добре заплатена, редовно имаше overtime, и в някои случаи по желание можеше и без почивен ден да се работи.
успех!
Публикувано на 05-01-2010 16:20 | RE: Най- гадната работа, която сте работили
stoqn
Потребител

най-гадната ли?-.... слагане на тор около дръвчетата и разнасянето около него ...... еи казвам ви нема такава миризма laugh , но се свиква и след време само едвам усещаш лекия полъх на аромата laugh laugh

ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!
www.auto-pz.com
Редактирано от stoqn на 05-01-2010 16:35
Публикувано на 03-02-2010 00:59 | RE: Най- гадната работа, която сте работили
very_smart
Потребител

За мен най-противната работа,която съм работил в UK е свързана с ягоди. Фермата беше Rumwood Green Farm(John Charlton & Sons) тъпия полски мениджър ни караше в нечовешки студ да махаме перфорираните кръгчета от торбите на топ-ягодите и да правим малки дупки с пръстите. Смятайте в минусови температури и замръзналата почва в торбите за какво иде реч
Rumwood Green Farm е ферма с ужасно отношение към българите и малко работа в лоши условия.
Единственото хубаво нещо за мен са караваните-повечето от тях са добри.
Редактирано от very_smart на 11-02-2010 02:57
Публикувано на 04-02-2010 09:26 | RE: Най- гадната работа, която сте работили

emo писа:
Да ходя с шефката на пазар и да и бутам количката. След това да я чакам по 2 часа при фризьора. Всичко друго ми се стори песен

laughlaughlaughlaughlaughlaugh
Публикувано на 21-02-2010 03:55 | RE: Най- гадната работа, която сте работили
hondilaka
Потребител

най-гадните работи които съм работил на еднометров паднал сняг да чистиш снега от найлона на тонела ферма за малини и капини то снега пада върху теб като дърпаш найлона и даже на глобиха че се топлим на газовата печка в тунела 8 часа мокър в студа после 1 седмица болни no най гадния ден
Публикувано на 24-03-2010 19:31 | RE: Най- гадната работа, която сте работили
peio87
Потребител

Клипсоване на тунели с платформа - Ей това е най-тежката и гадна работа за мен. Иначе самия skining не е труден.
Публикувано на 26-03-2010 13:55 | RE: Най- гадната работа, която сте работили
the_agent
Потребител

NAI GADNATA RABOTA E DA BERE6 NISKI QGODI ,ni6to po gadno nqma !
Публикувано на 24-10-2011 18:58 | RE: Най- гадната работа, която сте работили
neven222
Потребител

Едни от най гадните работи които съм правил е да се разваля поле с ниски ягоди,работи се на открито и трябва да се махнат найлоните както и едни маркучи дето стях се поливат ягодите или ще те пече слънце или ще те вали дъжд на това му викаха "плюнка".Също така съм носил и железа за направата на ново поле всичко на рамена се носеше от хора.Поедно време всички приличахме на ръгбисти щото си слагахме разни дрешки да не ни боли толкова ама ефекта беше минимален...
Публикувано на 25-10-2011 10:50 | RE: Най- гадната работа, която сте работили
R_Lakov
Потребител

Гледам писали сте за флиисовете. НАЙ ама НАЙ- гадната работа е да махаш флиисове. Бях във ферма за салати, и трябваше да ги приберем. Един човек ги дърпа да ги изрови от земята, един ги подава в трактора и 3 в трактора ги тъпче в бинове. Е нема такъв ужас. Ставаш като негърчето бимбо. Прах прах, не можеш да си поемеш въздух. А трактора неспира щот на тракторисчето не му се разправяше и исаше да свършваме по бързо.

страница 3 от 4

< 1 2 3 4 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 98 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти