Форум >
Публикувано на 14-07-2015 22:16 | Бране на маруля (lettuce) в Англия.
Здравеите някаде средата на август месец ще заминаваме с един приятел в англия да берем маруля (леттуце), поне така пише в договора .
Фермата се казва : Heath Farm,Hundred End ,Boundary Lane, Preston,Lancashire,PR46XE (целият адрес).
Искам да ви помоля да ми дадете малко информация за точно тази ферма и вообще за начина по които се бере това нещо.
А и да не забравя ако някои друг ще ходи да пише тук!
Фермата се казва : Heath Farm,Hundred End ,Boundary Lane, Preston,Lancashire,PR46XE (целият адрес).
Искам да ви помоля да ми дадете малко информация за точно тази ферма и вообще за начина по които се бере това нещо.
А и да не забравя ако някои друг ще ходи да пише тук!
Публикувано на 15-07-2015 12:32 | RE: Бране на маруля (lettuce) в Англия.
За тази ферма нищо незнам,но ще ти кажа как се бере Летус...........взимаш ножката навеждаш се и почваш..и така докато не свърши поръчката.Философия никаква,само кръст и ръце да имаш щото на салатите дните са дълги.Ако имаш някакъв проблем с кръста не си хаби парите да ходиш .
Ми смо си Ми
Публикувано на 15-07-2015 17:59 | RE: Бране на маруля (lettuce) в Англия.
доволен ли беше накрая от заплащането , ще разясниш ли малко какво беше при теб
Публикувано на 28-07-2015 05:53 | RE: Бране на маруля (lettuce) в Англия.
Ами то заплащането зависи и от фермата и от теб самия.Ако сте бързи и имате пис,ще изкарате пари,ако не може да стигнете 6.50ако сте бавни-самолет.Аз летус ме съм рязал,на джем съм,малко по труден е джема щото е малък и трактора върви по бързо и си е зор.Заплащането зависи както казах от много неща,поръчки,ферма и скорост.
Ми смо си Ми
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители