Форум >
Публикувано на 15-02-2019 22:59 | Red Rose Farm ,близо до Banks - Southport,някой знае ли нещо за тази ферма ?
Здравейте предстои ми ходене в англия във дадената ферма , някой ако има някаква информация ще бъда много благодарен!
Публикувано на 06-03-2019 19:26 | RE: Red Rose Farm ,близо до Banks - Southport,някой знае ли нещо за тази ферма ?
Здравеи нямам информация за тая ферма.Върнах се преди седмица от ню фарм продуце.Едно ще ти кажа,не тръгваи без пари.Хубаво е да имаш 300паунда под възглавницата че не се знае.Тия ферми не са цвете ама никак.!!!Трябва да си бърз на полето.Трябва да си машина.Не тръгваи с големи надежди като мен.Психически трябва да си готов за много робско отношение.Да слушаш обиди зад гърба си.Трябва да си готов след работа да вървиш 14км пеша с чантите от магазина.Вобще не е розово положението в тия ферми.
Публикувано на 20-03-2019 19:25 | RE: Red Rose Farm ,близо до Banks - Southport,някой знае ли нещо за тази ферма ?
kserx76 писа:
Здравеи нямам информация за тая ферма.Върнах се преди седмица от ню фарм продуце.Едно ще ти кажа,не тръгваи без пари.Хубаво е да имаш 300паунда под възглавницата че не се знае.Тия ферми не са цвете ама никак.!!!Трябва да си бърз на полето.Трябва да си машина.Не тръгваи с големи надежди като мен.Психически трябва да си готов за много робско отношение.Да слушаш обиди зад гърба си.Трябва да си готов след работа да вървиш 14км пеша с чантите от магазина.Вобще не е розово положението в тия ферми.
И аз съм обиколил 4-5 ферми не съм доволен Мина времето на фермите Здравеи нямам информация за тая ферма.Върнах се преди седмица от ню фарм продуце.Едно ще ти кажа,не тръгваи без пари.Хубаво е да имаш 300паунда под възглавницата че не се знае.Тия ферми не са цвете ама никак.!!!Трябва да си бърз на полето.Трябва да си машина.Не тръгваи с големи надежди като мен.Психически трябва да си готов за много робско отношение.Да слушаш обиди зад гърба си.Трябва да си готов след работа да вървиш 14км пеша с чантите от магазина.Вобще не е розово положението в тия ферми.

Публикувано на 21-03-2019 22:51 | RE: Red Rose Farm ,близо до Banks - Southport,някой знае ли нещо за тази ферма ?
На вън пари се вадят с мотивация и упоритост. От личен опит го казвам, ветеран съм в това отношение вече. Времето на фермите няма да мине, мързела също ;] 

I'm not here, I live in the future?
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители