Форум >
>
Живота по време на студентските бригади >
Тема: На бригада с гаджето

страница 2 от 2

< 1 2
Публикувано на 16-02-2010 18:06 | RE: На бригада с гаджето
Fairy
Модератор
http://www.facebook.com/Fairy.Brigadiri

Знаеш ли какъв е проблема с двойките ( не моя, на други хора) . Двойките идват в караваната , и ако другите са сингъл ПОНЯКОГА идва един такъв момент, в който двойката обсебват караваната... Постоянно котлона е зает ( особенно каравана х6- 2 двойки и 2 сингъл) ... при скарване на някоя от двойките другите се чувстват малко... излишни, после и двамата се цупят - сконфузна ситуация... или пък на двойката не и харесва някой от съквартирантите - с общи усилия понягога успешно му вгорчават живота... Това са наблюдения, никога не съм живяла с двойки... и не казвам, че винаги така се получава...

Публикувано на 16-02-2010 18:17 | RE: На бригада с гаджето
Galfon4o
Потребител

Ами , на мен не можаха да ми го вгорчат , не че не се опитаха .Просто не им обръщах внимание , а и накрая ми писна и ги оставих да си изпадат в душевен оргазъм , че са успели да прекарат съквартиранта си за пореден път.Просто ги изолирах от сзнанието си и така.То има такава приказка- Не се боричкай със свинята в кочината ,щото и двамата ще се окаляте , само дето на свинята ще й хареса.Та и тяхната работа такава.
Не препоръчвам съжителство с такива хора, ако нямате излишни нерви за късане.angry
Публикувано на 17-02-2010 15:39 | RE: На бригада с гаджето
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Хаха, като гледам как се развива анкетата,...май май човек да не ходи с гаджето. laugh

Публикувано на 17-02-2010 15:53 | RE: На бригада с гаджето
Antilopata
Потребител

По скоро си зависи от хората. Ако едния ревнува много, ще стане много лошо съжителството с др. хора. Ама като са си в отделна стая, там да си се обсебват.

Публикувано на 08-03-2013 01:46 | RE: На бригада с гаджето
simonita91
Потребител

Е то и едното и другото си има минуси, аз заминах сама, приятеля ми си остана в БГ и в крайна сметка се разделихме.. Иначе относно съжителството с двойки понякога не е много приятно, ние бяхме 4 момичета в каравана, като гаджето на едното момиче се беше преселило при нас.. то не беше преобличане в банята, криене да се преоблечеш вечер и сума ти сконфузни ситуации... не си е работа определено angry
Публикувано на 02-04-2015 08:43 | RE: На бригада с гаджето
Ellusion
Потребител

Ivo писа:
Хаха, като гледам как се развива анкетата,...май май човек да не ходи с гаджето. laugh

с пясък на море ходи ли се? ))
шегувам се,разбира се...но като всяко друго нещо сигурно си има плюсове и минуси.

страница 2 от 2

< 1 2

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23866 | Форумни мнения 29822 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 33 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: sonq1984
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Ivo sonq1984 marina666 Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти