Форум >
>
Живота по време на студентските бригади >
Тема: САМО ФАКТИ-НАРУШЕНИЯ СПРЯМО БЪЛГАРИТЕ - 2010

страница 5 от 5

<< < 2 3 4 5
Публикувано на 08-08-2013 12:02 | RE: САМО ФАКТИ-НАРУШЕНИЯ СПРЯМО БЪЛГАРИТЕ - 2010
krasio79
Потребител

Ламбов,върви в Никъл в офиса и говори направо с дебелия Джак,горе на втория етаж в голямата зала в дясно,влизай му с кофите направо ,стоиш при него докато ти обърне внимание,братле,ако се дърпа нещо,поискай му всичките ти пари да ти ги преведат със чекове,после чека в банката е лесно веднага ти го осребряват,това е.

Публикувано на 08-08-2013 12:41 | RE: САМО ФАКТИ-НАРУШЕНИЯ СПРЯМО БЪЛГАРИТЕ - 2010
krasio79
Потребител

[quote]lambov1 писа:
Проблема е следния нямам издадена дебитна карта по която ми превеждат заплатата. Преди два месеца и половина всички които подписахме договора получиха своите карти а единствено аз нямам карта. Още когато раздаваха картите на другите ми казаха, че до 2 3 дена ще е получа и от там всеки ден ми казват утре или след един два дена и така до днес. Последно ми казаха да отида до банката от там да си изтегля парите, но там ми казаха че нищо не излиза на моето име. Тука във фермата оправят всички документи за издаването на тези barclaycard. Аз писах до ХОПС с молба за разрешаване на моя проблем от там никакъв отговор. Фермата се казва (F W Mansfield & Son, NORTON CHERRIES LTD, Nickle Farm, Ashford road, Chartham CT14 7PL) до момента няма никакъв отговор. Тук отношението към работниците е под всякаква критика българите постоянно биват унижавани и пренебрегнати от преобладаващите Румънци и Поляци. Румънците са на всички вайзерски места, а всеки вайзер е със своето семейство до десето коляно и нали се досещате че всеки от останалите националности е по бавен винаги бере по лошо качество и естествено получава warning. Мениджърите на кампа са Поляци за каквото и да ги попиташ все ти казват ако можеш се оправяй сам. Аз питам защо още нямам издадена barclaycard и със какво да живея тук защото парите които носех от България свършиха преди 50 дена. Взел съм заеми от всички Българи от кампа но и те спряха да ми дават. Преди 30 дена ми казаха да отида до централния офис на фермата а той се намира на 20км. от кампа казах да ме закарат но отговора беше както обикновено оправяй се сам. Също така спряхме да получаваме holiday удържат ни insurans без дори да имаме и Временен.
МОЛБАТА ми е такава. Къде как и към коя институция да се обърна за да си потърся правата.
Благодаря ви.[/quote ]Ламбов,върви в Никъл в офиса и говори направо с дебелия Джак,горе на втория етаж в голямата зала в дясно,влизай му с кофите направо ,стоиш при него докато ти обърне внимание,братле,ако се дърпа нещо,поискай му всичките ти пари да ти ги преведат със чекове,после чека в банката е лесно веднага ти го осребряват,това е.
Редактирано от krasio79 на 08-08-2013 12:48
Публикувано на 08-08-2013 12:48 | RE: САМО ФАКТИ-НАРУШЕНИЯ СПРЯМО БЪЛГАРИТЕ - 2010
joto83
Потребител

бегай при джак
Публикувано на 17-05-2014 20:23 | RE: SOTHESK FARMS -NO CONTRACT
pantelei patnik
Потребител

Здравеите на всички ,в момента работим в тази ферма от 2 седмици и работим БЕЗ ДОГОВОРИ ,ниакои ден работим някои не ,а когато работим е по макс.4 часа,като си плащаме всичко.поне 15-20 човека сме без договори.тях ги е страх да се оплачат на хопс защото може да ги изгонят.моля някои да ни посаветва какво да направим .БЛАГОДАРЯ

страница 5 от 5

<< < 2 3 4 5

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23866 | Форумни мнения 29822 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 39 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: sonq1984
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Ivo sonq1984 marina666 Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти