Форум >
>
Живота по време на студентските бригади >
Тема: Женска тема :Д

страница 1 от 2

1 2 >
Публикувано на 24-11-2010 21:43 | Женска тема :Д
kotanka
Потребител

Търсих такава тема, ама не намерих razz.
Искам тук да споделяме как се справят жените във фермите от гледна точка на козметичните процедури. Как си махате космите, бръснене, епилатори и т.н. Примерно мен ми е много чудно, как като баните са общи и с много душове, как се бръснете пред 5 жени примерно no. Как намирате време, след уморителния ден, за тези неща...ей такива неща ми е интересно да разбера .
Общо взето искам тук да коментираме как протичат козметичните процедури, във фермите, как се поддържате да изглеждате добре.
И не говоря за гримиране и някакви такива префърцунени неща, еми за обикновенните подръжки за жената laugh.

Може и мъжете да се включат, ама те като че ли са по непукисти, а и както скоро казаха по едно предаване " на мъжете им трябва доста по малко време, за да изглеждат добре, а на жените доста повече razz".

Публикувано на 24-11-2010 22:05 | RE: Женска тема :Д
Mariya Yordanova
Потребител

Имам едни такива спомени как със саквартирантката ми си казвахме "Петък е- ден за вежди" . Та момента е да съумееш всеки ден да си правиш по някоя "процедура" и всичко ще е ОК!
Публикувано на 25-11-2010 08:32 | RE: Женска тема :Д
Ryahov
Потребител

Ами заедно ще се чистим момчета с момиче за по удобно момчетата чистят момичетата, а момичетата чистят момчетата да не се губи много време
Публикувано на 30-11-2010 00:24 | RE: Женска тема :Д
gadina_dimitrova
Потребител

Да, и ние така правим! Например: сряда, ден за краката, четвъртък, ден за ..... И т.н.избираш си всеки ден за нещо и така.
Публикувано на 30-11-2010 00:54 | RE: Женска тема :Д
v1p3ra
Потребител

gadina_dimitrova писа:
Да, и ние така правим! Например: сряда, ден за краката, четвъртък, ден за ..... И т.н.избираш си всеки ден за нещо и така.

Защо не си дописала за какво ден sad
Публикувано на 30-11-2010 13:57 | RE: Женска тема :Д
Nonica
Потребител

за ушите е ден четвъртъка- не се ли досети
Публикувано на 23-01-2011 11:38 | RE: Женска тема :Д
silviq koleva
Потребител

понеже е женска тема да попитам как стоят нещата на полето като си в цикъл -има ли тоалетна наблизо -знам че е малко неудобно да питам но ме интересва
Публикувано на 23-01-2011 20:04 | RE: Женска тема :Д
Fairy
Модератор
http://www.facebook.com/Fairy.Brigadiri

Понякога има, понякога не. По принцип ги задължават да има, но дори и да има не е за препоръчване да ги ползваш... даже и да минаваш покрай тях!

Публикувано на 24-01-2011 09:51 | RE: Женска тема :Д
silviq koleva
Потребител

вай толкова ли са ужасни sad
Публикувано на 24-01-2011 10:32 | RE: Женска тема :Д
Elektra
Модератор

В началото на сезона при нас още нямаше, но в последствие ги слагат.
По принцип има на всяко поле, даже на по големите и по повече от една.
Кофтито е че понякога я слагат в единия край и понякога половината почивка ти отива само за да идеш до там ( представи си, ако има опашка), но в по-добре от нищо. Хубавото е, че слагат и нещо като мивка с препарат за почистване на ръце.

страница 1 от 2

1 2 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 48 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти