Форум >
Публикувано на 24-11-2010 21:43 | Женска тема :Д
Търсих такава тема, ама не намерих .
Искам тук да споделяме как се справят жените във фермите от гледна точка на козметичните процедури. Как си махате космите, бръснене, епилатори и т.н. Примерно мен ми е много чудно, как като баните са общи и с много душове, как се бръснете пред 5 жени примерно . Как намирате време, след уморителния ден, за тези неща...ей такива неща ми е интересно да разбера .
Общо взето искам тук да коментираме как протичат козметичните процедури, във фермите, как се поддържате да изглеждате добре.
И не говоря за гримиране и някакви такива префърцунени неща, еми за обикновенните подръжки за жената .
Може и мъжете да се включат, ама те като че ли са по непукисти, а и както скоро казаха по едно предаване " на мъжете им трябва доста по малко време, за да изглеждат добре, а на жените доста повече ".
Искам тук да споделяме как се справят жените във фермите от гледна точка на козметичните процедури. Как си махате космите, бръснене, епилатори и т.н. Примерно мен ми е много чудно, как като баните са общи и с много душове, как се бръснете пред 5 жени примерно . Как намирате време, след уморителния ден, за тези неща...ей такива неща ми е интересно да разбера .
Общо взето искам тук да коментираме как протичат козметичните процедури, във фермите, как се поддържате да изглеждате добре.
И не говоря за гримиране и някакви такива префърцунени неща, еми за обикновенните подръжки за жената .
Може и мъжете да се включат, ама те като че ли са по непукисти, а и както скоро казаха по едно предаване " на мъжете им трябва доста по малко време, за да изглеждат добре, а на жените доста повече ".
Публикувано на 24-11-2010 22:05 | RE: Женска тема :Д
Имам едни такива спомени как със саквартирантката ми си казвахме "Петък е- ден за вежди" . Та момента е да съумееш всеки ден да си правиш по някоя "процедура" и всичко ще е ОК!
Публикувано на 25-11-2010 08:32 | RE: Женска тема :Д
Ами заедно ще се чистим момчета с момиче за по удобно момчетата чистят момичетата, а момичетата чистят момчетата да не се губи много време
Публикувано на 30-11-2010 00:24 | RE: Женска тема :Д
Да, и ние така правим! Например: сряда, ден за краката, четвъртък, ден за ..... И т.н.избираш си всеки ден за нещо и така.
Публикувано на 30-11-2010 00:54 | RE: Женска тема :Д
gadina_dimitrova писа:
Да, и ние така правим! Например: сряда, ден за краката, четвъртък, ден за ..... И т.н.избираш си всеки ден за нещо и така.
Защо не си дописала за какво ден
Публикувано на 30-11-2010 13:57 | RE: Женска тема :Д
за ушите е ден четвъртъка- не се ли досети
Публикувано на 23-01-2011 11:38 | RE: Женска тема :Д
понеже е женска тема да попитам как стоят нещата на полето като си в цикъл -има ли тоалетна наблизо -знам че е малко неудобно да питам но ме интересва
Публикувано на 23-01-2011 20:04 | RE: Женска тема :Д
Понякога има, понякога не. По принцип ги задължават да има, но дори и да има не е за препоръчване да ги ползваш... даже и да минаваш покрай тях!
Публикувано на 24-01-2011 09:51 | RE: Женска тема :Д
вай толкова ли са ужасни
Публикувано на 24-01-2011 10:32 | RE: Женска тема :Д
В началото на сезона при нас още нямаше, но в последствие ги слагат.
По принцип има на всяко поле, даже на по големите и по повече от една.
Кофтито е че понякога я слагат в единия край и понякога половината почивка ти отива само за да идеш до там ( представи си, ако има опашка), но в по-добре от нищо. Хубавото е, че слагат и нещо като мивка с препарат за почистване на ръце.
По принцип има на всяко поле, даже на по големите и по повече от една.
Кофтито е че понякога я слагат в единия край и понякога половината почивка ти отива само за да идеш до там ( представи си, ако има опашка), но в по-добре от нищо. Хубавото е, че слагат и нещо като мивка с препарат за почистване на ръце.
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители