Форум >
Публикувано на 08-03-2013 01:31 | RE: Насекоми и гадни твари във фермата.
Охх, гадинки в нашата ферма имаше всякакви - като почнем от тея мутантските комари дето като почнат да се блъскат по стените ми тровеха нервите, имахме си един, живеещ в кофата ни за боклук, плъх, даже си го бяхме кръстили Той си беше доста подла твар, не му ли хвърлехме нещо за хапване опикаваше кофата и изчезваше за 2-3 дена, но после явно му домъчняваше за нас..
А пък по полето твари всякакви - мишки, жаби фазани и гадните голи охлювии..
А пък по полето твари всякакви - мишки, жаби фазани и гадните голи охлювии..
Публикувано на 27-04-2013 15:51 | RE: Насекоми и гадни твари във фермата.
незнаех че има плахове вав фермите,аз бях миналата година на бригада и не сам срещала такива гадини
Публикувано на 27-04-2013 20:38 | RE: Насекоми и гадни твари във фермата.
пчелите, осите и другите жилещи твари са много гадни и доста по-едри от Българските им събратя. особено приятно е да береш малини долепен до найлона и да чуваш как кръжат пчели мутанти на сантиметри от главата ти.
Публикувано на 27-04-2013 21:04 | RE: Насекоми и гадни твари във фермата.
Stoyan писа:
пчелите, осите и другите жилещи твари са много гадни и доста по-едри от Българските им събратя. особено приятно е да береш малини долепен до найлона и да чуваш как кръжат пчели мутанти на сантиметри от главата ти.
Така е Всичко там е мутирало, вкл. и насекомите
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители