Форум >
Публикувано на 05-05-2010 13:44 | RE: Пазаруване от ebay.co.uk/
Ако сте платили през PayPal можеше да си върнете парите.
Публикувано на 03-11-2010 20:30 | RE: Пазаруване от ebay.co.uk/
а някой да знае колко пари идва доставката до България примерно за един телефон или панел че трябва да порачам пък ме е страх още да не се прецакам нещо, и кое да пиша като адрес, адреса в къщи или на някоя куриерска фирма?Чакам отговор, надявам се да помогне някой
Публикувано на 03-11-2010 22:30 | RE: Пазаруване от ebay.co.uk/
като влезеш на продукта, си има меню под снимката, описание, пращане и плащане, щом така го поставяш въпроса, значи нямаш опит с тези неща-
Ако имаш пейпал регистарция, добавяш си карта, там ще ти дадат един код, по онлайн банкирне, ако имаш си го виждаш и като влезеш в пейпал си потвърждаваш картата, ако нямаш утиваш в банката след 2, 3 дена и там ти казват кода ама точно си го записваш както е, до 100 долара е лимита, ако нямаш добавена карта, от къде ще ги вземеш не знам тря някой да ти ги прати, по имейл, абе добра система е пейпала. адреса си пишеш, оглеждаш кой е продавача и така, 45 дена имаш да оспориш плащането или там някъде, сигурна е работата, поръчвай смело, само пари да има
Ако имаш пейпал регистарция, добавяш си карта, там ще ти дадат един код, по онлайн банкирне, ако имаш си го виждаш и като влезеш в пейпал си потвърждаваш картата, ако нямаш утиваш в банката след 2, 3 дена и там ти казват кода ама точно си го записваш както е, до 100 долара е лимита, ако нямаш добавена карта, от къде ще ги вземеш не знам тря някой да ти ги прати, по имейл, абе добра система е пейпала. адреса си пишеш, оглеждаш кой е продавача и така, 45 дена имаш да оспориш плащането или там някъде, сигурна е работата, поръчвай смело, само пари да има
Публикувано на 03-11-2010 22:47 | RE: Пазаруване от ebay.co.uk/
чакай че това за pay pal не го разбрах...каква банка трябва да ходя, а й колко ще ми струва регистрацията там
Публикувано на 03-11-2010 22:54 | RE: Пазаруване от ebay.co.uk/
ти имаш ли пейпал? нищо не ти стурва , безплатна е, но имаш лимит на харчене 100 долара, ако нямаш добавена карта, това е за 1 година 100 долара, и просто ти разясних как става потвърждаването на картата, ако я добавяш, ама няма причина да не си верифицираш акунта, щото пейпала е доста евтин начин за трансфер на пари
Публикувано на 04-11-2010 00:07 | RE: Пазаруване от ebay.co.uk/
съжалявам ако задавам глупави въпроси ама не съм пазарувал от интернет с карта ....та значи сега като се регна да отида до банката (един вид да си направя интернет банкирането аз така го разбирам)
Публикувано на 04-11-2010 09:03 | RE: Пазаруване от ebay.co.uk/
ако банката ти подъдържа интернет банкиране, може да се регистрираш за интеренет банкиране. така ще виждаш всичко което се случва с твойта карта, без да мърдаш никаде. иначе като си добавиш картата за да си попълниш пейпал сметката, ще ти издърпат 1.5 евро, 1 долар за операцията, и ще ти изпратят един код, той ще излезе в картовите авторизации и трябва да го въведеш в пейпал сайта и си готов, до два три дена 1 долар ще ти го върнат в картата, той си стой но е блокиран, а 1.5 евро направо на момента, като въведеш кода са ти в пейпал сметката, оттам нататъка си готов и може да си купуваш от всякъде с пейпал. адреса където живееш, си го напиши същия и в пейпал, за да няма проблеми с доставката. по добре не мога да го измисля сега това е успех
Публикувано на 05-12-2011 21:06 | RE: Пазаруване от ebay.co.uk/
Здравейте.Нека да дам млако инфо и за моят начин за пазаруване.
Нарича се Viaddress.Когато се регистрираш там ти се прави виртуален адрес във щатите,благодарение на който можеш да пазаруваш сайтове,предлагащи продукти само за US граждани.Един голям + е, че ако оставите Viaddress да ви плати поръчката и търговецът не приема международни карти-не ви се начислява такса. Ето го и сайта: http://www.viaddress.com
Нарича се Viaddress.Когато се регистрираш там ти се прави виртуален адрес във щатите,благодарение на който можеш да пазаруваш сайтове,предлагащи продукти само за US граждани.Един голям + е, че ако оставите Viaddress да ви плати поръчката и търговецът не приема международни карти-не ви се начислява такса. Ето го и сайта: http://www.viaddress.com
Редактирано от Elektra на 05-12-2011 23:34
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители