Форум >
Публикувано на 19-07-2013 16:51 | Нуждая се от малко помощ ...
Здравейте. Понеже сме за първа година на бригада с моето момиче, имаме малко нужда от помощ (надявам се че ще ни разберете). В момента сме във една ферма в която работата малко по малко замира. Работим на високи ягоди. Но от както почнаха жегите (от около 2 седмици) работата замря.Ягодите спряха да дават и трудно се правят касетки и много трудно се изкарват пари. Проблема е там че още в пробният период (няколко дена след започването ни) ни дадоха предупреждения за трансфер понеже сме били бавни (лошото е че ни сравняват с хора който са за 3-5 година тука и са румънци) както и ако си българин много те натискат за разлика от румънците, обиждат и ни се подиграват. когато няма много работа викат само румънци да излязат за по часовка. Интересно е че няма работа а хора продължават да идват (за сравнение миналата година са били максимум 25 човека на ягодите, а сега сме над 40) .Много от хората който бяха дошли и не са за 1-ва година си направиха трансфер в друга ферма където са по-добре. Искам да се махна от тука но не знам къде мога да отида. Искам ми се ако някой има инфо за определена ферма където е в момента да даде... Ако има някой във ферма където са на часовка, ще съм много благодарен да каже ( че както е тръгнало няма да можем да си избием парите който похарчим да дойдем пък да не говорим че трябва да се връщаме). Разбрах че идва сезона на ябълките но ако някой е запознат с тая работа към момента да даде малко инфо. Благодаря ви предварително!
Редактирано от ReTeR на 19-07-2013 17:03
Публикувано на 19-07-2013 19:05 | RE: Нуждая се от малко помощ ...
Предупреждение за трансфер или за пращане в България.
Защото ако е трансфер е добре.. те ще ви намерят ферма, където се търсят работници. Иначе така сами да си намерите или най-вече да чакате някой друг да ви намери е сложна работа.
Защото ако е трансфер е добре.. те ще ви намерят ферма, където се търсят работници. Иначе така сами да си намерите или най-вече да чакате някой друг да ви намери е сложна работа.
Публикувано на 19-07-2013 20:00 | RE: Нуждая се от малко помощ ...
По негови думи ставаше въпрос за трансфер за друга ферма (2 или 3 пъти питах) , а не да ни връща обратно ...
Публикувано на 20-07-2013 10:26 | RE: Нуждая се от малко помощ ...
Ако е за трансфер - кажете, че искате на ябълки (дано да ви уважат желанието) и съответно, ако има ферма, която търси работници за ябълки ще ви пратят там. Някой път се чака много за трансфери и свободни места, тъй като не навсякъде се търсят, въоръжи се с търпение 

Публикувано на 14-04-2015 17:24 | RE: Нуждая се от малко помощ ...
търсете си резервен вариант още преди да ви се налага 

Публикувано на 13-03-2016 22:48 | RE: Нуждая се от малко помощ ...
Ест. че ще ви се подиграват. Много ми е странно как типове като теб имат "момиче". Супер мизерници....
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители