Форум >
Публикувано на 30-03-2009 08:57 | RE: Храната... - какво е менюто ни там
Ужас само като си помисля, че пак ще напълнявам...
Публикувано на 10-05-2009 13:55 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
колко средно излизат разходите за храна на седмица ? В смисъл да си хапваш нормално .
Публикувано на 10-05-2009 16:34 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
20-30 паунда.
Без пиенето.
Без пиенето.
Публикувано на 17-05-2009 02:17 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
Една моя колежка ходи първта година и се върно с бая килца от горе и каза, че е от ягодите дето е яла във фермата. Всички плодове и зеленчуци там са бъкани с химия. Какво да ядем за да не надебелеем? Готова съм на всякакви диети стига да не се върна 100 кила. Чудя се дали на пилешко месо да не наблегна ...
Публикувано на 17-05-2009 15:51 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
малии и аз чух,такова нещо....не знам какво ще правим ще се върнем като прасенца ужас! наистина,някой,който е там нека пише нещо по въпроса,че
Публикувано на 17-05-2009 16:27 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
Minalata godina edna poznata be6e ka4ila kam 16-17 kg za 4 meseca, a e visoko 1,53!Sega pak e tuk i hrupa6e samo salati do skoro, 4e v Bg gi e svalila tezi kila i ia e strah da ne ka4i pak...Razpraviat, 4e ot himiata v iagodite momi4etata mnogo napalniavat, a mom4etata obratno Taka ili ina4e angliiskite hrani kato cialo sa natapkani s tolkova himia i konservanti, 4e niama kak tova da ne ti se otrazi na tegloto. Pove4eto brigadiri nabliagat osnovno na parjenite hapki,kartofki i t.n. Po moi nabliodenia mom4etata mnogo zaslabvat, pove4eto momi4eta napalniavat, az li4no za 3 meseca minalata godina ne ka4ih ni6to
Публикувано на 17-05-2009 16:49 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
Май ще карам на кафе и цигари
Публикувано на 17-05-2009 18:30 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
da vi kaja na men kakvo sa mi kazvali v angliq za hranata.vaizerkata mi kaza che hranata bila nabluskana s jenski hormoni za da ne se razbolqvat jenite ot razni jenski bolesti naprimer rak na gardata , na matkata i t.n. i zatova jenite nadebelqvali a majete otslabvali.neznam dali e naistina verno,no vse pak da kaja kakvoto znam
Публикувано на 17-05-2009 21:00 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
1-во Женския хормон/естрогена/има други функций вместо да предпазва от болести...
2-ро мъжете няма да отслабват от това.
2-ро мъжете няма да отслабват от това.
Публикувано на 18-05-2009 12:48 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
haha lelei tva s hormonite me ubi napravo dano da nqma ni6to vqrno,ina4e da xranata si e dosta kalori4na e myjete si otslabvat da a se typ4at naistina mnoogo ,a jenite obratno daje edna ot moite sykvartirantki si spomnqm 4e dava6e po 50-60 paunda na sedmica za xrana samo i si go xapva6e,a dr dve naprimer pazaruvaxa dvete ob6to za po 15-20 paunda na sedmica i pak ka4vaxa.
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители