Форум >
>
Живота по време на студентските бригади >
Тема: Храната... за менюто ни и килограмите

страница 4 от 7

< 1 2 3 4 5 6 7 >
Публикувано на 20-05-2009 03:06 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
semilla
Потребител

Преди година брах ягоди и ни взимаха здравето по цял ден в тунелите,затова и отслабнах. ОБАЧЕ!!! Само салати хрупах и единственото сладко нещо ми беше кисело мляко с мед!Да не говорим за експериментиране с тамошните меса , колбаси и какви ли не мазнотии - бях се отрекла от идеята от самото начало и не сбърках.В същото време момичетата покрай мен масово затлъстяваха до неузнаваемост.Но и това си има положителни страни - замязваха на британските хубавици

Публикувано на 20-05-2009 08:49 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
didito
Потребител
didito-bg

ne se vprqgaite tolkova , ako ste skloni kam napalnqvane 6te napalneete , minalata godina v fermata se pozakraglixa samo 2 momi4eta no ne 4ak tolkova fatalno , az li4no otslabnax i to dosta music
Публикувано на 05-10-2009 20:57 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
Elektra
Модератор

тая година доволно при мен, мръднах съвсем съвсем малко
Публикувано на 28-02-2010 12:48 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
curata
Потребител

аз качих килограми/5-6/,но само първата година и възпаление на лигавицата на дванадесетопръстника.Тук ходих на специалист и той ми каза,че има много случай със студенти от бригади,но след това организма свиква.Наистина след това-ОК
Публикувано на 28-02-2010 14:02 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
eli4ka82
Потребител

pozdravi na vs.macki ve4e 4 godina se vrashtam v UK imam golemi problemi s kilogramite tam dori i da ba4kame qko i da gladuvam do smart pak ka4vam neznam za tiq koito otslabvat kak go pravqt no si imah golemi problemi parvata godina ne samo s kilogramite no i s hormonite no tova si e strogo individualno taka 4e spoko pri edni vs. e ok no pri dr.kato men e tragi4no
Публикувано на 28-02-2010 14:18 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
PUSHKAROV
Потребител

eli4ka82 писа:
pozdravi na vs.macki ve4e 4 godina se vrashtam v UK imam golemi problemi s kilogramite tam dori i da ba4kame qko i da gladuvam do smart pak ka4vam neznam za tiq koito otslabvat kak go pravqt no si imah golemi problemi parvata godina ne samo s kilogramite no i s hormonite no tova si e strogo individualno taka 4e spoko pri edni vs. e ok no pri dr.kato men e tragi4no

Това е строго индивидуално с килограмите Няма значение къде си просто "Каквото ядеш - такъв ставаш".Toва е нещо основно в културизма Всеки сам трябва да си опознае тялото и да знае как да го поддържа едни трудно качват-лесно свалят при други е обратното Успех и използвайте калкулаторите за калории wink
Публикувано на 02-03-2010 15:04 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
ruslana_bg
Потребител

аз качих килограми/6-7/kg(za 6 meseca) predi da zamina bqh 50kg virnah se 57kgujas be6e dinkite mi nestavaha kat se virnahv BG....male psihi4eski se pobirkah...no za 2 meseca si virnah starata figura....sega sam si spr...!No dano tazi godina da ne poka4vam pak...4e mi pisna...!Hranata v UK li4no na mene ne mi haresva...no vseki si ima opredelen vkus...!Klimata v UK polojitelno vlienie okazva na jenite...a ne mijete otricatelnolaughlaughlaugh
Публикувано на 22-04-2010 19:02 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите

Качих близо 10 килограма за по-малко от 3 месеца. Това за хормоните в храната е истина - те са причината за напълняването при момичетата. Разбира се на всеки организъм влияят различно. Надявам се тази година да нямам същия проблем.

Публикувано на 29-04-2010 18:35 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
papapa
Потребител

morkovite pone vkusni li saa i imali med tam
Публикувано на 04-06-2010 00:52 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
edinstvena
Потребител

В крайна сметка каква храна е хубаво да се избягва в UK?Прочетох, че в плодовете имало хормони(значи без плодове).Друго?И тези,които не са напълняли след бригади,ако може да споделят какви продукти са хапвали главно там.Благодаря предварително!

страница 4 от 7

< 1 2 3 4 5 6 7 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23866 | Форумни мнения 29822 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 78 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: sonq1984
Бригадири в момента или преди малко във форума:
sonq1984 marina666 Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти