Форум >
Публикувано на 04-06-2010 01:15 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
аз съм ял кво ли не...но винаги съм отслабвал. 

Публикувано на 11-12-2010 12:41 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
Папкане му е майката.Разнообразие трябва да има по всяко време ,независимо от храната.Уважавам тараторчето в допълнение с някъв вид пържолки,наденички,картофки(пържени ,печени)лазаня,спагетки.Може би затова 2008 си качих 20-23 кила за няколко месеца и сега ми викат че съм станал слон.Представяш ли си?Направо не е верно.Истината е напване пийване тия2-3 неща последното няколко пъти.Айде наздраве

Публикувано на 11-12-2010 13:34 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
az za razlika ot pove4eto momi4eta otslabnah v UK,e ne mnogo no vse pak otslabnah.a postoqnno s et1p4ewh sas vsqkakvi ne6ta-4ipsove,sladko,plodove..abe ot ni6to ne sam se li6avala.no dalja na tova na dvijenieto koeto izv1r6va6(braneto na qgodi dobre mi s eotrazi)
,no moq priqtel napalnq dosta s okolko 20 kg.koeto si e dosta.No vse pak ne stava bez qdene!!

Публикувано на 11-12-2010 15:05 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
Az sam na sahtoto mnenie hranata pravi borbata , az ka4ih 25 kg no ponege treniram nemi li4i 4ak tolkoz no vse pak hranata e mnogo evtina v UK i vseki gleda da si pohapne.

Публикувано на 11-12-2010 15:58 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
Tarikat_666 писа:
... no vse pak hranata e mnogo evtina v UK i vseki gleda da si pohapne.
... no vse pak hranata e mnogo evtina v UK i vseki gleda da si pohapne.

Оооо, много грешиш. Виждала съм хора дето само евтините серии си купуват ( value, smart price, betta buy и т.н.) и се стискат и от храната да пестят...
Публикувано на 11-12-2010 16:10 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
Da ima i takiva bolni mozaci deto pestqt ot hrana,drehi i taka natataka no e vapros na izbor , spored men e glypavo da se pesti ot hrana vsepak vseki si sheta na akala

Публикувано на 11-12-2010 20:32 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
Лелее аз се изплаших от прочетеното до тук.... Как така се качват по 10-15 кг.за няколко месеца... Ужас.. Какво е това ГМО в тая Англия....и дали това се дължи на него или на повишения апетит, след продължителния работен ден...? Ми то плодове и зеленчуци ако не се консумират... (ако наистина са наблъскани с кво ли не)...то какво ли да говорим за сандвичите и тем подобните калорични fast foods. Имам познати-не са мръднали, но имам и такива,които...си идват дръстично напълнели и тук бързо се възстановяват. Явно си е до организъм..... 

Публикувано на 11-12-2010 23:17 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
аз още не съм се възстановила пък незнам ...ам храната там не е от най-хубавата ...е има и мнгоо вкусотиики...ама според мен се напълнява , защото за да имаш енергия и да бачкаш на 100 % ядеш сътрин обед вечер...тъпчеш като невидял ахаххаха това е истината

Публикувано на 12-12-2010 08:30 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
lusitooo1 писа:
Лелее аз се изплаших от прочетеното до тук.... Как така се качват по 10-15 кг.за няколко месеца... Ужас.. Какво е това ГМО в тая Англия....и дали това се дължи на него или на повишения апетит, след продължителния работен ден...? Ми то плодове и зеленчуци ако не се консумират... (ако наистина са наблъскани с кво ли не)...то какво ли да говорим за сандвичите и тем подобните калорични fast foods. Имам познати-не са мръднали, но имам и такива,които...си идват дръстично напълнели и тук бързо се възстановяват. Явно си е до организъм.....
Повярвай ми всичко се яде и плодове и зеленчуци,и месо,ама си мисля че си е до организъм.Като цяло а бе де да знам.Има нещо.Лелее аз се изплаших от прочетеното до тук.... Как така се качват по 10-15 кг.за няколко месеца... Ужас.. Какво е това ГМО в тая Англия....и дали това се дължи на него или на повишения апетит, след продължителния работен ден...? Ми то плодове и зеленчуци ако не се консумират... (ако наистина са наблъскани с кво ли не)...то какво ли да говорим за сандвичите и тем подобните калорични fast foods. Имам познати-не са мръднали, но имам и такива,които...си идват дръстично напълнели и тук бързо се възстановяват. Явно си е до организъм.....

Публикувано на 21-12-2010 18:36 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
o-0--ada6..10 kila min godina smaknah..taq treilatboyska dlajnost me izqde xaxa...a si pohapvam baq dobre, i piivam v dobri koli4estva bira

Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители