Форум >
>
Живота по време на студентските бригади >
Тема: Храната... за менюто ни и килограмите

страница 6 от 7

<< < 3 4 5 6 7 >
Публикувано на 05-01-2011 09:35 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
Sapphira
Потребител

Здрасти на всички Скоро заминавам за UK и се чудя как ли ще ми се отрази яденето там laugh Да отбележа, че не ям никакви плодове и салати...ям само месо, картофи и китайска храна. Често ям и MCDonald`s и Subway. Все вредни неща и за капак пия по литър бира ама не ставам повече от 48кг (това ми е в тлъстите периоди laugh). Предполагам, че и там такива неща ще тъпча И не знам какво да очаквам....сигурно ще се върна слонче

Публикувано на 07-01-2011 15:53 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
prodanov
Потребител
pfclevski https://facebook.com/Plamen Prodanov

аз най си обичам Sainsbury's и в Теското ходя защото имаме транспорт до там

Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам, ЛЕВСКАР дори и след смъртта
Публикувано на 29-03-2012 22:47 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
van4etoo
Потребител

Като цяло биохраната скъпа ли е? Примерно биоплодове и биозеленчуци, овесени ядки, ядки и въобще здравословните храни. И има ли пилешки, телешки пържолки само чисто месце? Искам като отида да се храня задравословно, но ще ми се отрази ли много финансово се чудя?
Публикувано на 30-03-2012 09:46 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
alex
Потребител

Ами както знаеш..навсякъде био продуктите са скъпи щом искаш по качествено....плащаш и био цени razz
Публикувано на 30-03-2012 20:00 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
partizanka
Потребител

van4etoo писа:
Като цяло биохраната скъпа ли е? Примерно биоплодове и биозеленчуци, овесени ядки, ядки и въобще здравословните храни. И има ли пилешки, телешки пържолки само чисто месце? Искам като отида да се храня задравословно, но ще ми се отрази ли много финансово се чудя?

Има храна с етикет Organic, поне в Tesco, от където пазарувахме ние, имаше. Тези продукти бяха малко по-скъпи от останалите, но не е фрапираща разликата. Но, вярвай ми, аз правих опити да се храня здравословно с плод, зеленчук и крехко месце, но работата и физическото натоварване си е доста тежко и е неизбежно яденето на боклуци. Особено на полето през почивките...... ядеш яко сандвичи, бисквитки и разни сладки работи. Пръснах се да ям такива боклуциии..... Ужас.... И учудващо е, че не качих килограми..... Даже малко свалих.
Публикувано на 30-03-2012 21:47 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
prodanov
Потребител
pfclevski https://facebook.com/Plamen Prodanov

Органика не малко ами много е по-скъп от обикновенните продукти, иначе може да се храниш здравословно стига да искаш

Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам, ЛЕВСКАР дори и след смъртта
Публикувано на 30-03-2012 21:56 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
hgi
Потребител

Органик храната по принцип е 2-3 пъти по скапа ако не и повече и веднага давам няколко примера- 2,5кг бутчета бяха към 2 и нещо паунда а органик пиле 1 кг около 5........яйца 15 броя за 1.30 или 10 organic за 3-4 паунда.Разликата не е фрапираща а е много фрапираща особено човек ако пазари за цяла седмица.Органик винаги е няколко пъти по скъпо от всичко останало.И не на последно място имах една приятелка която ядеше само ограник и яко пърдеше просто се разпаряше стабилно от този органик и все се оплакваше но просто само такова купуваше
Публикувано на 31-03-2012 23:33 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
Fairy
Модератор
http://www.facebook.com/Fairy.Brigadiri

Качествена храна предимно от Waitrose, ако държите да се храните с такава...

Публикувано на 01-04-2012 01:22 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
Jijafka
Потребител

Е вие убихте всичко детско в мен с тази тема. laugh
Публикувано на 25-04-2012 22:39 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
kristina_ch
Потребител
krisi_ch https://facebook.com/Кристина Чотова

Честно,аз лично нямах никакви проблеми с храната миналия сезон.....хайде за каймата съм съгласна....ама като сложиш повечко подправки...става! Оооо...да,НОСЕТЕ си повечко нашенски подправки...има разлика!! Аз в началото нямах кой-знае,какъв апетит,сандвичи,салатки...и мога да кажа,че свалих близо 5кг още първия месец ,до края на сезона бяха станали даже 7 като дори тогава доста си угаждах на душата и със сладки неща,да не говорим за уйскито
Но всеки трябва да знае за себе си къде са му границите! Имаше едно момиче от моя ганг и тя качи около 10кг само за 3 месеца! ама тя ядеше по 3 пакета бизквити на ден ....

страница 6 от 7

<< < 3 4 5 6 7 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23866 | Форумни мнения 29822 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 57 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: sonq1984
Бригадири в момента или преди малко във форума:
sonq1984 marina666 Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти