Форум >
Публикувано на 05-01-2011 09:35 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
Здрасти на всички
Скоро заминавам за UK и се чудя как ли ще ми се отрази яденето там
Да отбележа, че не ям никакви плодове и салати...ям само месо, картофи и китайска храна. Често ям и MCDonald`s и Subway. Все вредни неща и за капак пия по литър бира
ама не ставам повече от 48кг (това ми е в тлъстите периоди
). Предполагам, че и там такива неща ще тъпча
И не знам какво да очаквам....сигурно ще се върна слонче 

Публикувано на 07-01-2011 15:53 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
аз най си обичам Sainsbury's и в Теското ходя защото имаме транспорт до там 

Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам, ЛЕВСКАР дори и след смъртта
Публикувано на 29-03-2012 22:47 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
Като цяло биохраната скъпа ли е? Примерно биоплодове и биозеленчуци, овесени ядки, ядки и въобще здравословните храни. И има ли пилешки, телешки пържолки само чисто месце? Искам като отида да се храня задравословно, но ще ми се отрази ли много финансово се чудя? 

Публикувано на 30-03-2012 09:46 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
Ами както знаеш..навсякъде био продуктите са скъпи
щом искаш по качествено....плащаш и био цени 

Публикувано на 30-03-2012 20:00 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
van4etoo писа:
Като цяло биохраната скъпа ли е? Примерно биоплодове и биозеленчуци, овесени ядки, ядки и въобще здравословните храни. И има ли пилешки, телешки пържолки само чисто месце? Искам като отида да се храня задравословно, но ще ми се отрази ли много финансово се чудя?

Има храна с етикет Organic, поне в Tesco, от където пазарувахме ние, имаше. Тези продукти бяха малко по-скъпи от останалите, но не е фрапираща разликата. Но, вярвай ми, аз правих опити да се храня здравословно с плод, зеленчук и крехко месце, но работата и физическото натоварване си е доста тежко и е неизбежно яденето на боклуци. Особено на полето през почивките...... ядеш яко сандвичи, бисквитки и разни сладки работи. Пръснах се да ям такива боклуциии..... Ужас.... И учудващо е, че не качих килограми..... Даже малко свалих.
Публикувано на 30-03-2012 21:47 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
Органика не малко ами много е по-скъп от обикновенните продукти, иначе може да се храниш здравословно стига да искаш

Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам, ЛЕВСКАР дори и след смъртта
Публикувано на 30-03-2012 21:56 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
Органик храната по принцип е 2-3 пъти по скапа ако не и повече и веднага давам няколко примера- 2,5кг бутчета бяха към 2 и нещо паунда а органик пиле 1 кг около 5........яйца 15 броя за 1.30 или 10 organic за 3-4 паунда.Разликата не е фрапираща а е много фрапираща особено човек ако пазари за цяла седмица.Органик винаги е няколко пъти по скъпо от всичко останало.И не на последно място имах една приятелка която ядеше само ограник и яко пърдеше просто се разпаряше стабилно от този органик и все се оплакваше но просто само такова купуваше 

Публикувано на 31-03-2012 23:33 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
Качествена храна предимно от Waitrose, ако държите да се храните с такава...
Публикувано на 01-04-2012 01:22 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
Е вие убихте всичко детско в мен с тази тема. 

Публикувано на 25-04-2012 22:39 | RE: Храната... за менюто ни и килограмите
Честно,аз лично нямах никакви проблеми с храната миналия сезон.....хайде за каймата съм съгласна....ама като сложиш повечко подправки...става! Оооо...да,НОСЕТЕ си повечко нашенски подправки...има разлика!! Аз в началото нямах кой-знае,какъв апетит,сандвичи,салатки...и мога да кажа,че свалих близо 5кг още първия месец
,до края на сезона бяха станали даже 7
като дори тогава доста си угаждах на душата и със сладки неща,да не говорим за уйскито 
Но всеки трябва да знае за себе си къде са му границите! Имаше едно момиче от моя ганг и тя качи около 10кг само за 3 месеца! ама тя ядеше по 3 пакета бизквити на ден
....

Но всеки трябва да знае за себе си къде са му границите! Имаше едно момиче от моя ганг и тя качи около 10кг само за 3 месеца! ама тя ядеше по 3 пакета бизквити на ден

Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители