Форум >
Публикувано на 14-07-2010 04:02 | RE: Доволни и недоволни?
абе като чета че взех да се чудя като работите по 8-10 4аса няма има ли почивки да отидеш да ядеш тоалента а у или плътно си минават часовете в работа
Публикувано на 09-10-2010 22:50 | RE: Доволни и недоволни?
Az rabotih v Sandfields tazi godina i sam mn ama mn razo4arovan ot usloviqta,tova e nai-meko kazano.Ot kade da po4naarvo rabotata e skapana,na poleto si e na pole(vali,pe4e,mokro i t.n.)pla6tata ti se kolkoto si zaraboti6,4asovka ne pla6tat,dori i da e gadna kulturata na koqto si.Naprimer az bqh na grah i ako e kuh graha i ne teji ne i pravi6 po 1 kasetka na 4as,koqto e 4 paunda ne ti dopla6tat do 5 i 80 paunda,prosto ti pi6at po malko 4asove otkolkoto si rabotil.Overtime tam ne pla6tat i ti ima periodi kogato e hubav graha i te sa si izpalnili pora4kata da ti davat day off,pri polojenie 4e to4no togava moje6 da si izkara6 nqkoi lev.tolkova za rabotata,vtoro usloviqta sa mn zle,nie jivqhme 7 4oveka v 1 port kabina,nqma6 mqsto da se obarne6 ima samo legla i nqkolko 6kafa.nqma voda za miene da ne govorim za kapane.Kape6 se v ob6ti bani i mn rqdko ima topla voda,z6toto svar6va barzo,a vav fermata ima dosta hora,koito u4udva6to za men se vra6tat pak nqkoi ot tqh.No te sa nai ve4e vaizeri i nqkoi top peakeri.ponqkoga ima problemi s trabata i nqma vaob6te voda,no ob6to vzeto e mn gadno,kato se pribere6 ot rabota mrasen,izmraznal i nqma topla voda ili vaob6te nqma.da ne govorim 4e v tiq bani e tolkova mizerno...no po mizernost ne mogat da se sravnqt s toaletnite,koito pak sa ob6ti i sa osrani celite.slu4valo se e po cqla sedmica da ne se 4istat,pri koeto se navodnqvat,stavat qko kalni i nai ve4e sa zapu6eni,osrani i nqma hartiq.gnus te e da si izmie6 zabite,kakvo ostava da sedne6 na toaletnata 4iniq.kuhnqta e na 150-200 metra ot karavanata,banqta na okolo 50 i toaletnata na 30,edno 10% ot svobodnotot ti vreme minava v hodene do edno ot 3te.
tova e ob6to vzeto,nai malkoto ne mi haresa,ne iskam da se vra6tam tam,dano ne mi se nalaga,za6toto nqma da se varna.predpo4itam da gladuvam v bg otkolkoto da se varna tam!!!
tova e ob6to vzeto,nai malkoto ne mi haresa,ne iskam da se vra6tam tam,dano ne mi se nalaga,za6toto nqma da se varna.predpo4itam da gladuvam v bg otkolkoto da se varna tam!!!
Публикувано на 10-10-2010 00:07 | RE: Доволни и недоволни?
Хех, значи SSDY ... сейм шит диферент иър
Пък имаше едни девойки тука, които бяха готови да се "бият" в името на фермата. )
Пък то мизерно няма накъде... има още няколко ферми на Острова, които са по-мизерни от Sandfields ... така поне говорят хората.
Пък имаше едни девойки тука, които бяха готови да се "бият" в името на фермата. )
Пък то мизерно няма накъде... има още няколко ферми на Острова, които са по-мизерни от Sandfields ... така поне говорят хората.
Публикувано на 11-12-2010 12:36 | RE: Доволни и недоволни?
Може да са имали някаква файда мацките,иначе всичко е според зависи.
Публикувано на 11-12-2010 13:39 | RE: Доволни и недоволни?
manutd091 По-добре си стой в България и си "гладувай", то тия дето най-много се заричат че няма да се върнат, точно те се връщат. Голямо оплакване от фермата, ти какво очакваш да ти свалят шапка и да живееш в лукс ли? Като не ти харесва си стягаш багажа и си тръгваш, аман от такива дето само се оплакват...........
Публикувано на 20-12-2010 12:38 | RE: Доволни и недоволни?
VaiO писа:
manutd091 По-добре си стой в България и си "гладувай", то тия дето най-много се заричат че няма да се върнат, точно те се връщат. Голямо оплакване от фермата, ти какво очакваш да ти свалят шапка и да живееш в лукс ли? Като не ти харесва си стягаш багажа и си тръгваш, аман от такива дето само се оплакват...........
Не го закачай човека,може просто да е от вечно мрънкащите,на които все нещо не им е наред,или е поредният който е объркал бачкане в мизерията с екскурзия в Англия.manutd091 По-добре си стой в България и си "гладувай", то тия дето най-много се заричат че няма да се върнат, точно те се връщат. Голямо оплакване от фермата, ти какво очакваш да ти свалят шапка и да живееш в лукс ли? Като не ти харесва си стягаш багажа и си тръгваш, аман от такива дето само се оплакват...........
Публикувано на 07-01-2011 15:54 | RE: Доволни и недоволни?
Ей с мизерията може да се свикне ама с безпаричието трудно, така че според мен е по-добре да си изкараш добри парички отколкото да си в лукс и без пукната пара, все пак сам избираш каде да работиш и да заминеш
Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам, ЛЕВСКАР дори и след смъртта
Публикувано на 09-11-2011 03:34 | RE: Доволни и недоволни?
ЕИ много недоволни тука бе...аз пък съм доволна,попднах в пака в едната ферма ,не работихме много ,но пък и не харчехме малко купона беше на 6 всеки ден,обиколихме околностите.После в Шотландия фермата беше доста малака само 15 каравани,обши бани и обша кухня..но пък всички бяхме едно малко общество,имахме си интернет,кухня обурудвана от -до,не като на други места да трябва да купуваш всичко,бяхме по 2 ,3 в каравана-направо газария ,но пък изкарахме страхотно ,не сме се преуморили от работа,обиколих доста градове UK.АБЕ..ДОВОЛНА СЪМ.всеки който гледа повърхностно на нещата не доволен..пък и някой цял живот не са доволни
Публикувано на 11-11-2011 17:18 | RE: Доволни и недоволни?
ДОВОЛЕН на макс, живот на макс, всичко на макс в УК
Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам, ЛЕВСКАР дори и след смъртта
Публикувано на 16-11-2011 00:53 | RE: Доволни и недоволни?
Мноооооооо ми допада... за това отивам пак и там си оставам .. си купонясвам и да се наливам със шотландците
Сърцето си на Левски аз обричам,
и пазя го изпълнено с любов!
и пазя го изпълнено с любов!
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители