Форум >
Публикувано на 03-04-2009 22:23 | RE: Отношенията между българи в чужбина
Не не там не трябва да се биеш защото ще те изгонят
Ще изгонят ако разберат...
я питай Ивакито 2007 г какви побоища ставаха между българи и поляци/украинци в S&A,особенно покрай футболните мачове в кампа...
(не подкрепям сбиванията само споделям опит)
Публикувано на 04-04-2009 21:09 | RE: Отношенията между българи в чужбина
sepuko писа:
я питай Ивакито 2007 г какви побоища ставаха между българи и поляци/украинци в S&A,особенно покрай футболните мачове в кампа...
Не не там не трябва да се биеш защото ще те изгонят
Бе ти иди цепни една десница на вайзеръти па дали фермерът няма да разбери има слушалки насякаде, които за 1 пени ще те идънат жестоко. Боища да ама извън фермата е вие ако искате се бийте и във фермите аз от опит във фермата не посягам на никой...
Публикувано на 10-04-2009 16:17 | RE: Отношенията между българи в чужбина
Здр на всички !!! искам и аз да споделя вижданията си от бригадите , като цяло за подкрепа , приятелство и т.н от българин на бригада можеш да очакваш само ако той има изгода от теб това сам разбрал за 3 години аз съм във Clock House Farm вече 2-ра година и виждам как всеки нов бг е по голям тапанар от предния алчен и зъл всеки от наще мрази сякаква др нация няма значение поляци руснаци унгарци ръмънци и немога да си обясня защо но просто това е нашата нация подла и завистлива . а за боища хахаха и с тях е забавно миналата година си спретнахме масов бой бг вс полша но нямаше кой знае какви последствия .
Публикувано на 27-10-2009 20:41 | RE: Отношенията между българи в чужбина
"Робски труд в центъра на Мюнхен" - така в. "Абендцайтунг" (abendzeitung.de) определя съдбата на 40 строителни работници от България на строежа на хотел "Олимпийски парк - Леонардо" в баварската столица.
Те работят по 60 часа на седмица - къртовски труд срещу пари, които не стигат дори за хляб. Хранят се с изхвърлена храна. Гурбетчийска трагедия в Германия, пише вестникът.
Ха познаите каква народност им е работодателя
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2536971
Те работят по 60 часа на седмица - къртовски труд срещу пари, които не стигат дори за хляб. Хранят се с изхвърлена храна. Гурбетчийска трагедия в Германия, пише вестникът.
Ха познаите каква народност им е работодателя
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2536971
Публикувано на 28-10-2009 12:57 | RE: Отношенията между българи в чужбина
Trudno moje da nameri6 bulgarin na koito da vqrva6 ! Po dobre mn da ne raz4ita6 na bulgari 6toto nai verqtno 6tete precakat ! A izdignal li se e nqkoi i da raz4ita6 na nego xaaxa ama nqma na4in nai mn da te pregazi za da se pokaje na 6efovete si !!! Vijdal sum gi takiva pulni zleta !
Публикувано на 27-12-2009 20:17 | RE: Отношенията между българи в чужбина
не съм бил в англия досега.работил съм в други страни и мога да кажа 4е навсякаде сме такива.....българина най лесно и бързо ще те закопае от кой да е 4ужденец.Напълно съм съгласен с ЕМО където казва 4е вайзерът бил бг-пумияр но го оправили.така трябва да е ,не трябва да се оставяме на който и да е.аз лично предпочитам да зарежа всичко и да се прибера(веднъж стана така) отколкото да ближа задници.
Редактирано от jivko на 27-12-2009 20:34
Публикувано на 27-12-2009 21:52 | RE: Отношенията между българи в чужбина
zdraveite na vsi4ki az xoda ve4e dve godini v anglia i naistina e taka balgarite se ozlobavat a rumancite se podarjat az bax v S&A kogato tam se sbixa dvama balgari i v lagera na marden be6e stanalo nakvo ubiistvo pak i mnogo zavisi ot 4oveka tova az si misla 4ee do vaspitanie
Публикувано на 07-01-2010 23:55 | RE: Отношенията между българи в чужбина
na nqkolko puti mi se slu4i da si obry6tam kalpavata stojka s polupylen trej ,a tova mnooogo boli povqrvajte! - imah li rumynec do men predi da se naveda toj 4oveka ve4e mi sybira6e izsipanoto ..poznajte kak be6e kogato do men imah nqkoj bg ajjde sys zdrave..
Публикувано на 12-02-2010 10:16 | RE: Отношенията между българи в чужбина
винаги съм мислела,че румънците са цигани,но от тези 3 години в Англия разбрах ,че ги бием по всички параграфи.Те са интелегентни,състрадателни и отзивчиви.Ние сме жалка картинка.Срам ме е.
Редактирано от curata на 12-02-2010 10:17
Публикувано на 12-02-2010 10:53 | RE: otnoshenieto na balgarite v chujbina
ei kolko ste pravi bila sam v GArciq Shotlandiq Angliq kade li ne no takova neshto kato balgarina nqma al4ni.zli pomiqri s edna duma shte napravqt vsi4ko samo da si v kalta i da ti se hilqd zad garba a na masata vsi4ki sa zadrujni ei takova neshto nqma ,samo i edinstveno imam doverie na priqtelqmi i na nikoi dr.zashtoto znam kvo stav vseki gleda noj da ti zabii v garba tova sme nie edin podal i dolen narods patrioti4no samosaznanie
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители