Форум >
>
Живота по време на студентските бригади >
Тема: Отношенията между българи в чужбина

страница 3 от 5

< 1 2 3 4 5 >
Публикувано на 03-04-2009 22:23 | RE: Отношенията между българи в чужбина
sepuko
Потребител

Не не там не трябва да се биеш защото ще те изгонят

Ще изгонят ако разберат...
я питай Ивакито 2007 г какви побоища ставаха между българи и поляци/украинци в S&A,особенно покрай футболните мачове в кампа...
(не подкрепям сбиванията само споделям опит)

Публикувано на 04-04-2009 21:09 | RE: Отношенията между българи в чужбина
emo
Потребител

sepuko писа:
Не не там не трябва да се биеш защото ще те изгонят

Ще изгонят ако разберат...
я питай Ивакито 2007 г какви побоища ставаха между българи и поляци/украинци в S&A,особенно покрай футболните мачове в кампа...
(не подкрепям сбиванията само споделям опит)

Бе ти иди цепни една десница на вайзеръти па дали фермерът няма да разбери има слушалки насякаде, които за 1 пени ще те идънат жестоко. Боища да ама извън фермата е вие ако искате се бийте и във фермите аз от опит във фермата не посягам на никой...
Публикувано на 10-04-2009 16:17 | RE: Отношенията между българи в чужбина
partytechno
Потребител

Здр на всички !!! искам и аз да споделя вижданията си от бригадите , като цяло за подкрепа , приятелство и т.н от българин на бригада можеш да очакваш само ако той има изгода от теб това сам разбрал за 3 години аз съм във Clock House Farm вече 2-ра година и виждам как всеки нов бг е по голям тапанар от предния алчен и зъл всеки от наще мрази сякаква др нация няма значение поляци руснаци унгарци ръмънци и немога да си обясня защо но просто това е нашата нация подла и завистлива . а за боища хахаха и с тях е забавно миналата година си спретнахме масов бой бг вс полша но нямаше кой знае какви последствия .
Публикувано на 27-10-2009 20:41 | RE: Отношенията между българи в чужбина
stoi4cov
Потребител

"Робски труд в центъра на Мюнхен" - така в. "Абендцайтунг" (abendzeitung.de) определя съдбата на 40 строителни работници от България на строежа на хотел "Олимпийски парк - Леонардо" в баварската столица.

Те работят по 60 часа на седмица - къртовски труд срещу пари, които не стигат дори за хляб. Хранят се с изхвърлена храна. Гурбетчийска трагедия в Германия, пише вестникът.
Ха познаите каква народност им е работодателя cry
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2536971
Публикувано на 28-10-2009 12:57 | RE: Отношенията между българи в чужбина
vanko_pikara
Потребител

Trudno moje da nameri6 bulgarin na koito da vqrva6 ! Po dobre mn da ne raz4ita6 na bulgari 6toto nai verqtno 6tete precakat ! A izdignal li se e nqkoi i da raz4ita6 na nego xaaxa ama nqma na4in nai mn da te pregazi za da se pokaje na 6efovete si !!! Vijdal sum gi takiva pulni zleta !
Публикувано на 27-12-2009 20:17 | RE: Отношенията между българи в чужбина
jivko
Потребител

не съм бил в англия досега.работил съм в други страни и мога да кажа 4е навсякаде сме такива.....българина най лесно и бързо ще те закопае от кой да е 4ужденец.Напълно съм съгласен с ЕМО където казва 4е вайзерът бил бг-пумияр но го оправили.така трябва да е ,не трябва да се оставяме на който и да е.аз лично предпочитам да зарежа всичко и да се прибера(веднъж стана така) отколкото да ближа задници.
Редактирано от jivko на 27-12-2009 20:34
Публикувано на 27-12-2009 21:52 | RE: Отношенията между българи в чужбина
daniela91
Потребител

zdraveite na vsi4ki az xoda ve4e dve godini v anglia i naistina e taka balgarite se ozlobavat a rumancite se podarjat az bax v S&A kogato tam se sbixa dvama balgari i v lagera na marden be6e stanalo nakvo ubiistvo pak i mnogo zavisi ot 4oveka tova az si misla 4ee do vaspitanie
Публикувано на 07-01-2010 23:55 | RE: Отношенията между българи в чужбина
tweety
Потребител

na nqkolko puti mi se slu4i da si obry6tam kalpavata stojka s polupylen trej ,a sad tova mnooogo boli povqrvajte! - imah li rumynec do men predi da se naveda toj 4oveka ve4e mi sybira6e izsipanoto ..poznajte kak be6e kogato do men imah nqkoj bg cry ajjde sys zdrave..
Публикувано на 12-02-2010 10:16 | RE: Отношенията между българи в чужбина
curata
Потребител

винаги съм мислела,че румънците са цигани,но от тези 3 години в Англия разбрах ,че ги бием по всички параграфи.Те са интелегентни,състрадателни и отзивчиви.Ние сме жалка картинка.Срам ме е.
Редактирано от curata на 12-02-2010 10:17
Публикувано на 12-02-2010 10:53 | RE: otnoshenieto na balgarite v chujbina
eli4ka82
Потребител

ei kolko ste pravi bila sam v GArciq Shotlandiq Angliq kade li ne no takova neshto kato balgarina nqma al4ni.zli pomiqri s edna duma shte napravqt vsi4ko samo da si v kalta i da ti se hilqd zad garba a na masata vsi4ki sa zadrujni ei takova neshto nqma ,samo i edinstveno imam doverie na priqtelqmi i na nikoi dr.zashtoto znam kvo stav vseki gleda noj da ti zabii v garba tova sme nie edin podal i dolen narods patrioti4no samosaznanie clap

страница 3 от 5

< 1 2 3 4 5 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 66 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти