Форум >
>
Живота по време на студентските бригади >
Тема: моя девет годишен опит в Aнглия
Публикувано на 20-12-2014 12:50 | моя девет годишен опит в Aнглия
manekena_1
Потребител

Бил съм 9 пъти в Англия-7 на студентски бригади и 2 пъти във фабрики, всеки който заминава за 1 път може да задава въпроси.

Публикувано на 20-12-2014 13:50 | RE: моя девет годишен опит в Aнглия
joro_valentinov
Потребител
j0rk001 https://www.facebook.com/joroo.valentinov

В кои ферми си бил , доволен ли си , заслужава ли си трудът и макар че положението в БГ е зле хубаво ли е да се върнеш тук да заживееш ???
Публикувано на 20-12-2014 14:21 | RE: моя девет годишен опит в Aнглия
mikvo
Потребител

ветеран! къде е по добре на ферма или фабрика ?
Публикувано на 21-12-2014 09:52 | RE: моя девет годишен опит в Aнглия
Fish Whisperer
Потребител

Да задава въпроси за какво??? Щом си бил 9 пъти в Англия и не си осъзнал , че в по- добро място за живеене от Чалгария , значи имаш сериозни проблеми с възприятията .по- добре да не го беше споменавал , че ще ти се смеят и гаргите на глупостта.
Публикувано на 21-12-2014 10:13 | RE: моя девет годишен опит в Aнглия
Elektra
Модератор

Хубаво е, че имаш желание да помагаш на другите отговаряш на въпроси. Можеш да споделиш тогава малко по-подробно за твоя опит.
Лично за мен 9 г. в UK по ферми и фабрики е прекалено. (Ако става дума за последователни). В смисъл идва един момент, в който просто трябва да решиш или се връщаш в България или оставаш там, но търсиш по-добра реализация и нормална работа. Все пак всеки си знае и има причини да го/не го направи.
Ще чакаме да разкажеш.

Публикувано на 21-12-2014 23:08 | RE: моя девет годишен опит в Aнглия
Epic_Fail
Потребител

Разкажи за фабриките - в каква си работил,като какъв и какво..
Публикувано на 29-12-2014 00:36 | RE: моя девет годишен опит в Aнглия
manekena_1
Потребител

Здравейте.Бил сам в ферми за ягоди,аспержи картофи,ябълки,круши и лук.2009 Бях във фабрика за миди-със съдействието на Надя Ларкин.Последната фабрика си я намерих сам.Умишлено не споменавам имена на ферми. защото вече там е супер зле много хора,малко работа не искам да филмирам новобранците,които ще заминават там.Първата ми бригада беше 2006 и до сега много неща са се променили към по зле.Един съвет ,учете английски,защото без него сте бели роби,не можете да си отстоявате правата.За хората ,които искат да работят извън фермите-в почти всеки град има агенции,които предлагат работа по фабрики,изисква се търсене и воля.Това е от мен.
Публикувано на 02-01-2015 14:59 | RE: моя девет годишен опит в Aнглия
the_bee
Потребител

manekena_1 ако искаш може и на лични-
била съм в ук преди 10 год. сега искаме да заминем с мъжа ми. посъветвай ме към кой да се насоча директно или чрез българска фирма, която няма да ни подхлъзне. а ако споделиш координати на някой добра ферма която мога директно да питам....
Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23866 | Форумни мнения 29822 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 40 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: sonq1984
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Ivo sonq1984 marina666 Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти