Форум >
>
Живота по време на студентските бригади >
Тема: Седмични разходи

страница 2 от 2

< 1 2
Публикувано на 26-01-2015 20:55 | RE: Седмични разходи
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

laugh
Има места с камериерки, чистачки, готвачки и т.н., ама се плаща повечко нощувката.

Публикувано на 28-01-2015 15:00 | RE: Седмични разходи
Brigadir4e
Потребител

stiliqnestiq писа:
Brigadir4e писа:
Моите наблюдения са, че момчетата харчат повече за храна. Ако не си в някакъв режим около 30 паунда ще са ти достатъчни без лишения. За изкарани пари да кажем грубо 4000-5000 паунда за първа година wink

Ти да не си спало на течение нещо. Ако говорим за 12 месеца е възможно но за 6 месеца е твърде оптимистично и нереално... no . Също така 30 паунда без лишения но за колко дни??? Сигурно за 10 - 15 дена.! laugh

Струва ми се, че ти седиш на течение за без пари wink Това даже е минимума. 30 паунда са достатъчни при положение, че ям само плодове и зеленчуци, месо рядко. Под 5000 паунда спестени пари за 6 месеца не се прибирам + огромен 30 кг. багаж с дрехи и някаква техника. Не знам в какви ферми сте били, ама щом на 4000 паунда викаш невъзможно на мен ми говори, че взимаш около 150-200 паунда на седмица чисти. Това много ли е? Работих 3 години по 10-14 часа на ден в пакхаус... в две различни ферми (като втората ферма винаги беше за различни продукти) за период от близо 6 месеца + овъртайм + бонуси. Ама не е за всеки. Повечето почват да мрънкат на първия месец колко са изморени! Това даже са малко пари, защото бях на минимума за часовка и овъртайм. Да не коментирам, че първата ми година беше най-силна - 6700 паунда, но бях във ферма за картофи... Реални числа и цифри. Смешни пари за много труд, но да се ориентираш из Великобритания са добре и да се изместиш на хубаво място wink

страница 2 от 2

< 1 2

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23866 | Форумни мнения 29822 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 41 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: sonq1984
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Ivo sonq1984 marina666 Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти