Форум >
Публикувано на 21-08-2015 17:52 | Информация относно обитаващи опасни насекоми и животни в UK
Здравейте,
зачудих се какви ужасяващи гадинки съществуват на тези бригади, колкото и странна да ви се струва темата!! В нета намерих информация за 14 разновидности на отровни паяци.
Въпросът ми е някой виждал ли е подобни, предупреждават ли да се внимава за джунглоподобни.
Някой да е чувал нещо? Гаранция има паяци в тези местности идеята е да не са тарантули
!!!!!! Ако съм пуснала нова тема, моля за извинение не намерих подобна. 

Публикувано на 21-08-2015 23:05 | RE: Информация относно обитаващи опасни насекоми и животни в UK
Хаха, амии аз лично не съм видял никакви гадини.
От животните като цяло съм виждал зайци, фазани, таралежи и един заблуден лебед, който кацна в кампа ни.
От животните като цяло съм виждал зайци, фазани, таралежи и един заблуден лебед, който кацна в кампа ни.
Публикувано на 22-08-2015 10:37 | RE: Информация относно обитаващи опасни насекоми и животни в UK
Всеки ден давя поне 4 различни вида паяци в банята, но невярвам да са отровни, но ще видим ако спра да ви пиша 

Публикувано на 22-08-2015 19:07 | RE: Информация относно обитаващи опасни насекоми и животни в UK
Хаха
обнадеждаващо зайчетата са сладки няма да са проблемни. Тааа значии, когато замина едва ли ще съм единствения заблуден индивид все ще се намери някой объркан лебед за компания
.
Относноо джунглоподобните специално ще следя за мнения от теб, да не вземеш даа зачезнеш
Смятам че не е честно нали е препоръчително да се къпем сами
хихихи . Момчетаа хиляди благодарности за отговорите. Бях се поуплашила за малко да ме разколебаят паяците 

Относноо джунглоподобните специално ще следя за мнения от теб, да не вземеш даа зачезнеш

Публикувано на 25-08-2015 14:02 | RE: Информация относно обитаващи опасни насекоми и животни в UK
по овощните градини винаги има кошери с пчели,ако не ги закачаш,нямаш проблемо
Публикувано на 26-08-2015 15:23 | RE: Информация относно обитаващи опасни насекоми и животни в UK
Дообрее, много полезна информация. От всичко разбирам, че общо взето няма срещани змии, и други опасни неща.. Смело към Uk 

Прехвърли се към форум:
Вход за потребители