Форум >
Публикувано на 27-11-2008 19:06 | Разговори с България
Сега се сетих, че не сме засегнали тази тема. По какъв начин говорихте с близки и роднини в България. За тези, които имат достъп до интернет е ясно, ами другите? Кой оператор и какви кодове ползвахте? Споделете, ще е полезно за всички.
Аз лично винаги съм била с О2... в началото говорехме с код за 1 п на мин (еее, славни времена бяха)... после минах на Favorite place и пак някакви кодове... Inrernational... Тази година пратих смс на номер 80556, обаче съм забравила какво беше съдържанието на смс- а (ако някой се сети да пише).. и ми вземаха 5 паунда, които ползвам като кредит при набиране. Набирах код 0161 700 2020 и после кода на бг и телефонния номер. Помня, че тарифата беше евтина, но не помня колко (имах интернет и не съм го ползвала често, затова съм забравил много неща).
Също така имаше сим карти на 02 Your Country, даващи право на 50, 100 или 150 безплатни минути към стационаерн и мобилен телефон в Бг, в зависимост от зареждането.
Ами за това се сещам в момента, ако някой знае някой друга Оферта, да я сподели, моля

Аз лично винаги съм била с О2... в началото говорехме с код за 1 п на мин (еее, славни времена бяха)... после минах на Favorite place и пак някакви кодове... Inrernational... Тази година пратих смс на номер 80556, обаче съм забравила какво беше съдържанието на смс- а (ако някой се сети да пише).. и ми вземаха 5 паунда, които ползвам като кредит при набиране. Набирах код 0161 700 2020 и после кода на бг и телефонния номер. Помня, че тарифата беше евтина, но не помня колко (имах интернет и не съм го ползвала често, затова съм забравил много неща).
Също така имаше сим карти на 02 Your Country, даващи право на 50, 100 или 150 безплатни минути към стационаерн и мобилен телефон в Бг, в зависимост от зареждането.
Ами за това се сещам в момента, ако някой знае някой друга Оферта, да я сподели, моля

Публикувано на 27-11-2008 20:14 | RE: Разговори с България
Ами принципно в тази тема - http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=14&thread_id=8 се писаха някои неща.
Аз лично ползвам favorite place - 500 безплатни минути и international bolt on .. 7p/min към стационарен в България и 30p/min за мобилни.
Кода за безплатните не ми хареса, защото разговора беше със забавяне, а 7 пи на минута нищо не са.
Аз лично ползвам favorite place - 500 безплатни минути и international bolt on .. 7p/min към стационарен в България и 30p/min за мобилни.
Кода за безплатните не ми хареса, защото разговора беше със забавяне, а 7 пи на минута нищо не са.

Публикувано на 29-11-2008 17:50 | RE: Разговори с България
аз ползвам lebara-mobile,те са с оферта 4п за стацинарни и 22п за мобилни към БГ,без да набираш централи и други номера,директно от мобилката..10п е към всички оператори в УК.Офертата им е добра-зареждаш 10 паунда,те ти дават 25% отгоре,на 20 паунда е+50%,тоест 30 лири..след няколко седмици ти дават още 5 лири,така че разговорите доста поевтиняват..общо взето наполовина.Преди и аз бях на О2 ала много ми беше трудно с обхвата,много се губи и ми прекъсва връзката,или изобщо нямам обхват и се отказах от тях
Публикувано на 19-02-2009 13:20 | RE: Разговори с България
Naistina O 2 4esto gibi obxvata. Ama pri 200 bezpratni minuti na mesec za 02 Your Country,zled koeto si izgovarq6 zaredenite 30 paunda 
Lebara e dobra oferta,ama da li si probvara da govori6 s lebara karta ot 02 Your Country ?
Cenata stava ve4e 40 pi minutata

Lebara e dobra oferta,ama da li si probvara da govori6 s lebara karta ot 02 Your Country ?
Cenata stava ve4e 40 pi minutata

Публикувано на 19-02-2009 16:01 | RE: Разговори с България
Ami az sam smenil dosta operatori i sam se sprql na Talk mobile 4 ili 7p na mintuta kam vsi4ki mobilni i stacionarni operatori,slaga6 10 paunda i zabravq6,nema kodove nema ni6to

Публикувано на 19-02-2009 16:16 | RE: Разговори с България
Това 4 ili 7p ще рече 4 или 7 паунда/минута ли ? 

Публикувано на 19-02-2009 16:18 | RE: Разговори с България

p (pence) - стотинките на паунда...

Публикувано на 19-02-2009 16:42 | RE: Разговори с България
p (pence) - стотинките на паунда-To4no

Публикувано на 19-02-2009 18:13 | RE: Разговори с България
Kagi nesto pove4e za tezi karti-kade da gi namerq,imat li bezpratni...?
Публикувано на 19-02-2009 22:53 | RE: Разговори с България
Ne nqmat bezplatni no e dostata4no evtino.Po 4 p na min. smqtai
i gi prodavat navsqkade kadeto ima i gsm i struvaha 10 paunda sim karta sas vklu4eni 10paunda vreme za razgovori.Tova e.
i gi prodavat navsqkade kadeto ima i gsm i struvaha 10 paunda sim karta sas vklu4eni 10paunda vreme za razgovori.Tova e.
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители