Форум >
Публикувано на 30-04-2010 15:52 | RE: секс по време на бригада
az tam smiatam da pravia mn seh 6tot otivam s priatelkata mi
Публикувано на 30-04-2010 17:11 | RE: секс по време на бригада
imate kasmet ukrainkite sa na ostrova
Публикувано на 30-04-2010 18:13 | RE: секс по време на бригада
vie da ne otivate na sex turizam e, ako ima neshto i po mejdu drugoto nqma da e zle razbirase nemoje samo i rabota
Публикувано на 30-04-2010 19:09 | RE: секс по време на бригада
секс секс колко да е секс...
Публикувано на 07-12-2010 09:44 | RE: секс по време на бригада
Споделете 2010 как беше секса по фермите май всички са били на сухо ли че никой не се хвали
Публикувано на 07-12-2010 10:14 | RE: секс по време на бригада
Ryahov-хубаво се сети да подновиш темата.Че като гледам в последно време само негативизъм е влязъл в главите на нашите потребители
Публикувано на 07-12-2010 10:59 | RE: секс по време на бригада
Хора, внимавайте със секса във фермите Еди приятел замина на бригада и там се опрашвал с някаква рускиня и познайте какво последвало ........СВАТБА
Ама не след дълго последвал и развод Било е като венецуелска сапунка! Така че не спете с непознатиииии, особено рускини и украинки , че не се знае какво ще ви натресат
Ама не след дълго последвал и развод Било е като венецуелска сапунка! Така че не спете с непознатиииии, особено рускини и украинки , че не се знае какво ще ви натресат
Публикувано на 07-12-2010 11:42 | RE: секс по време на бригада
Всичко си е писалка каквото стане важното е да има игрички
Публикувано на 07-01-2011 15:56 | RE: секс по време на бригада
ох и аз да се включа, голям разврат по тея ферми, който когото хване майко мила и в двете ферми които бях , половият живот беше на ниво особенно във втората много полякини много нещо, нали знаете как е в караваната, ебеш в спалнята а в хола всички ти пляскат , хихихихи
Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам, ЛЕВСКАР дори и след смъртта
Публикувано на 13-02-2011 22:04 | RE: с*кс по време на бригада
прочетох някой работи и в момента съжелявам че през студентските ми години не отидох на бригада много е яко да... чужденки бил съм с украинка,рускиня,сръбкиня и туркиня и си е яко ФРЕШ , ще взема да запиша една магистратура за да отида и на бригада :Д
Редактирано от Fairy на 13-02-2011 22:10
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители