Форум >
Публикувано на 30-11-2008 06:35 | секс по време на бригада
Нека тук да споделим своите впечатления от секса в фермите из Англия!
Как ви се стори сексуалния живот там?Липсваше ли ви или не?
Как ви се стори сексуалния живот там?Липсваше ли ви или не?
Редактирано от sepuko на 26-03-2009 23:11
Публикувано на 30-11-2008 08:23 | RE: секс по време на бригада
хахах, егати и темата ми изскача рано рано в неделя Впечатленията ми за секса из фермите, наблюдавайки хората около мен - разврат е на поразия
Публикувано на 30-11-2008 09:14 | RE: секс по време на бригада
Ауууу....
Публикувано на 30-11-2008 11:23 | RE: секс по време на бригада
Още един голям плюс пред колебаещите се младежи и девойки,така ли да го разбирам,Фермерката?
Редактирано от sepuko на 26-03-2009 23:12
Публикувано на 30-11-2008 11:43 | RE: секс по време на бригада
Така е!
Ако изпитвате влечение към групови изпълнения- то студентската бригада е мястото, където ще сбъднете желанията си!
Шегувам се...но по принцип съм слушал какви ли не работи...
Редактирано от Ivo на 30-11-2008 11:44
Публикувано на 30-11-2008 12:02 | RE: секс по време на бригада
сепуко - то това си е до човек. Колебаещите се младежи и девойки, както ти ги нарече, ако искат разврати, могат да ги имат навсякъде. Аз съм далеч от тези неща, но впечатлениията ми като цяло са такива. Особенно развратни са мъжете с дългогодишни връзки в България (лично мнение), така че - момичета, не ги пускайте сами
Публикувано на 30-11-2008 12:10 | RE: секс по време на бригада
Аааа, няма се разберем така.
Жените понеже не са, нали? Айде, айде...
Жените понеже не са, нали? Айде, айде...
Публикувано на 30-11-2008 12:15 | RE: секс по време на бригада
и жените де - особенно украинките, ама тях вече не ги пускат на фермите
Публикувано на 30-11-2008 12:21 | RE: секс по време на бригада
Интересно Фермерката ,а тези както ти ги наричаш развратни мъже,с кого ли развратничат като отидат там?Не ще да е с англичанки май? Нашего посестрима българката май също ще да има пръст?!?Но...ние не сме тръгнали да ги съдим сега,напротив,горещо приветстваме такива начинания...то пари,пари добре ама и малко човешка топлина е нужна в студените английски вечери...бррр
Редактирано от sepuko на 26-03-2009 23:13
Публикувано на 30-11-2008 17:07 | RE: секс по време на бригада
освен украйниките,и полякините са доста вървежни при българите,и много много не подбират-нито едните нито другите...А относно българките,доста по рядко се случва да кривнат,поне доколкото аз съм виждала..
и Фермерката е права,ако не искате да загубите мъжа/приятеля си,по добре го придружете,въпреки че и това не е гаранция че няма да ви избягас някоя полякиня...
и Фермерката е права,ако не искате да загубите мъжа/приятеля си,по добре го придружете,въпреки че и това не е гаранция че няма да ви избягас някоя полякиня...
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители