Форум >
>
Живота по време на студентските бригади >
Тема: с*кс по време на бригада

страница 11 от 24

<< < 8 9 10 11 12 13 14 > >>
Публикувано на 15-03-2009 22:20 | RE: секс по време на бригада
kals
Потребител

az 6te vi kaja samo edno ot tova koeto imah 4estta da vidiq po fermite v uk ako iskate da si razvalite vrazkata tova e sigurno ta daje i dvamata da zaminete pak moje da se razdelite a za sex to si e 4ove6tinka kato ide6 tam i si sam tarsi6 blizost s drug 4ovek i garnirano s malko alkohol i eto ti sexa a tezi koito se kalnat vav vqrnost im kajete da poglednat kade e slanzetoniqma jena ili maj koito da sa oti6li tam i da ne sa sagre6ili osven monahinite no te ne si priznavat aide pitaite imam istorii za zql roman,,,,,,,,polqkini ,ukrainki ,i balharki,,,,

Публикувано на 15-03-2009 22:32 | RE: секс по време на бригада
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Е, какво да питаме..то е питано.
Направо разправяй.
Публикувано на 15-03-2009 23:03 | RE: секс по време на бригада
kals
Потребител

bulgarkite sa vinagi nahod4ivi orentirat se kade e po lesno i na koi trqbva da napraviqt hara6oto i gotovo urejdat se barzooooo,,,,,,bez zadrajki,,,,abe razvratni sa ,,,,dokato se 4uka s teb govori s gadjeto si v bg ili maja kolko i lipsval palni kurvolqzi,,,,jalkoto e 4e tova e istinata.....
Публикувано на 16-03-2009 00:47 | RE: секс по време на бригада
sepuko
Потребител

Може да махнеш знака,в случая не си офф топик по изключение...и защо не пишете на кирилица не мога да разбера...
Незнам колко пъти трябва да се пише,че темата на поста е за секса по бригадите а не морално етичните устои на българката...ние принципно се предполага,че знаем какви са ни момичетата,живеем с тях цял живот все пак...
Ако имаш конкретно какво да споделиш от твоя опит разкажи как е било без генерални обобщения,защото винаги може да се напише примерно за места където хората са си отишли като двойки и са се прибрали като такива...аз примерно знам много такива и никоя не е зарязала приятеля си заради друг...

Незнам дали ви прави впечатление,но момичетата спряха да пишат тук откакто почнахте да ги заклеймявате като най-големите грешници едва ли не...значи наш Ганю може да развява байрака където намери ама ако е момиче,сакън курва веднага...аз пък лично ще ти кажа ,че полякините са с пъти по дашни от българките и несъм видял поляк да ги псува за това с кого спят...

ориенталския манталитет е нещо,което трябва да забравим в миналото...
Стига сте обиждали момичетата а пишете по темата.
Редактирано от sepuko на 26-03-2009 23:49
Публикувано на 16-03-2009 02:19 | RE: секс по време на бригада
Joro1912
Потребител
gosho_timenov

Г-н Sepuko, ако някой обижда бългрките, това си ти, защото аз казах, че те са най-красивите, най-добрите, умни, горди и т.н.... Аз казвам, че твоят израз "истински сексуално експерементираща жена, на която се радваме и ние, а не само чужденците" е синоним на курва, а ти го разбираш, че всяка българка, която спи с друг освен българин... Доста странно, не мислиш ли !? Но май това е най-малкият проблем, щом "България над всичко" в теб предизвиква смях и е "фашизоидна прокламация"... толкова жалко, че по-добре без коментар...

Пловдив пее само Ботев !!!
Публикувано на 16-03-2009 03:02 | RE: секс по време на бригада
sepuko
Потребител

Не не мисля...помолих да престанете да спамите темата...
България за българите на теб как ти звучи?Навярно патриотично...

...нищо лично ,г-н Жоро...
Редактирано от sepuko на 26-03-2009 23:55
Публикувано на 16-03-2009 07:15 | RE: секс по време на бригада
Kaloqn
Потребител

Аз cъщо подкрепям sepuko, мислите ли че вие сте хората,които трябва да казват, кой с кого трябва да си лягаno
Редактирано от Kaloqn на 16-03-2009 07:24
Публикувано на 16-03-2009 11:04 | RE: секс по време на бригада
kals
Потребител

abe s dve dumi razvrat otsekade pak koito za6titava jenite neka si gi za6titava az pone ne sam na tova mnenie za6toto sam se ubedil li4no..
Публикувано на 16-03-2009 17:17 | RE: секс по време на бригада
StanislavMirchev
Потребител

Подкрепям мнението на Joro1912clap
Публикувано на 16-03-2009 17:23 | RE: секс по време на бригада
serendipiti
Потребител
lili__21

Да явно трябва да се иска разрешение с кой да си легнеш...
Съквартирантката ми от фермата вчера ми се обади за да ме покани на сватба... А се срещнаха миналата година във фермата... Какво повече да кажа. Хората се срещат навсякъде по всяко време... Това дали правиш секс или не, с кого, си е много личен избор. Етикети от рода парцал, ку..ар са отживели своето време... поне по отношение на секса. Това ни е проблема на българите прекалено много гледаме проблемите на другите, не се занимаваме с нашите.
Така че, кой както го акъл учи... (така ми казва баща ми). razz

Подкрепям мнението на sepuko

И пишете на кирилица!
Редактирано от serendipiti на 16-03-2009 17:27

страница 11 от 24

<< < 8 9 10 11 12 13 14 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 22 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти