Форум >
Публикувано на 27-07-2009 23:44 | RE: секс по време на бригада
ами аз заминах на бригада и си намерих приятелка
Публикувано на 28-07-2009 00:15 | RE: секс по време на бригада
Някой няма ли да се похвали, че е заминал сам...пък се прибрали трима!
Публикувано на 21-08-2009 22:01 | RE: секс по време на бригада
abe v tunelite e mn qko,samo da ne saborite nqkoi.......
Публикувано на 23-08-2009 01:51 | RE: секс по време на бригада
pri nas vav fermata ima6e edna ukrainka koqto u6taslivi 2 mom4eta ot BG v edna i sa6ta karavna za edna i sa6ta no6t potoqnno se drogira6e i porka6e kato svinq
dobre 4e bqh s gadjeto si tam ako bqh go ostavila sam da zamine toy sigorno 6te6e da bade tretiq glupak na ve4erta
мод: по- полека с емотиконите!
dobre 4e bqh s gadjeto si tam ako bqh go ostavila sam da zamine toy sigorno 6te6e da bade tretiq glupak na ve4erta
мод: по- полека с емотиконите!
Редактирано от Fairy на 23-08-2009 19:19
Публикувано на 24-08-2009 21:51 | RE: секс по време на бригада
tova e istinata http://vbox7.com/user:srita
МОД : Истината за всички е различна, престани да СПАМИШ с коментари и постове с твойта истина!!!
МОД : Истината за всички е различна, престани да СПАМИШ с коментари и постове с твойта истина!!!
Редактирано от Fairy на 24-08-2009 22:59
Публикувано на 25-08-2009 08:58 | RE: секс по време на бригада
kals писа:
Колега , само не разбрах какво искаш да покажеш с това видео.Че и в Англия вали дъжд ли?Ти голямо откритие направи , евала.Да не би случайно да са те карали да източваш локвите с помпа , та негодуваш.
Такива хленчещи тарикатчета , съм ги виждал в България.Дето искат с минимум усилия да постигнат много.Да , ама така никъде не става и никъде няма лесно.Единствено Бербатов го прави , но той е много тежък случай , на него и сопата не може да му помогне.Ама като эавърши сеэона с 4 гола тоя пишманцентрален нападател , май, май , ще се присъедини към някоя бригада , я эа лучец , я ягодки и така..........
Публикувано на 29-09-2009 20:51 | RE: секс по време на бригада
lilinio писа:
dobre be nqma li nqkoi da si kaje "ne pravih sex ne me ogrq " ili pone "ne pravih sex s vruzka sum " are ve nqma li nqkoi da kaje naistina imah sukvartirant ili sukvartirantka koito ne sa pravili sex ?!?!?!
dobre be nqma li nqkoi da si kaje "ne pravih sex ne me ogrq " ili pone "ne pravih sex s vruzka sum " are ve nqma li nqkoi da kaje naistina imah sukvartirant ili sukvartirantka koito ne sa pravili sex ?!?!?!
Не правих секс не ме огря аз си оставих приятеля в Бг и се въздържах 5 месеца от подобни циркови изпълнения
No Pain No Gain ;)
Публикувано на 29-09-2009 20:56 | RE: секс по време на бригада
Циркови изпълнения?
Е не е нужно чак такова шоу да се прави...
Публикувано на 29-09-2009 20:56 | RE: секс по време на бригада
tomas_fam писа:
izvinete 4e ne pi6a na BG prosto nemoga ot tozi komp no mislq 4e tam nqma usloviq za seks stenite na karavanite sa tunki a i s nqkoi koito sum se zapoznal v takiva usloviq nebix imal kakvito i da e ytno6eniq tam sme oti6li na rabota a ne na po4ivka kakto tvardqt nqkoi BG !
izvinete 4e ne pi6a na BG prosto nemoga ot tozi komp no mislq 4e tam nqma usloviq za seks stenite na karavanite sa tunki a i s nqkoi koito sum se zapoznal v takiva usloviq nebix imal kakvito i da e ytno6eniq tam sme oti6li na rabota a ne na po4ivka kakto tvardqt nqkoi BG !
оффф да бяха пове4ето мом4ета като теб..то комшийте клатеха караваната всяка ве4ер с тая с оная...беше ужасно...
No Pain No Gain ;)
Публикувано на 29-09-2009 20:57 | RE: секс по време на бригада
Ivo писа:
Циркови изпълнения?
Циркови изпълнения?
така де...възържах се да не правя бели и бях послушно дете
No Pain No Gain ;)
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители