Форум >
Публикувано на 07-12-2008 16:55 | RE: секс по време на бригада
на девойката кадето апелира момите да не пускат мъжете си на бригада искам да кажа че на един приятел който замина миналата година жена му одари целия град тук в българия докато той работеше в калта
Публикувано на 07-12-2008 18:33 | RE: секс по време на бригада
на младежа по - горе... Ми ти сам го каза "един приятел" а аз като бях на ферма 90 % от "заетите" мъже го правеха редовно и явно с други девойки
Мен тва не ме засяга, лично моя констатация си е, и не натоварвам другите с мнението си
лека вечер
Мен тва не ме засяга, лично моя констатация си е, и не натоварвам другите с мнението си
лека вечер
Публикувано на 08-12-2008 14:47 | RE: секс по време на бригада
i da vnimavate sas sexa dove4era,vse pak ne ste na brigada,sred kolegite ste
Публикувано на 11-12-2008 16:53 | RE: секс по време на бригада
do yorkata:
а твоят приятел да не е стоял на сухо,като е бил на бригада???нея поне са я видяли,може да си има неприятности като се прибере приятелят й,а него-нито ще се разбере нито нищо,ще се прави на ударен и толкоз.
Има и мъже и жени,който си държат на човека до себе си,без нзачение колко км ги делят,ала вече останаха много малко...
а твоят приятел да не е стоял на сухо,като е бил на бригада???нея поне са я видяли,може да си има неприятности като се прибере приятелят й,а него-нито ще се разбере нито нищо,ще се прави на ударен и толкоз.
Има и мъже и жени,който си държат на човека до себе си,без нзачение колко км ги делят,ала вече останаха много малко...
Публикувано на 07-01-2009 19:17 |
ave q mi kajete,po tez brigadi stava li golqmo ebane:?
Публикувано на 08-01-2009 14:27 | RE: секс по време на бригада
forrest_gump писа:
Определението "голямо" е много относително в случая, баче!За някой и 2 пъти в месеца е много за друг и 2 пъти на ден не е достатъчно,така че....
А на въпроса ти-нали затова е темата,всеки да сподели как е видял секса там през собствения си опит.
Използвам случая да помоля девойките и младежите да използват анонимността която им дава форума и да споделят своите сексуални преживявания.
Run Forest,run.....
Редактирано от sepuko на 26-03-2009 23:17
Публикувано на 18-01-2009 16:16 | RE: секс по време на бригада
Става голямо мечтане .... Деееббаа тея полякиниии
Публикувано на 25-01-2009 14:21 | RE: секс по време на бригада
хехе в нашия камп сксът изобщо не беше мираж!!!Нагледахме се на всякакви изцепки,а да не говорим, че имаше момичета дет шатнаха през всички мъже,които не бяха с полувинките си!!!Българките също не са от най- кротките,така че....абе разврат..........
Публикувано на 25-01-2009 14:34 | RE: секс по време на бригада
Ми така е..трябва да има нещо и за мъжете без половинки.
Публикувано на 26-01-2009 11:13 | RE: секс по време на бригада
относно секса във фермите е определено не липсва. geri pz е права за украйнките и поляките-те не подбират осбедно.но искам да вметна само че там срещнах бъдещия си съпруг той е поляк и свадбата е след 10 месеца.
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители