Форум >
Публикувано на 27-02-2009 13:31 | RE: секс по време на бригада
Благодарим за признанието
Публикувано на 06-03-2009 16:45 | RE: секс по време на бригада
ima qko razvrat no naistina zavisi ot 4oveka,pak vij kvo stava mejdu balgarki i rumanci oleee ami polqkinite ujs
Публикувано на 06-03-2009 16:46 | RE: секс по време на бригада
Ае кво излиза...че всички чужденци карат на нашенки?
Публикувано на 11-03-2009 15:42 | RE: секс по време на бригада
ami nemoga da si predstavq 4e i az 6te pi6a taka za polqci,rumanci i t.n
Публикувано на 11-03-2009 16:16 | RE: секс по време на бригада
ami pri nas be6e tai vidqh momi4etata ni
Публикувано на 11-03-2009 16:16 | RE: !!!
Предварително се извинявам за агресията, която ще се излее във вид на текст, но държа да кажа следното:
НАГЛЕДАХ СЕ, повтарям НАГЛЕДАХ СЕ за 3 години в Щатите на красиви български момичета/жени (поради известната разлика във възрастовия диапазон на бригадирките), които се изпонаебаха (без извинение и цензура) с черни потни маймуни, поляци, руснаци и кви ли не още грозни гледки, "щото им било интересно какво е освен с българи". Имайте малко чест и достойнство да му се не види. Разбирам, периодите от време са дълги и няма начин да не се обади физиологичната необходимост от правене на секс и за двата пола, ама като ще се прави, да не се даваме на некви чужденци/ки.
Нямам за цел да обидя никого персонално. Знам и съм сигурен че ще получа остри риплеи, но съм готов да го преглътна. Просто си бия на национализъм.
НАГЛЕДАХ СЕ, повтарям НАГЛЕДАХ СЕ за 3 години в Щатите на красиви български момичета/жени (поради известната разлика във възрастовия диапазон на бригадирките), които се изпонаебаха (без извинение и цензура) с черни потни маймуни, поляци, руснаци и кви ли не още грозни гледки, "щото им било интересно какво е освен с българи". Имайте малко чест и достойнство да му се не види. Разбирам, периодите от време са дълги и няма начин да не се обади физиологичната необходимост от правене на секс и за двата пола, ама като ще се прави, да не се даваме на некви чужденци/ки.
Нямам за цел да обидя никого персонално. Знам и съм сигурен че ще получа остри риплеи, но съм готов да го преглътна. Просто си бия на национализъм.
Чрез нахалство, към прогрес...
Публикувано на 11-03-2009 16:47 | RE: секс по време на бригада
evala ne6tata i v Angliq bqha sa6tite ....
Публикувано на 11-03-2009 19:25 | RE: секс по време на бригада
Национализъм добре,но тук отидохте направо на нихилизъм и чиста проба расова дискриминация...няма нищо лошо момичетата да правят секс с когото преценят,недейте така,живеем в 2009 год,още малко и бой с камъни ще им организираме...
Към мъжете специално-вие бихте ли отказали да пробвате негърка,мулатка,азиатка,полякиня или рускиня?Аз щото не...
Защо тогава те да не могат,нека го правят...
Свалете бремето от сексуално насаждани табута пред българката за да се почувства истинска сексуално експерементираща жена и за да и се радваме и ние,не само чужденците...
Към мъжете специално-вие бихте ли отказали да пробвате негърка,мулатка,азиатка,полякиня или рускиня?Аз щото не...
Защо тогава те да не могат,нека го правят...
Свалете бремето от сексуално насаждани табута пред българката за да се почувства истинска сексуално експерементираща жена и за да и се радваме и ние,не само чужденците...
Публикувано на 11-03-2009 20:06 | RE: секс по време на бригада
sepuko писа:
"за да се почувства истинска сексуално експерементираща жена" !!???
Българките не са курви бе човек... Бъркаш ги с тия другите, които описа. България за българите !!! ...и българките за българите Българките са умни и горди жени. Аз вярвам в тях
П.П.: България над всичко !
Пловдив пее само Ботев !!!
Публикувано на 11-03-2009 20:31 | RE: секс по време на бригада
Аха,значи всяка българка,която спи с друг освен българин е курва,ясно...добре,че има кой да ни просветлява,че иначе лошо...мислех,че живеем в 21 век вече..я недей става смешен..а с подобни лозунги ала Волен Сидеров освен смях друго незнам какво заслужават...
И не ми пълнете темата с фашизоидни прокламации,пита се за секса по време на бригада,не "железен пояс за всяка българка-ключ за всеки българин".....
И не ми пълнете темата с фашизоидни прокламации,пита се за секса по време на бригада,не "железен пояс за всяка българка-ключ за всеки българин".....
Редактирано от sepuko на 01-04-2009 00:06
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители