Форум >
>
Архив >
Тема: С коя фирма заминахте за USA?

страница 2 от 4

< 1 2 3 4 >
Публикувано на 16-10-2008 01:02 | RE: С коя фирма заминахте за USA?
evellinna
Потребител

и мен ме интересува този въпрос, аз също заввърших, и като гледам най-добрата алтернатива засега е H2B визата, можеш да потърсиш инфо в гугъл.

Публикувано на 16-10-2008 13:55 | RE: С коя фирма заминахте за USA?
geripz
Потребител

az se zamislqm za career training programs,tai kato 6te si rabotq po specialnostta i 6te mi se priznava realno za staj..puk nqma za moqta profesiq H2B vizi,tai kato ne se otnasq do restorantiorskiqt i hotelskiqt otrasal..
Публикувано на 17-11-2008 22:28 | RE: С коя фирма заминахте за USA?
mangusta_69
Потребител

Zdrawejte hora. tiq agencii sa se nacwykali nawsqkyde. az kato si izbirah firma, s koqto da zamina mi be6e trudno. wsi4ki predlagat i obe6tawat wsqkwi ne6ta, no wyprosyt e koj ti obry6ta wnimanie i ne se dyrjat s teb kato edin ot mnogoto neorientirani studenti, koito otiwat za pyrwi pyt. Az re6ih s Polycontact i tam opredeleno oprawdaha o4akwaniqta mi. Bqh qko pritesnena kato podawah dokumenti, 4e ne znaq dostaty4no dobre anglijski i 4e 6te se prowalq na interwuto za visa. Tam oba4e mi drypnaha edin kurs, kojto se wklu4wa6e w cenata za programata, kisnah w ofisa prez den sigurno.
Публикувано на 18-11-2008 13:09 | RE: С коя фирма заминахте за USA?
geripz
Потребител

az tukmo 6tqh da pitam za Polycontact..gledam 4e ima dosta oferti za USA v saitovete za rabota,i se 4udeh dali nqkoi ne e hodil s tqh,mai to4no navreme mi doide infoto razz predi vreme,bqh gledala po edna BG TV dosta nedovolni ot tqh,ala qbno sa si podobrili ka4estvoto na uslugite...ti koga si hodila,tazi godina li?wink
Публикувано на 22-12-2008 16:51 | RE: С коя фирма заминахте за USA?
geripz
Потребител

здравейте
преди няколко дни се регистрирах в един сайт и днес ми изпратиха док-те.аз ще помисля преди да ги подпалня и изпратя,но все пак на някой може да му свърши работа.Сайта е :www.campamerica.co.uk Предимно е за увеселителни паркове,ала имат и други оферти.car2

а,забравих нещо важно..адреса на placement office в USA e: www.aifs.com
Редактирано от Ivo на 22-12-2008 17:03
Публикувано на 26-01-2009 20:24 | RE: С коя фирма заминахте за USA?
evellinna
Потребител

a nqkoi zaminaval li e s ORANGE ili USITCOLOURS i ne6to po-podrobno za tqh da kajete...?
Публикувано на 27-01-2009 00:05 | RE: С коя фирма заминахте за USA?
arsenal-boy
Потребител

evellinna писа:
a nqkoi zaminaval li e s ORANGE ili USITCOLOURS i ne6to po-podrobno za tqh da kajete...?

Аз мога само добри неща да кажа за Юзит. Страхотно обслужване, много бързи и коректни. Цените им май са си на нормалното ниво, осигуряват и добри цени за полетите. Аз лично съм много доволен от тях. Заедно с АйБиСи, за мене са най- добрите за бригади в Сащ. Иначе за работните им оферти вече няма никаква гаранция дали са добри или лоши. Те просто изпращат хора, а дали работата ще е добра или лоша, както може би вече знаеш, е доста относително. Общо взето от плявата (повечето предложения за работа в щатите според мен са ужасни) трябва да изнамериш някоя четирилистна детелинка (само няколко са смислените оферти за работа от много. лично мнение).
Чрез ориндж само съм си връщал данъците и мога да кажа, че са супер. Почти всичко си прибрах , а момичетата в офиса бяха страхотно приветливи, а също и компетентни. Вярвам, че и в организирането на бригадите пак са добри, но това нека го каже някой, който все пак е заминавал с тях.
Публикувано на 27-01-2009 13:57 | RE: С коя фирма заминахте за USA?
GeorgiL
Потребител

Има някаква нова фирма Велвет, някой чувал ли е нещо за тях? Изпратиха ми оферти, даже си избрах работодател вече, а и цените им са доста добри.
Кажете ако някой е чувал нещо за тях.
Публикувано на 01-02-2009 00:37 | RE: С коя фирма заминахте за USA?
techboy
Потребител
techboyBG

geripz писа:
az se zamislqm za career training programs,tai kato 6te si rabotq po specialnostta i 6te mi se priznava realno za staj..puk nqma za moqta profesiq H2B vizi,tai kato ne se otnasq do restorantiorskiqt i hotelskiqt otrasal..

Здравей,
и аз се замислям доста по PCT (Professional Career Training) програмата. Пък видиш ли сме показали колко сме сръчни и добри надявайки се за бъдещи бизнес отношения

Гледам в Integral за PCT програмата искат напреднало ниво на Английски език, а аз го нямам говорим . Та мисля да не мина ли първо през 4-8 месечна H2B програма, натрупвайки малко език, финанси и опит подготвяйки се за Professional Career Training програмата.

Притеснява ме малко тази Криза в Щатите, но едва ли ще е по лошо от България.
Публикувано на 01-02-2009 12:32 | RE: С коя фирма заминахте за USA?
Marat86
Потребител

Аз мисля да подавам док за H2B с фирма Tobeone някои ходил ли е с тая фирма ? може ли да каже нещо???? или за фирма Ustaxcare
Редактирано от Marat86 на 01-02-2009 13:10

страница 2 от 4

< 1 2 3 4 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23866 | Форумни мнения 29822 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 77 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: sonq1984
Бригадири в момента или преди малко във форума:
sonq1984 marina666 Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти