Форум >
Публикувано на 17-02-2010 14:17 | RE: Kitchen Garden Produce
Зависи от времето и поръчките.Рядко се работи под 8 часа.Случвало се е да се работи и до 7 часа на полето.Но по принцип до сега е било над 8 часа работа като цяло,но тази година с това лошо време нямам идея
Публикувано на 28-01-2013 11:12 | RE: Kitchen Garden Produce
На 19 Април с приятелката ми трябва да сме там. Разбрах, че новото име на фермата е Totmoor Farm /така ни казана от фирмата с която заминаваме/.
Публикувано на 28-01-2013 20:55 | RE: Kitchen Garden Produce
hora daite nqkakvo info za tazi ferma SEFTER FARM /zelen4uci/ nikade ni6to ne namiram
*Във форума се пише на кирилица!
*Във форума се пише на кирилица!
Редактирано от Elektra на 28-01-2013 21:42
Публикувано на 13-04-2013 10:13 | RE: Kitchen Garden Produce
Здравейте, аз отивам вече за 3та година в тази ферма не се притеснявайте, ако има работа парите са много добри, а що се отнася до условията баня има в всяка каравана, а тоалетните са навън но са разделени на мъжка и дамска. Да има нет но той не WI FI има помещение с 2 компа и там сядаш за чат или каквото решеш но си чакаш реда ако има някой преди тебе и имаш 15 мин да правиш каквото си решиш.Мисля че ще останете доволни. Не се безпокойте ще се видим там.

Публикувано на 03-02-2014 20:39 | RE: Kitchen Garden Produce
Здравейте,
Има ли някой които да е ходил през 2013 год Kitchen Garden Produce,кажете нещо за тази ферма добра ли е,какъв е живота там,плащат ли редовно.Аз ще ходя да бера аспержи.
Има ли някой които да е ходил през 2013 год Kitchen Garden Produce,кажете нещо за тази ферма добра ли е,какъв е живота там,плащат ли редовно.Аз ще ходя да бера аспержи.
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители