Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: Southesk Farms, Шотландия?

страница 5 от 6

<< < 2 3 4 5 6 >
Публикувано на 24-02-2014 20:38 | RE: Southesk Farms, Шотландия?
senator
Потребител

Защо няма по-скорошни мнения за SOUTHESK FARMS и всички мнения са негативни.Аз имам покана за 5.05. и сега много се двоумя.

Публикувано на 10-05-2014 11:09 | RE: Southesk Farms, Шотландия?
simeon_
Потребител

Някой знаели дали нещо се е променило или условията са същите ?
Публикувано на 17-05-2014 18:32 | RE: SOTHESK FARMS RE:
pantelei patnik
Потребител

здравеите ,искам да кажа на всички ,че това ,което е написано е вярно.даже в момента сам тук в тази ферма и е абсолутна мизерия.няма работа ,не рабтим с дни,или когато работим е по 4 часа,БЕЗ ДОГОВОРИ ...БЕЗ ДОГОВОРИ.ПИТАХ ЗА ТЯХ ..АМА ДЖЕИСАНА ВИКА ..НЕМА ДОГОВОРИ.АКО НЕ СЛУШКАТЕ СТЕ АУТ.НЕ ИДВАИТЕ ТУКА ..ПАЛНО Е С РУМАНЦИ .СУПЕРВАИЗЕРИ -РУМАНЦИ.ШЕФОВЕ -РУМАНЦИ .А ФУРГОНИТЕ СА ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА (МРАСНИ,СТУДЕНИ)АКО ИСКАШ ДА ИМАШ ТОК ПЛАШТАШ НА МОМЕНТА.НАИ БЛИЗКИА МАГАЗИН Е НА 40 МИН.ПЕША...А СХИБАНИАЦИТЕ ОТ ИБС ЗНАЯТ МНОГО ДОБРЕ КАКВО Е ТУК НО НЕ ПОМАГАТ,БОКЛУЦИ.ТУКА СМЕ ПОНЕ 20 ЧОВЕКА БЕЗ ДОГОВОРИ И ПАРИ.ТОВА Е ПРЕУПРЕДИЛ САМ ВИ.ТУКА Е САМО ЗА МАНГАЛКИ РУМАНЦИ ЗАПОМНЕТО ГО.samolet*
Публикувано на 12-03-2015 12:15 | RE: Southesk Farms, Шотландия?
abiloww
Потребител
https://m.facebook.com/abilowwwwwwwwwww?ref=bookmark

Здравейте бих искал да получа малко инфо за тази ферма, прочетох написаните коментари и неостанах доволен. Ако има някои които е ходил наскоро, а не 2008-2010. Благодаря предварително. Поздрави )
Публикувано на 12-03-2015 13:56 | RE: Southesk Farms, Шотландия?
vencityy1
Потребител

Абилоуу ти от коя агенция си кандидатствал защото и аз днес получих оферта за там и всичките тези коментари ме притесняват и се чудя какво да правя
Редактирано от vencityy1 на 12-03-2015 14:15
Публикувано на 12-03-2015 14:25 | RE: Southesk Farms, Шотландия?
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Това някак успокояващо ли действа ако разберете, че ви праща една и съща агенция?
Какво значение има, та нали отивате на едно и също място.

Редактирано от Ivo на 12-03-2015 14:27
Публикувано на 12-03-2015 19:21 | RE: Southesk Farms, Шотландия?
vencityy1
Потребител

Е никой ли няма да каже нещо полойително за там
Публикувано на 26-04-2015 11:32 | RE: Southesk Farms, Шотландия?
red22
Потребител
beckera5253

Разбирам, че всеки иска да направи лесни пари ,но повярвайте ми 50% от фермите са така да не кажа и повече.Във всички ферми които съм бил до сега никой не ти дава повече от 1 седмица за да се научиш да береш садиш пръскаш мажеш караш и т.н.Или ставаш или не ставаш свиквайте с това.На всякъде си има йерархия ,това е нормално .Разбира се че няма да ти пуснат договор още на 1 седмица ,нали трябва да видят дали ставаш за тази работа или не ,да не би в БГ да ти пускат на 1 ден още договор ...Ако си бавен те прибират за какво си им ако не можеш да го правиш добре и бързо , разбира се че се дава шанс на бързите в такъв момент те за какво се блъскат толкова .Заради такива които са отишли с намерението да се разходят.Много пъти съм се дразнил защото има хора които ги остават по 1 месец и пак не могат да се научат или не искат не знам , но не правилно бързите берачи да взимат колкото най-бавните ,защото така се получава някой път.Часовката си минава и ако не приберат бавните берачи ние бързите за какво се борим(от там си правим бонусите ,нас ли да приберат или какво ?Ако не се стегнеш и да разбереш че това си е работа няма да успееш и това е .Но всеки трябва да опита според мен. Отидете и се пробвайте ....
Публикувано на 25-05-2015 20:24 | RE: Southesk Farms, Шотландия?
vencityy1
Потребител

[quote]red22 писа:
Разбирам, че всеки иска да направи лесни пари ,но повярвайте ми 50% от фермите са така да не кажа и повече.Във всички ферми които съм бил до сега никой не ти дава повече от 1 седмица за да се научиш да береш садиш пръскаш мажеш караш и т.н.Или ставаш или не ставаш свиквайте с това.На всякъде си има йерархия ,това е нормално .Разбира се че няма да ти пуснат договор още на 1 седмица ,нали трябва да видят дали ставаш за тази работа или не ,да не би в БГ да ти пускат на 1 ден още договор ...Ако си бавен те прибират за какво си им ако не можеш да го правиш добре и бързо , разбира се че се дава шанс на бързите в такъв момент те за какво се блъскат толкова .Заради такива които са отишли с намерението да се разходят.Много пъти съм се дразнил защото има хора които ги остават по 1 месец и пак не могат да се научат или не искат не знам , но не правилно

Abee eiii ... kakvi lesni pari be ?! nikoi ne e doshal za lesni parii ...
seki e doshall da raboti zdravooo i da spestii kolkoto moje pove4e .Lesnii parii v BG
kako mi govorish glupostii
ne ta znam kade si bil ko si praill ama v momenta sam tuka i ba4kam maximum po 5 chasaa i ako e po 5 e dva pati v sedmicata
doshal sam da rabotqq , chesnoo da si izkaram paritee a tukaa ne ti davat da rabotish ve4e mesec sam tuka nqma kartii nqma NIN nqma nishtoo
kogato si poiskah parii poneje rabotih 3 sedmici i tezi s koito bqh doshal svarshiha , Jamess direkno si mi kaza "ne me zanimavaii"" parii drugata sedmica v 4etvartakk tui mu bqha dumitee
oniqq bastun Ot Bulmit BG kaza 4e rumanci i balgarii na ednoo da spim nqma kak da stanee , maje i jenii na edno da spqt sushto nqma kak da stanee... emii az da vi kaja stava si bez problem az sam v karavana s dvama bulgarina i dvama rumaneca... ednoo mkm4e ot svishtov e s priqtelkata si v karavana i sas oshte 4 momichetaa ..... tova normalno li ee
karti nqma ... koito mojel da si izvadell taka kazvatt
za Insurancee duma ne se chuvaa
nervite mi ne izdarjat ...
rabotim ot 6 do 11 maxx i poslee v kampaa
za mene Jamess upotrebqva serioznii veshtestvaa
hodii kreshtiii vika bez prichinaa gonoo horaa bez pri4ina v karavanitee
tova za vas normalnoo li ee i neznamm kakvo da pravqq
doshal sam tuk s misalta da rabotqq i da izkaram neshto za semeistvoto sii a te ne ni davat da rabotimm
norma 7/8 kasetki na chas ?!?!?!?!
i nqkoii mi sednall i mi pisall 4e iskam da izkaram lesnii pariii tctctcttc
iskamm da rabotqq qkoo i da si izkaramm 4esnii pariii ama tuka ne stavaa
akoo me razbiraaa neka dade savett ili mneniee kakvoo da pravqqq
Blagodarqq i se izvinqvamm che pisha na latinica .
Редактирано от vencityy1 на 25-05-2015 20:35
Публикувано на 16-01-2016 13:03 | RE: Southesk Farms, Шотландия?
Zazi89
Потребител

Здравейте! Интересyваме във фермата има ли пакхaус и условията в караваните как са?
Редактирано от Zazi89 на 16-01-2016 13:09

страница 5 от 6

<< < 2 3 4 5 6 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23864 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 55 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: KaicOaken
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти